Close
Rivstart och resebokningar

Rivstart och resebokningar

Det sa pang boom och sedan var allt igång igen. ”Allt” som i skola, jobb, aktiviteter och en pirrig nystartskänsla som snabbt gled över i någon slags verklighetsinsikt. Det finns så mycket jag vill göra, och så lite tid.

Rivstart och resebokningar

Igår laddade jag över sommarens laddning med bilder från systemkameran. Ovanligt få det här året, vilket jag har kluvna känslor till. Jag älskar att ha fina stunder fångade på bild, men bakom kameran följer en märklig känsla av att glömma nuet i jakten på dået. Svår balansgång! Några pärlor fastnade dock…

present julia

… bland annat sommarens finaste födelsedagspaket signerat min pyssliga syster när Julia fyllde tonåring. Bakom det färgglada pappret väntade en hel arsenal smink som blev väldigt uppskattat.

Sturkö

I vanlig ordning var jag också noggrann med att föreviga min kvällsutsikt från villavagnen. Ser mig inte mätt på den!

Nu visar kalendern den 24 augusti och vi har hunnit vara hemma i Nynäshamn tillräckligt länge för att semesterlunken ska kännas över och förbi. Under veckan som gick började en av våra mest intensiva jobbperioder med seriespel, event och diverse uppstartsrutiner. En sådan rivstart hanterar jag som vanligt genom att börja tänka på resor. Två resor har redan bokats och två befinner sig någonstans i stadiet mellan dröm och verklighet. En av de förstnämnda kommer att gå inom Sverige och närmare bestämt…

Visby gotland resa höst

… till Visby. En av förmånerna med att bo i Nynäshamn är just närheten till ö-grannen i öst. Jag har också en tågresa planerad söderut.

tips om malmö kallbadhuset

Till Malmö såklart! Jag längtar ihjäl mig efter lillasyster och hennes nygräddade lilla bebis – ser fram emot att göra dem fikasällskap på stan.

I övrigt är dagarna fyllda med planeringar och funderingar inför höstterminen 2023. Fokus ligger på familjeföretag, både bildligt och bokstavligt – men även på träning och förhoppningsvis ett gäng reserelaterade uppdrag. Bloggen slog besöksrekord i somras vilket givetvis ger en hel massa pepp att fortsätta (men också utveckla) min egen verksamhet. Resor och resande är och förblir min passion och mitt livselixir!


Omslagsbild: Orust, sommaren 2023.

5 comments

  1. Längtar ihjäl mig!!! Har som sagt redan bestämt fikaställen och promenadstråk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close