Close
Vår- och sommarplanering 2019 pågår!

Vår- och sommarplanering 2019 pågår!

Borta bra, men hemma bäst? Ja, men det var faktiskt riktigt skönt att öppna ytterdörren till vårt radhus i Nynäshamn igår kväll. Hemresan gick bra, men var lång och segdragen. Idag har barnen lekt järnet tillsammans med sina respektive kompisar, medan jag har spenderat hela dagen med att komma i ordning här hemma. Jetlagen var på vår sida, så pass att hela familjen var och storhandlade på ICA Maxi redan klockan 07 imorse! Vi har också hunnit prata en del om vår- och sommarplaneringen framöver.

Så, vad händer i våra liv de närmsta månaderna? Ungefär så här ser det ut.

Vår- och sommarplanering 2019 pågår

sommarlov sturkö
Sommarlov på Sturkö ligger som högsta prioritet!
 • Snart väntar en helg i Göteborg för att se Tobias brors föreställning ”Flygblad över Berlin” och hänga med släkten. Vi längtar! Göteborg (och Bohuslän) blir det också mer av senare i sommar.
 • Påsklovet kommer att spenderas på hemmaplan i Stockholm, då vi bland annat väntar finbesök från London. I samma veva kommer min syster från Skottland för att stanna en vecka på Sturkö. Jag blir såklart sugen på att ta tåget ner och och säga hej – vi får se om jag får till det. Sturköhäng blir det i vart fall under senvåren, då det börjar bli dags att få villavagnen på plats inför sommarlovet…
 • … vilket till stor del kommer att spenderas just på Sturkö i vanlig ordning.
 • Under sommarlovet är också ett par olika svenska pärlor spikade, en av dem är Örebro.
 • Tillsammans med våra vänner planerar vi att besöka Lake District i England. Inget är bokat än, men vi hoppas snart få alla detaljer på plats.
 • Andra planer inbegriper minst ett maraton framöver, kanske två! Vi får se om kroppen och psyket håller hela vägen fram.

I övrigt hoppas jag på många träningsdejter, återkommande utflykter i närområdet och ett gäng spännande bloggsamarbeten. Det låter som bra planer att drömma om i samma takt som våra fina minnen från Thailand bleknar.

Den rosa femårsdagsboken på omslagsbilden köpte jag i Amsterdam och jag kan verkligen rekommendera upplägget. Jag skriver några meningar varje dag, vilket är fullt tillräckligt för att få ett helhetsgrepp över åren som flyger förbi. Jag har skrivit dagbok mer eller mindre nitiskt sedan jag började skriva själv (innan dess fick jag hjälp av äldre syskon). Mål, drömmar och planer mår bra att plitas ner i dagboksform, men bloggformat funkar också – vilket blir fallet idag.


Har du spikat vår- och sommarplaneringen för 2019 ännu? Några särskilda höjdpunkter du ser fram emot?

2 comments

 1. Känns som våra planer för sommaren är lite lika! ”Flygbladen” såg jag som bekant tidigare i år, men i sommar väntar för tredje året föreställningen No 90 Kleist i Bohuslän! Bokat några dagar i Göteborg i samma veva.
  Sen blir det häng i skärgården på Aspö och Hasslö, förhoppningsvis sol och bad!
  En tur till Warszawa är bokad, föll pladask för Krakow i vintras, nu vill vi se mer av Polen!

  1. Great minds… haha! 🙂 Polen är toppen, väldigt mkt att se och göra. Det var länge sedan jag tog färjan över fråN Karlskrona, kanske är dags snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close