Close
Filmen om att resa till Karlskrona: mitt svenska paradis!

Filmen om att resa till Karlskrona: mitt svenska paradis!

Ja, nu har jag äntligen landat ”hemma” i Karlskrona. Här ska jag nu spendera några efterlängtade sommarlovsveckor tillsammans med storfamiljen. I samband med att jag fotade inför inlägget om att resa till Karlskrona för några veckor sedan passade jag också på att klippa ihop en liten film.

Här är några av tipsen på saker att göra om du funderar på att resa till Karlskrona:

Sommarveckorna i Karlskrona är svårslagna, för mig känns det som att hela min kropp varvar ner när jag kommer hit. Havet, vinden och solen har en magisk inverkan på mitt sinne var jag än befinner mig i världen, men eftersom Karlskrona också är min hemstad finns det ytterligare en dimension som spelar in. Här har jag mina barndomsminnen, här bor familj, släkt och vänner, och här har jag en stor del av  tryggheten som gör mig lugn. Att solnedgångarna på Sturkö (en ö i Karlskronas skärgård där jag spenderar den större delen av min tid här nere) är de bästa i hela världen gör inte saken sämre!

att resa till karlskrona
Bryggfika på Björkholmen, Karlskrona. Juni 2017.

Här kan du läsa min reseguide om hemstaden: Resfredags Svenska Pärlor: Att göra i Karlskrona. Fler tips på saker att göra i Karlskrona hittar du på Visit Karlskronas hemsida

3 comments

  1. Vad duktig du är 😉 vilken fin film! Kramar

  2. så kul med film! Jag tänker ibland att jag ska klippa ihop små filmer oftare… men det blir aldrig av 🙂
    Men Elinas kamerarem, var kommer den ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close