Close
Från Island till Irland?

Från Island till Irland?

Gullfors, Island. Juni -13.


Denna resfredag behöver jag er hjälp. Jag funderar, planerar och filosoferar vidare på planerna att åka till Dublin, Irland senare i höst. Någon av er som varit där? Är det någon idé att åka dit i mitten alt. slutet av november? Planen från början var att åka dit och uppleva julskyltningen i början på december, men den logiska delen av mig inser att december månad är fullspäckad som den är av julbak/roligheter/skumtomteätande/åtaganden/jobbdeadlines/mingel/adventsfirande etc etc ändå.

Så. Irland. Vad bör jag se? Vilket flygbolag rekommenderar ni? Vart ska jag bo? (Jag åker med en kompis, man och barn stannar hemma.) Är det supertrist i november? Hit me!

(Inlägget Från Island till Irland publicerades ursprungligen på aniika.se den 6 september 2013.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close