Close
Gästbloggat om Bryssel

Gästbloggat om Bryssel

Här kan ni läsa hela artikeln.
Bryssel är staden med pulsen, makten, besluten och politiken. Detta är en stad som fascinerar och inspirerar vilken storstadsälskare som helst, mig inkluderad. Att Bryssel dessutom kan krönas som chokladens Mecka gör att staden har en speciell plats i mitt hjärta”.
Så börjar min reseguide om Bryssel, vilken publicerades på Reseguiden.se för några dagar sedan. Jag var där på jobbuppdrag i somras, men passade också på besöka en god vän och uppleva denna Europas huvudstad. Behöver jag säga att resväskan som jag släpade hem innehöll både en och två kartonger choklad!?

2 comments

  1. Då kööööör vi!

  2. Det göööööööööööööör vi! TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close