Close
En dröm om att se Zlatan spela fotboll i Manchester

En dröm om att se Zlatan spela fotboll i Manchester

Inlägget är skrivet i samarbete med allafotbollsresor.se

Fotbollsträningar, benskydd, fotbollscuper, Champions Leauge och Zlatan. Om mitt liv kretsar kring resor, kretsar övriga familjemedlemmars liv kring fotbollen.

Efter 12 år tillsammans med en fotbollsnörd är det omöjligt att inte bli påverkad, så pass att jag för ett tag sedan skrev ner ”Se Zlatan spela fotboll i England” som ett av mina mål i det uppskattade inlägget #100resmålattnå. När vi hälsade på i Skottland tidigare i julas spelade Zlatan match i Manchester och vi övervägde länge och väl om vi skulle åka ner och titta eller inte. Dessvärre hittade vi inga biljetter till rimligt pris, dessutom blev det snöstorm lagom tills matchdagen. Vi får helt enkelt skjuta på den drömmen ett tag till.

nelly spelar fotboll

En vanlig vecka i vår familj: fotbollsträning för våra två äldsta barn på Kvarnängens IP. Nelly hänger med, såklart!

För ett par veckor sedan blev jag kontaktad av grundaren för allafotbollsresor.se som ville få ut budskapet om sin hemsida – och visst ska sådana här initiativ spridas! När vi kikade runt på biljetter till Manchestermatchen i julas var det klurigt att veta vilka sidor som var seriösa och inte, hur skulle vi veta att vi fick rätt biljetter och inte fejkvarianter?

Tjänsten allafotbollsresor.se är en jämförelsesajt där kunden skickar in en förfrågan med uppgifter om bland annat vilken match man vill se. Förfrågan skickas sedan vidare till fem resebyråer (Go Sport Travel, BE Resor, LA travel, Sports International och dymano Sports) och därefter får kunden tillbaka fem offerter att jämföra. De aktuella resebyråerna är officiella agenter vilket innebär att de har avtal med fotbollsklubbarna om att köpa biljetter direkt från klubben.

Jag hoppas självklart att min egen dröm om att få se Zlatan spela i Manchester snart ska gå i uppfyllelse – hur och när återstår att se. Fram tills dess får jag fortsätta njuta av mina barns fotbollsframgångar i Nynäshamns IF.


Tips: Grundaren för allafotbollsresor.se driver även hockeyresor.com för er som är intresserade av ett liknande inlägg fast för hockeymatcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close