Close
Spa, mindfulness och coaching i Sopot

Spa, mindfulness och coaching i Sopot

Sitter du, liksom jag, med nya mål inför det nya året? Vill du satsa på dig själv? Är du sugen på att uppleva den polska rivieran? Då tycker jag att du ska boka in dig på en sparesa till Sopot, fokuserad på personligt ledarskap, mindfulness och coaching.

sparesa

Träningsresor är hetare än någonsin. Som jag tidigare har skrivit här på bloggen visar en rapport från Ving en tydlig trend mot ”Resan som livsstilsförbättring”. Dagens resenärer vill helt enkelt resa bort och komma hem som en bättre version av sig själv. Jag känner verkligen igen mig. Under perioden vi bodde i Thailand funderade jag mycket på hur jag skulle nå mina olika mål i livet. Jag befann mig långt bort från vardagens tvång och måsten och hade verkligen tid att tänka efter på ett sätt som jag aldrig fick ro till hemma i Sverige.

För att samla alla tankar som flög omkring tog jag hjälp av min svägerska Jenny Andersson som bl.a. är utbildad diplomerad friskvårdsterapeut och coach. Med olika verktyg hjälpte hon mig att visualisera mina mål och gav mig sedan förslag på hur jag skulle nå dem. (När jag kom hem från Thailand fick jag ett drömjobb och genomförde dessutom en Tjejklassiker, mycket tack vare mina nya insikter efter samtalen med Jenny.)

En resa som ligger högt upp på min önskelista i år är en resa till Sopot i Polen som går av stapeln 19-22 maj 2016, där Jenny kommer att vara med som coach. Den välkända spa-orten Sopot ligger mellan Gdynia och Gdansk och stoltserar med en 4,5 kilometer vit sandstrand i klass med Italienska rivieran. Under resan kommer deltagarna, förutom att njuta av spa och vackra omgivningar, att få lära sig mer om personligt ledarskap, mindfulness och coaching.

Hos resebolaget Ecolyx, som arrangerar resan, kan ni läsa mer om upplägget och göra en bokningsförfrågan: Personligt ledarskap med mindfulness & coaching.

2 comments

  1. Ja hit skille jag gärna åka också. Vi pratade om det när vi var och backpackade att det är något vi gärna återvänder till när vi har tid. Ska du åka på eget bevåg i maj?

  2. Jag var i Sopot på spa innan jag träffade Tobias. Fantastiskt ställe som jag också gärna återvänder till. Tror dock att jag får svårt att hinna i maj, vi kommer hem från Thailand i slutet på april. Det är MÅNGA resor jag vill hinna med, får se i vilken rangordning jag ska beta av dem… 🙂 Snacka om lyxproblem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close