Close
Snipp, snapp, snut – så var sommaren 2018 slut…

Snipp, snapp, snut – så var sommaren 2018 slut…

…eller?

För två-tre veckor sedan hade jag fortfarande jeansshorts och gick utan strumpor i mina skor. Sedan åkte jag till Umeå. ”Ta med varma kläder, det kan bli kallt”, sa min kontaktperson.

umeå

Och kallt blev det. Höstbootsen från Kavat och ullhalsduken från Island kom väl till pass – under kvällarna hade jag till och med vinterjacka på mig. När jag kom tillbaka till Stockholm fick jag inventera barnens garderober och leta fram vantar och mössor (samma panikrafs i lådorna varje år när första köldknäppen kommer!). Både jag och Tobias är oerhört trötta på kaos i garderober, skåp och hyllor, men de senaste månaderna har allt gått i ett. Vi har väntat på Det Perfekta Tillfället att komma i ordning, fast i slutändan har vi landat i soffan helt slutkörda på kvällarna. Jag har varit på resande fot en hel del och därutöver har matcher/träningar/jobbmöten avlöst varandra. Men nu, nu händer det! Vår långresa till Thailand närmar sig och är en bra morot att komma i ordning på hemmaplan. Och trots att helgen har bjudit på högsommarvärme här i Stockholm (jag hade shorts och linne när jag sprang idag) har vi efter den här helgens stora rensningsryck koll på overaller, varma skor och termobyxor.

Bröllopsdag tobias
Bild från Kosteröarna tidigare i somras.

Jag och Tobias har till och med hunnit plocka upp vårt sedvanliga seriemaraton på kvällarna (jag älskar Handmaid’s Tale!) och som världens bästa bonus har jag under den senaste veckan hunnit med tjejkväll med övernattning, hälsat på släktingar, tränat fler pass än vanligt och dessutom kommit in i ett någorlunda jobbflow igen (jag har haft riktigt trögt att komma igång efter sommaren, både hjärnan och kroppen har känts som sirap).

Kanske var det så att jag behövde lite höstrutiner, med välkomna inslag av sommarvärme, för att komma tillbaka till peppen igen. Jag mår nog bättre av rutiner, och vardag, än vad jag tidigare har velat erkänna!


Jag har förresten återupptagit yogan igen (och läser dessutom Yoga Girls bok) och föredrar just nu hemmapass framför studio. Dagens tips är att ta del av passen som ligger tillgängliga på Yoga Girls nya community/hemsida (som jag tidigare har skrivit om här). Det kommer att läggas upp nya gratispass varje onsdag, så himla bra grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close