Close
Snapshots från ett vinterklätt Åre

Snapshots från ett vinterklätt Åre

Sju timmars tågresa senare är jag framme i ett vinterklätt Åre. Tänk att jag envisas med att åka till andra sidan jordklotet när det finns sådana här platser i mitt eget land.

Insikten om hur dålig jag har varit på att upptäcka Sverige slår mig allt oftare. Så snart det har funnits en lucka i kalendern har jag varit fokuserad på att åka utomlands eller ”hem” till Karlskrona. Men oj så många smultronställen det finns kvar att ta del av!

skotersafari

åre

åre

Anna Munkhammar/Boden by Night – skoterexpert och vinterälskare.

Snötyngda grenar, en skotertur på fjället och frisk januariluft som fyller hela bröstkorgen. Kanske är det så att jag sakta men säkert börjar ana vad de där vinterälskarna pratar om!?


Resan till Åre är en workation/konferens som jag deltar i tillsammans med ett gäng andra inspirerande bloggare som alla tillhör branschorganisationen Influencers of Sweden.

23 comments

 1. Jag tänkte så många gånger idag att ”hur kan man inte älska vintern?” – och jag förstår att du tänkte samma dag. Vilken dag vi haft!

  1. Ja, någonstans börjar jag ju förstå… 🙂

 2. Det var en jädra fin dag, den där fredagen. Skoterturen och ljuset alltså. Jösses!

 3. Men så söt jag var!! Älskar verkligen epitetet ”skoterexpert och vinterälskare”. Stämde in riktigt bra där. Tack för er föreläsning igår också. När jag kommer hem ska jag lyssna på er pod ♡

  1. Ja, det borde stå på dina visitkort Anna! 🙂 Vore kul om du lyssnar, kanske kan vi in ett specialavsnitt om skotrar… 🙂

 4. Ni ser ut att ha det skoj. ?

  1. Jaaa, vi har det verkligen bra här!

 5. Vad roligt ni verkar ha det! E så avis!!! Synd det ”krockade” med vår alperna resa! Hade ju gärna åkt annars. Ja Sverige har ju så
  Mkt att erbjuda!!! Så vackert! Kramar

  1. Alperna och fjällen är bäst på olika sätt. Hade varit kul att ha dig här. Vi ses hemma!

 6. Ibland är livet lite bättre. Härligt!

  1. Det här är helt klart ”bättre” på en skala!

 7. Vad härliga snapshots!! Det ser magiskt ut ❤? Ha så fint resten av helgen.

  1. Tack, så glad att jag hann träffa dig!

 8. Lyssnade på attresapodden i morse, inser nu att jag inte kommer ihåg om att resa nära var en av trenderna för 2017? Om inte så tror jag på att det är det 2018!

  1. Vi pratar så ofta om att resa nära i podden, så vi valde faktiskt att inte ha med det som en egen trend i just det här avsnittet. Men du har helt klart rätt i att vi kommer att se fler och fler resor ”nära” framöver – inte minst på grund av världsläget.

 9. Håller verkligen med om att det är fint att upptäcka guldkornen som finns så nära. Och friluftslivet i Norden är något jag bara vill ha mer av 🙂 Du får ge pjäxorna ett nytt försök också så du kan få förälska dig i utförsåkningen!

  1. Men JA, de där pjäxorna måste få en ny chans någon gång…

 10. Vinter på hemmaplan – det är fasen inte kattskit alls! Det var en av de bättre vinterdagarna helt klart! Var riktigt frustrerande att köra och inte kunna fota och ändå bara vilja köra eftersom det är så jäkla kul. Vilket tufft jobb man har ibland 😛

  Det var riktigt kul att träffas, jag hoppas att det blir snart igen!

  1. Eller hur, tufft jobb! Jag fotade glatt, men körde sista biten. Bra kompromiss! Vilka fina dagar vi fick tillsammans, så himla tacksam för den här helgen.

 11. Och ett bra creperie på det! 😀 Det var jätteskoj att ses och jag hoppas det blir fler gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close