Close
Decemberdagar i Nynäshamn

Decemberdagar i Nynäshamn

Lördag igen, med massor av fix och bestyr att ta itu med inför julledighet, skidutflykt och Thailandsresa.

Förra helgen satsade vi däremot noll på jobb och allt på nöjen, vilket bland annat innebar en utflykt till Lövhagen och Knappelskär här hemma i Nynäshamn. Det här med att ”turista” i sin egen hemstad, det blir så mycket enklare när vi har långväga gäster som kommer och hälsar på.

Decemberdagar i Nynäshamn

nynäshamn

Knappelskär är en gemensam favorit för både mig och Tobias. Östersjöns bulliga skärgård som fortfarande skiftar i grönt, trötta tångruskor och massor med klappersten…

nynäshamn

… hit borde vi verkligen ta oss oftare än några gånger per år.

Annika nynäshamn
Reflexmössan från Glow in the dark är en bra kompis, särskilt under löprundor eller promenader den här tiden på året. Jackan kommer från Norröna och är en favorit (pressutskick) från förra året.

Jag har haft något av en fotosvacka ganska länge nu. Jag tycker inte riktigt att jag kommer framåt, bilderna blir inte som jag vill och ”alla andra” är så mycket duktigare på att fota. Dessutom har min dyra Sonykompis strulat ett tag. Den låser sig ibland, vilket gör att jag blir alldeles deppig. Jag borde såklart lämna in den för hälsokontroll, men jag lyckas skjuta på det (också).

nynäshamn

I alla fall. Så här kan de se ut, våra decemberdagar i Nynäshamn. Vi har det bra här ute i skärgården.


Här hittar du fler utflyktstips i Nynäshamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close