Close
Tredje advent: Tävla och vinn presentkort på BestCanvas.se

Tredje advent: Tävla och vinn presentkort på BestCanvas.se

Inlägget är skrivet i samarbete med BestCanvas.se. 

Glad tredje advent! Lucia ligger bakom oss och nu är det hög tid att fixa de sista paketen under granen. För egen del brukar jag uppskatta att både ge och få fotorelaterade julklappar.

Jag och många med mig har tusen och åter tusen foton liggande på hårddisken. Vissa kommer aldrig att se dagens ljus, medan andra får hedersplats i fotoböcker, i album och på canvastavlor. I dagens lucka ligger ett presentkort på 1000 SEK för att beställa en eller ett par egna canvastavlor i julkapp till dig själv eller någon annan.

Om att beställa canvastavlor på BestCanvas.se

Jag har sedan tidigare flera canvastavlor med motiv från våra resor upphängda här hemma, och via ett samarbete med BestCanvas.se har jag nu fått testa att beställa hem två till. Det tog mig mindre än 10 minuter att bli klar med beställningen, hur smidigt som helst! Så här går det till:

Steg 1: Surfa in på hemsidan, välj produkt och ladda upp bild

Efter du har surfat in på BestCanvas.se väljer du den produkt du vill ha (i mitt fall två canvastavlor). Tryck på ”skapa”, leta upp det foto du vill ha som motiv i någon av mapparna på datorn och ladda upp – har du bra uppkoppling går det på bara ett par sekunder.

Steg 2: Välj produkt och format

best canvas

I nästa steg kan du välja att byta produkt om du skulle vilja (det finns bland annat tryck på trä och glas), därefter beställa vilken storlek du vill ha. Jag ville ha rejäla tavlor med sommarkänsla som hamnar i blickfånget här hemma och valde därför formatet 90×60 cm på båda motiven.

best canvas

I samma steg anger du också ramtjocklek och kantalternativ. Jag körde på 2 cm för en nätt känsla och valde också att ha kanterna invikta.

Steg 3: Beställ ev. fler tavlor och upphängningsset

best canvas

I nästa steg väljer du att antingen beställa fler tavlor (med tillhörande upphängningsset) eller att gå vidare. Själv fortsatte jag beställningen för ytterligare en tavla.

Steg 4: Ange adress

best canvas

I nästa steg anger du adress för leverans och ev. fakturering.

Steg 5: Betala och granska

best canvas

Efter att ha valt betalningsmetod, betalat och gjort en sista granskning av ordern är det dags att skicka iväg den…

Steg 6: Invänta leverans!

best canvas

… och invänta leverans! Det dröjer 4-10 arbetsdagar efter beställning innan paketet kommer och du kan följa beställningen direkt på hemsidan. Jag hade mina tavlor på plats inom en vecka efter att jag laddade upp bilderna på hemsidan. Bildkvaliteten är riktigt bra och tavlorna uppfyller definitivt mina förväntningar om förevigade sommarminnen från Bohuslän.

Tävla och vinn presentkort på Best Canvas

Nu har en av mina läsare fått chansen att vinna ett presentkort/voucher med ett värde på 1000 SEK att använda på BestCanvas.se för att själva beställa hem canvastavlor foto.

För att tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget svarar på följande frågor:
 1. Inläggets omslagsbild med mina äldsta barn framför havet knäppte jag i Fiskebäckskil vid en hotell/konferensanläggning som grundades av de tre bröderna Nillson för drygt 40 år sedan. Vad heter hotellanläggningen?
 2. Vilket motiv kommer du att välja på din canvastavla om du vinner och var kommer den att hänga?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 22 december 2018. Lycka till! Tävlingen är nu avslutad, grattis till vinsten Marina Taube! Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram.


Observera att vinsten enbart levereras inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. 

25 comments

 1. Gullmarsstrand heter hotellanläggningen.
  Jag skulle göra en fin tavla med dottern som motiv.
  Hon kommer vara borta på utbytestermin i vår och det blir tomt här hemma, med en fin tavla får jag åtminstone se henne varje dag.

 2. Gullmarsstrand
  Jag skulle vilja ge min dotter ett presentkort på en tavla som julklapp denna jul. Hon är student, älskar att fotografera och ska få en liten valp efter nyår, så att kunna få en tavla med den lilla sötnosen skulle ju säkert vara väldigt kul!

 3. Helena Hellberg says:

  Hotellanläggningen heter Gullmarsstrand. Jag skulle göra en tavla av en bild som min son tog för några år sedan. Min son var då i Marinen och var på Dragsö i vårt Karlskrona en kväll. (Jag är också därifrån men bor i Göteborg nu). En flicka sprang på stranden och blåste såpbubblor och min son tog bilden genom såpbubblorna i solnedgången. Bilden är helt fantastisk med bubblorna och den orange solnedgången. Den kommer att hänga i vår nya matsal som vi får efter en utbyggnad.

 4. 1) Hotellanläggningen heter Gullmarsstrand
  2) Skulle valt bilden som jag och min sambo (dåvarande pojkvän) bad en förbipasserande ta på oss under vår första gemensamma resa ihop som gick till Köln. Vi står framför den vackra domkyrkan och ser så nykära ut. Skulle vara underbart att varje dag bli påmind om den känslan nu såhär för snart 9 år samt två barn sedan. Den skulle ha en given plats i vårt kök 🙂

 5. Catharina Adolfsson says:

  Gullmarsstrand
  Om jag vann så skulle det bli bilder från vår resa till Sydafrika, i slutet på oktober. Kanske från vår safariupplevelse!

 6. Gullmarsstrand:)
  Jag skulle välja en bild av mig själv! När jag utmanade mig själv och tog dykcert. Den skulle hänga i blickfånget ovanför tvn för att påminna och peppa mig att fotsätta vara nyfiken på livet och upptäcka nya saker.

 7. Maria Strandberg says:

  1) Gullmarsstrand
  2) Detta är verkligen en drömvinst för mig eftersom jag länge faktiskt tänkt att jag ska trycka upp några bilder från mina resor, men ännu inte kommit till skott. Jag finner ett lugn av att vara i naturen och i bergen. Därför hade jag velat trycka upp en bild på mig och min pojkvän när vi är i Anderna med de stora bergen i fokus. Vi syns liksom inte i närbild men är ändå med där och smälter in så att säga. Den hade jag hängt i sovrummet för att inbringa ett slags lugn.
  God jul!

 8. Therese Hedlund says:

  Gullmarsstrand
  Om jag vinner så blir det bilder ur vardagen med barnen för att påminna mig om att ta vara på guldkornen varje dag och inte ”spara” alla fina minnen till att skapas på enskilda resor etc.

 9. Anläggningen heter Gullmarsstrand!
  Vår dotter Tindra är 11 år och har drömt om ett syskon sen hon var 2 🙂 Ibland låter dock storken vänta på sig, men nu äntligen ska hon få bli storasyster. Vi väntar vårt andra mirakel i januari och det vore en dröm att få ta en riktigt fin bild på dem tillsammans. Världens stoltaste storasyster på 11 år, tillsammans med sitt nyfödda syskon. Att få framkalla det på canvas skulle förgylla bilden extra mycket och verkligen bli ett hållbart minne för livet! <3

  1. Och tavlan skulle få hänga på hedersplatsen i hallen och välkomna alla gäster till oss!

 10. Annsofi Nilsson says:

  Gullmarsstrand .Mina två barnbarn bor för långt bort för att kunna träffa dem så ofta jag skulle vilja.Att få ha dem på en canvastavla i mitt sovrum vore underbart, så att det sista jag ser på kvällen och det första jag ser på morgonen är mina älskade barnbarn!!

 11. Karin Lindström says:

  1. Gullmarsstrand heter hotellanläggningen.

  2. Den ska hänga ovanför soffan i vardagsrummet. Där hänger nu en tavla som på nåt konstigt sätt blivit blekt så man knappt ser vad den föreställer, trots att det inte kommer in sol dit. Så blir det kanske när man köper billigt.
  Det skulle vara asgrymt att vinna så jag kunde köpa en ny tavla som dessutom föreställer ett av mina egna foton på en fin fyr och en äng full av vackra rosa blommor!

 12. jessica söderwall says:

  Hej!

  1. Gullmarsstrand heter hotellanläggningen.
  2. Motivet blir en bild på min sambo och mig när vi hade vår första dejt och då var vid vid havet och hade picknick. Vi hade båda under lång tid sökt en partner, men vi har båda höga krav så vi hade inte hittat någon innan. Vi är dessutom blyga av oss, vilket inte gjorde vårt sökande enklare. Men när vi hittade varandra kändes det perfekt. Så känner vi fortfarande och snart ska vi gifta oss! Jag är väldigt tacksam och glad att han är min pojkvän.
  Tavlan ska hänga i sovrummet, så att jag ser den varje gång när jag ska somna och det första när jag vaknar. (Min kille jobbar ofta i andra städer under veckorna och kommer hem på fredagskvällarna. )

  Jag skulle bli mycket glad om jag vann!

 13. Annica Johansson says:

  1. Gullmarsstrand heter hotellanläggningen
  2. Jag skulle förstora en bild åt/till mamma. En bild från hennes 75årsfirande med oss 5 döttrar på Ystad Saltsjöbad.
  Jag gissar att hom kommer att hänga den centralt🤗

 14. Karoline Johansson says:

  1. Gullmarsstrand

  2.
  Ovanför soffan där jag sitter mest
  där syns den allra bäst
  Det finaste i mitt liv
  får utgöra motiv
  En bild på min son
  som snart drar hemifrån
  Så när längtan griper tag
  uppå väggen tittar jag. ❤️

 15. Gullmarsstrand
  Jag skulle göra en tavla av ett så fint foto taget av min vän Therese på våran fantastiska schäfer-Bernersennen blandning Duffy. Jag har tavlor på våran förra hund och min häst som inte finns längre men någon tavla på Duffy, som har blivit omplacerad hos oss, har det inte blivit ännu. Självklart borde hon ha en plats på väggen med liksom hon har en plats i våra hjärtan. Precis som våra tidigare djur ❤️

  1. Grattis Marina, klart att Duffy ska ha en plats på väggen! Mejlar dig mer info.

   1. MARINA LINNÉA TAUBE says:

    Åh vad roligt =) Tack så jättemycket =)

 16. 1. Gullmarsstrand heter den
  2. Jag skulle välja ett fint strandmotiv med min dotter från i somras och hänga tavlan på väggen i ovanför soffan i vårt varadagsrum. Det motivet är ett minne för livet!

 17. 1. Gullmarsstrand.
  2. Motivet blir fotot på mina farmor och mormor där de skrattar tillsammans. Ett oväntat fint foto blev det en sommar. Tavlan får hänga i vardagsrummet med mycket rymd och ljus.

 18. Gullmarsstrand, ett härligt ställe. 0 meter från havet, längtar dit igen!
  Bilden skulle föreställa vår sommarbrygga i solnedgång, med kärlek och sommarkänsla. Bästa väggen här hemma blir platsen, i vardagsrummet där vi ser den varje dag!

 19. Gullmarstrand heter det.
  Jag skulle förstora upp en bild på min man som precis har kommit hem från FN tjänst i Mali, en fin bild på honom och kollegorna ute i öknen, vi ska göra en minnesvägg med foto på sådant som vi har upplevt genom livet.

 20. Annika Nilsson says:

  Gullmarsstrand
  Jag vill hänga upp en del av en liten afrikansk by i köket! En bild som berättar så mycket! Älskar synen av låglandet i kvällssol då solstrålarna sprider sitt guldgula sken med bergen i bakgrunden. Få se hur mammorna står vid de öppna eldarna och lagar mat, papporna sitter på små låga pallar och ljuger, barnen spelar fotboll mellan de vackra hyddorna, getterna står och tuggar sitt gräs och åsnorna drar hem vatten. Lugnet och matosen lägger sig i en vacker harmoni över en liten afrikansk by långt ute i bushen. Och jag älskar det!

 21. 1. Gullmarsstrand heter hotellanläggningen.
  Om jag har turen att vinna ska min minsta son få en riktigt fin canvas ovanför sin säng .Vi har i Rhodos i Grekland i somras och har många fantastiska foton och minnen därifrån .Särskilt ett foto tänker jag på när min och min son blickar den grekiska naturen högt ovanför på ett berg vid Fjärilarnas dal .
  God jul till er alla .

 22. Wow, vilken fantastiskt vinst! Hade varit underbart att få vinna denna lyxiga vinst. Om jag vann skulle jag göra en tavla av min dotter och alla hennes halvsyskon tillsammans. Dottern som är äldst har inga bilder alls framkallade på sina halvsyskon, men jag vet att de alla betyder mycket för henne. Hon skulle älska att ha en fin tavla på de tillsammans allihop inne på sitt rum på väggen. Dottern har tre halvsystrar och en halvbror, varav alla bor i tre olika hem då dotterns pappa har barn med fyra olika (varav jag är en utav dessa).

  Svar: Gullmarsstrand heter hotellanläggningen.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close