Close
Månadens resenär på Travellink!

Månadens resenär på Travellink!

För ett tag sedan blev jag kontaktad av Travellink som ville utse mig till månadens resenär på sin blogg.

london

Jag tycker såklart att det är fantastiskt roligt när mitt intresse för resor uppmärksammas på olika sätt. För ett tag sedan blev jag kontaktad av Travellink, som berättade att de ville utse mig till ”Månadens resenär” på sin blogg. Sagt och gjort, numera kan jag stoltsera som månadens resenär för mars 2014 på TravelBlog.

I intervjun svarar jag bland annat på vilket som är mitt favoritresmål:

– ”Storbritannien bjuder på många smultronställen: Skottlands magiska högland, vackra Cornwall med dess vita sandstränder, mystiska Stonehenge och pulserande London. Thailand kommer också alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, vi bodde på Koh Lanta under ett drygt halvår under föräldraledigheten och njöt av varje sekund.”

Klicka här för att läsa hela inlägget!

4 comments

  1. Vad kul! Bra, intressant och roligt inlägg att läsa oxå!

  2. Tack, vad glad jag blir!

  3. Grattis! Hur kan jag ha missat din resfredagsblogg?! Snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close