Close
Tävla och vinn presentkort hos Önskefoto

Tävla och vinn presentkort hos Önskefoto

fotobok_framsida

Tävla och vinn presentkort hos Önskefoto

För ett tag sedan skapade jag en fotobok genom Önskefoto och recenserade sedan fotoboken här på bloggen. Boken ligger framme i vardagsrummet och är en fin påminnelse för hela familjen om våra lyckade månader i Asien. Dagens vinst består av ett presentkort på 1.000 SEK (inklusive frakt 129 SEK) hos just Önskefoto där du kan skapa personliga fotoprodukter av fina fotografier.

Så här tävlar du: I en kommentar till detta inlägg vill jag att du svarar på följande frågor.

 1. Vad heter ön i Thailand där vår familj har spenderat två härliga longstays?
 2. Vilken fotoprodukt (se exempel här) kommer du att skapa hos Önskefoto om du vinner tävlingen, och varför just den?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 26 juni 2016.  Lycka till! Tävlingen är nu avslutad, stort grattis till vinnaren Helén B!

Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och/eller följa mig på Instagram + Twitter under @resfredag.


*Vinsten i form av ett presentkort skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt.

önskefoto

50 comments

 1. Elisabeth Mc Cann says:

  Svar på din fråga: Koh Lanta.

  Jag skulle välja en fototavla tryckt på materialet Forex Skum. Varför? Jo, dels är den inte tung, och dels har den en bra och tydlig färgåtergivning som inte bleks av UV-ljus.

 2. Hej!

  1) Koh Lanta.
  2) Fotoböcker – av och med mina barn. Varsin och syskonbok, så underbart att bevara och minnas!

  Ha en fin sommar!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 3. Svar: Koh Lanta.
  Jag skulle helt klart passa på att göra en bok (portfolio) med min konst, för att både ge mig själv en bättre överblick men speciellt för att på ett snyggt och smidigt sätt kunna redovisa min konst för återförsäljare, gallerister och kunder!
  eklundkarin.com (under konstruktion)

 4. Rätt svar: Koh Lanta

  Jag skulle göra en fotobok om alla äventyr vi kommer vara med om under sommarsemestern!

 5. 1. Koh Lanta.
  2. Min syster får göra fotoböcker till presenter för släkt. Det behövs många! och det finns många foton att välja på!

 6. Koh Lanta

  En fotobok, mycket som har hänt detta året och som kommer hända. Många bilder tagna och sparade, skulle vara kul stt få dem i en bok så att vi tillsammans i familjen kan minnas tillbaka till att kul.

 7. Hanna Kantola says:

  1. Koh Lanta
  2. En fotobok för att föreviga vår första båtluff i sommar med våra två små killar.

 8. Tilda Oltegen says:

  1. Koh lanta
  2. Jag skulle gjort en canvas på en mysig bild jag har på mig och mina bästa vänner vid havet. Blir så glad när jag ser den!

 9. Kristina Norrman says:

  1. Koh Lanta
  2. Jag skulle köpa canvas tavla, plexiglastavla och mobilskal. Mobilskap till min underbara mamma som hela tiden pratar om hur hon vill ha ett personligt skal så det förtjänar hon. På plexiglastavlan skulle jag ha en bild på mig och min bästa vän som för 3 år sedan tragiskt gick bort i en bilolycka, alldeles för ung. Och en canvas tavla på min häst, som varit med mig i snart 9 år och är verkligen min bästa vän!

 10. Visst är det kul med fotoböcker, där underbara minnen blir sparade på ett fint sätt. Har gjort och gör en fotobok för varje resa vi är på och det är så snyggt i hyllan och kul att ha kvar. 🙂

  Svar:
  1 Koh Lanta
  2. Aluminiumtavla

 11. Anna Westman says:

  1. Koh Lanta

  2. Jag skulle plåta med min nya Nikon systemkamera i Tokyo nu i juli, efter det skulle jag göra antingen en stor tavla eller en grym fotobok 😉

 12. Koh lanta
  Jag/vi skulle göra vars en bok full av minnen av den son/ bror vi så plötsligt förlorade.

 13. 1. Koh Lanta.
  2. En fotobok modell större, som jag sedan pyntar med senaste årets resebilder. Det får sedan bli en present till mormor, som inte har vare sig Instagram eller kan läsa min blogg.

 14. Anna Mårtensson says:

  Rätt svar är : Koh Lanta =)
  Jag hade gjort en fin bok till min mamma med alla minnen på henne och hennes barnbarn <3

 15. Koh lanta! Jag skulle framkalla bilder och sätta in dem i album! Det är så mycket mer spännande att se fotona och minnas på det sättet än att titta på en datorskärm. Jag vet inte vad det är, men känslan är att det blir mer ”hemtrevligt”..

 16. Johan Gustafsson says:

  1. Koh Lanta
  2. Jag hade valt att göra en fotobok. Det är så att jag och min sambo har blivit föräldrar och därmed tagit massor av kort under detta första året. Jag skulle vilja göra en fotobok och överaska sambon! 🙂 Då blir hon glad.
  Trevlig dag!

 17. Jessica Åkesson says:

  Koh Lanta 🙂

  Jag skulle välja en stor fin Canvastavla att hänga på väggen med ett foto på det finaste jag har – min underbart vackra son! Det går inte att beskriva en sådan kärlek och man vill både vara nära den och se den varje dag <3

 18. Ann-Charlotte Karlsson says:

  Svaret är Koh Lanta.

  Jag hade valt några fina förstoringar i canvas, så alla kan se busungarna som bor i huset!

 19. Helen Bentham says:

  1. Koh Lanta
  2. En fotobok skulle jag skapa,
  med en och annan skyskrapa.
  Bilder på barnen på en sommaräng,
  men även foton från en sjukhussäng.
  Boken blir ett minne för livet,
  med familjen som det bästa motivet.

 20. Härlig tävling!
  * Koh Lanta
  * Jag hade gjort en fotobok av alla mina katter som korsat regnbågsbron. Ett fint minne att ha när man saknar dem 🙂 Ha det gott!

 21. 1) Koh Lanta

  2)
  Genom åren jag fotat som en tok,
  skulle därför skapa en fotobok
  Att vinna skulle bli en spark i baken
  för att komma igång med denna saken,
  få ordning på foton av alla minnen –
  de är värda mer än ett liv på vinden!

 22. Christian Åhlén says:

  Svar: koh lanta
  Canvastavlor med mor och farföräldrarna så att barnen kan titta på dem och ha dem nära fastän de bor långt bort.

 23. 1. Koh Lanta.
  2. Fotoböcker av vår road trip vi gjorde i USA. Alla frågar hela tiden hur det var och vad vi gjorde, men glömmer alltid någon detalj. Vore så mycket enklare att bara ge dom en fotobok i knät! 🙂

 24. Annika Nilsson says:

  1) Koh Lanta.
  2) Jag skulle framkalla bilder – massor av bilder! Jag älskar att scrapbooka och sätta in riktiga bilder i album! Nästa projekt blir ”Tokiga familjen”! Har sparat alla tokiga foton på familjen, genom årens lopp, och har vid det här laget fått ihop en hel drös som jag ska göra något kul av!

 25. Johanna Zakrisson says:

  1: Koh Lanta
  2:Jag skulle beställa en fotobok (Liggande, L) till min fina svärmor med bilder jag samlat ihop från vänner och bekanta från min sons dop. Hon hann inte själv ta några bilder under den dagen eftersom hon hade fullt sjå att ordna och fixa allt. Hon har varit så ledsen över att inte ha några bildminnen förevigade. Jag är för hjälpen vi fick, henne evigt tacksam, och skulle så gärna vilja återgälda tjänsten genom att ge henne detta.

  1. Sandra dit :A Mass,Ne vous arrêtez pas en si bon chemin, pourquoi ne remontez vous pas jusqu'aux pratiques du PS de 1981 et suivantes ???Vous perlez de Morale et d'Ethique mais vous ne jetez les pierres que d'un c&ciero;t&cacute;.Vous n'auriez pas voté DSK, mais peut être un de ceux qui juge qu'il n'y a pas mort d'homme à trousser une domestique.Belle morale.

 26. Amanda Bach says:

  1. Koh Lanta
  2. Foto på trä.
  Jag ska ut och resa i Europa i 30 dagar. Så det kommer tas många foton. Mitt favorit foto kommer jag vilja ha som en tavla i sovrummet.

 27. Paola Allegrini says:

  Koh Lanta

  Årsdagböcker och skolkalendrar till alla i familjen! En utmärkt idé att, precis som de beskrivs, ha med sig sina minnen överallt, hela tiden. Foton i all ära, men man ska ju titta på dem också – och dessa har man ju alltid med sig i vardagen – ett helt år dessutom! Sedan kan ju bilderna rivas ut och man kan göra ett fint kollage av dem 🙂

 28. 1. Koh Lanta
  2. Jag skulle göra canvas-tavlor till min nya lägenhet och så skulle jag beställa pappersbilder för det är alltid så härligt att ha. Så lätt att allt fastnar på datorn men det är ju mycket roligare att ha bilderna ”på riktigt”. Hoppas verkligen jag vinner för det skulle passa så perfekt med en eller två canvaser på de nu så trista väggarna!

 29. Jag skulle göra fotoböcker, så många som möjligt för att ge till vår dotter med funktionsnedsättningar och utan talat språk. Fylla dessa med foton från hens liv för att kunna minnas och berätta om olika händelser för sina vänner.

 30. Oj glömde svaret: Koh Lanta

 31. Kristina Hedlund says:

  Svaret på frågan är Koh Lanta ☺

  Om jag vinner kommer jag att beställa fototavlor på canvas! Jag har tre små barn, vilket innebär att jag har tusentals fina fotografier att välja mellan. Vi har precis flyttat till ett större hus och nu har vi massor med plats på väggarna så jag behöver verkligen något att smycka dem med!
  Har endast bra erfarenheter av Önskefoto.se, tidigare har jag beställt fotokalendrar och bilder därifrån så jag är 100% säker på att deras canvastavlor håller lika bra kvalité ☺ håller tummarna för vinst så att våra tomma väggar får liv!

 32. Jimmy Nilsson says:

  Koh Lanta

  jag skulle faktiskt beställa två saker. en fotobok och en mugg till barnens mormor som är på besök hos oss nu. Men hon bor i Tyskland så hon träffar inte sina barnbarn mer en gång om året och hemma har hon varken Facebook eller en dator så jag kan inte bara skicka med ett usb till henne heller. Förra året fick hon en kudde med alla barnbarnen på och den älskar hon jättemycket. Så en mugg med barnbarnen på när hon dricker sitt kaffe och fotobok som hon visa och skryta för sina vänner vilka fina barnbarn hon har som bor i Sverige

 33. Jessica Hellström says:

  1) Koh Lanta
  2) Jag älskar saker som är nya för mig, därför föll jag pladask för plexiglastavlorna, jag hade velat bygga upp en vägg med mindre tavlor med de bästa bilderna av våra familjesemestrar från Paris, London och New York och i sommar även resan uppåt i Sverige till Treriksröset.

  1. &nbTp; EspensVS wrote:joda, det ble PB! dessverre ble det ingen PuB etterpÃ¥, men nyter en pils pÃ¥ balkongen.hehe! Velfortjent!

 34. Koh Lanta

  Jag hade framkallat en stor canvasbild på min och min mans familj när vi var nere i Spanien när vi gifte oss 28 maj 2016

 35. 1. Ljuvliga Koh Lanta
  2. Jag är väldigt förtjust i alla typer av fotoprodukter eftersom jag älskar att samla på vår familjs minnen.
  Men just nu skulle jag välja en liggande fotobok eftersom jag håller på att gå igenom bildarkivet för att göra just fotoböcker till våra barn Milo och Jack. De ska få varsin bok om vårt hus, den plats där de har levt sina första barndomsår och som vi alla tycker mycket om. Men om några veckor flyttar vi, och jag vill hjälpa dem att bevara minnena av vårt Gräsholmen med hjälp av dessa fotoböcker.

 36. 1. Koh Lanta

  2. Jag skulle skapa en fotobok om min pappa som snart fyller femtio. Där skulle han få återuppleva sin förändring genom livet och njuta av alla våra fina stunder tillsammans.

 37. Mikael Schale says:

  Koh Lanta

  Jag skulle vilja få möjlighet att hänga en fin och mysig canvas hemma på väggen med ett motiv av vår lilla familj. Det skulle lyfta oss och vårt hem.

 38. Familjen Karlsson says:

  Svaret är Koh Lanta

  Det har hänt massor det senaste året! Vår minsting Julia fyllde ett år förra månaden. Storebror fyllde fem. Vi har hunnit med en roadtrip genom Sverige för besök hos släkt och vänner. Vi har gjort flygpremiär som glad, jollrande resenär och plaskat i poolen på Rhodos. Vi har pimplat i fjällen och åkt skidor med släde. Vi har tagit första stegen själv, storebror har lärt sig cykla själv. Vi har även tagit avsked av vår högt älskade och trogna familjemedlem Java – våran fina retrievertik som skulle fylla 10 år i sommar.

  Digitala bilder i all ära, men de syns inte på samma sätt. Vi har en mobiltelefon och en dator fyllda med fantastiska minnen som sammanfattar ett händelserikt år med familjen och det vore verkligen underbart att få föreviga dessa minne i en Fotobok, Stående XL. Så kul för oss själva, som för barnen att kunna bläddra i, likväl som för vänner och släkt. För resten av slantarna skulle jag
  framkalla bilder och skicka till släkten som bor 130 mil söderut.
  Glad sommar!

 39. Jenny Olsson says:

  1) Koh Lanta
  2) Jag skulle absolut gjort fotoböcker- till lillasyster!! Jag var himla dduktig på att hitta rabattkoder och göra fotoböcker när storebror var liten så han har en massa. Men min två åriga tjej har ingen alls. Hade varit jättekul att vinna så att jag måste sätta mig och få ordning på alla kort!

 40. Koh Lanta
  Jag skulle välja en fotobok i temat Pastell och bilderna hade jag valt med omsorg från våra resor. Jag och maken reser mellan två till fyra resor per år och ”samlar” också på länder precis som du.

  1. I totally agree but … I totally agree but just because you and I can do it, it doesn’t mean that everyone else can too. And it’s a simple po1n&t#82i7;n’click alternative that also allows for online testing before downloading.For more sophisticated online distro builder, check Reconstructor. I think you’ll be happy with amount of options available there. ^_^ Was this answer helpful?

 41. 1. Koh Lanta
  2. En canvastavla på mig och Erik under en solnedgång till min canvas-samling i vårt sovrum.

  p.s. Jag borde föresten bjuda hit dig nån gång. Kanske nån kväll när du jobbar sent och vill sova över i stan istället för att åka till Nynäs 🙂

 42. Sandra Nilsson Spaseska says:

  Koh Lanta heter stället ni tillbringat på. Verkar underbart för övrigt…

  Vinner jag detta fantastiska pris skulle jag givet vilja göra en fotobok eller snarare minnesbok av min mamma som gick bort för några månader sedan. Vill göra något för att hedra minnet av hur en otrolig människa hon var. För henne var kärlek svaret på allt i livet. Där kan jag minnas henne med glädje istället för med sorg. Ett avslut, en bok som går att öppna och stänga när allt känns för jobbigt i vardagen.

 43. Svaret på frågan är Koh Lanta.

  Jag skulle använda presentkortet till att göra fotoböcker med foton på min son som fyller 1 år i slutet av juli. Jag skulle använda en dubbelsida per månad, ett kul sätt att föreviga hur han växt och utvecklats. Självklart skulle vi behålla en bok själv, men mor- och farföräldrarna skulle också få en varsin.

 44. Koh Lanta så klart!
  Jag skulle göra en fotobok med vår stora familj (barn, bonusbarn och barnbarn) och ge till min mamma så hon kan vara oss lite närmare under den långa sjukhus vistelse hon har framför sig.

 45. Koh lanta

  Skulle gärna göra en stor tavla i plexiglas, verkar hur häftigt som helst. Och min motivering är att motivet, när familjen bestiger Atoklinten i Tärnafjällen en perfekt sommardag, förtjänar sin plats i vardagsrummet 🙂

 46. Koh Lanta i Thailand.

  En fotobok med bilder från ett magiskt SommarSverige! Inget slår en fin sommar med nära och kära.

 47. Koh Lanta såklart!

  Jag skulle välja att göra en fototavla av canvas att hänga i hallen, med ett collage av alla fina minnen som vår familj får vara med om!! Glad sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close