Close
Tredje advent: tävla och vinn presentkort från Resia

Tredje advent: tävla och vinn presentkort från Resia

I dagens tredje lucka, och därmed den näst sista för i år, hittar ni ett generöst presentkort från Resia.

Glad tredje advent och lycka till med tävlandet!

Tävla och vinn presentkort från Resia

Årets tredje lucka har fyllts av Resia i form av ett presentkort till ett värde om 2000 kr. Jag brukar själv boka resor därifrån och tycker att de har ett stort utbud med allt från flyg och hotell till charter och kryssningar. För att tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget svarar på följande frågor:

 1. Vad heter den podcast om resor som jag driver tillsammans med en kollega?
 2. Om du vinner presentkortet, vart kommer du att åka och varför?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 24 december 2017. Tävlingen är nu avslutad, stort grattis Jerker (hoppas att du kommer iväg till Island!) Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram.


*Tack Resia som bidrog med vinsten till dagens lucka. Vinsten skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. 

82 comments

 1. 1) Att resa podden
  2) Skulle ta tillfället i akt att boka in mig på ett lopp i någon spännande stad i Europa jag inte besökt och kombinera sightseeing och sport för en weekend. Kanske Budapest, Krakow eller Vilnius.

 2. 1. Att resa
  2. Det skulle bli en roadtrip i USAs sydvästra hörn. Jag och min fru har länge sagt att vi ska göra denna resa med barnen, en drömresa för oss. Min fru, som var au pair i San Francisco, vill träffa familjen hon var hos och visa mig och barnen staden. Från ’Att resa’ podden har vi bla fått tips om att åka Utah och besöka några nationalparker.

 3. Tina Adolfsson says:

  1. Att Resa podden
  2. Om jag vann skulle jag boka in en resa till Amsterdam. Som står på min lista över outforskade länder, till våren.
  Eller så får det bli en del av en resa till Syd Afrika som ligger i planeringen för sommaren 2018. Kram

 4. 1, Att resa podden.
  2. Detta skulle kunna bli ett bra tillskott då hela familjen planerar att resa till Nice i sommar. Jag vill alltid se något nytt och barnen vill åka till något ”vanlig ställe”. Nice är en bra kombination. Barnen får önskan om att komma till Frankrike uppfylld och jag får ett nytt land på min lista. Nämligen Monaco! Jag försöker att ”beta” av alla länder i europa så det gäller att hitta bra resemål.

 5. Maria Svensson says:

  Att resa podden.
  Jag längtar till någon europeiskt storstad, inte för långt bort men ändå annorlunda…så Warszawa står på min önskelista. Jag är intressrad av mat, dryck och historia, så det tror jag verkligen jag skulle få där! 🙂

 6. 1. Den heter ”Att resa podden ”
  2. Det finns så många platser jag vill uppleva och resa till. Men jag skulle nog satsa på att åka till Irland till våren. Ett land jag länge velat besöka och som har oerhört vacker natur!

 7. 1. Att resa podden
  2. Jag kommer att resa till Frankfurt i Tyskland om jag vinner, eftersom min bror precis har flyttat dit. Han fyller 25 i januari och det hade varit så roligt att få överraska honom!

 8. Åh, hurra för tävlingsdags!

  1. Att resa-podden
  2. Med ett presentkort hos Resia skulle jag boka en aktiv semester! Tidigare skulle en skidresa eller träningsresa ha lockat, men efter din senaste resa till Madagaskar och efter att förra natten ha drömt att jag själv var just där – så skulle det vara en drömresa som jag gärna skulle boka. En aktiv äventyrsresa på Madagaskar!

 9. Anita Karlsson says:

  1. Att resa podden.
  .2. Jag har ett mycket gulligt barnbarn som strax fyller 23 år, hon studerar andra året i resebranschen, hon älskar att resa, det är nog jag farmor som har smittat henne. Om jag skulle vinna skulle jag be henne som ressällskap till Brügge i Belgien, jag har en mycket stark längtan dit. Jag är till åren så snart kan det vara färdigrest. Hoppas på turen så här inför julen.

 10. Karin Eriksson says:

  1. Att resa-podden
  2. Jenny Söderberg och jag vill se mer av världen.
  Vi har sökt efter chansen och här är den.
  Outlander har fått oss att längta till Skottland.
  Med säckpipemusik och whiskey är det ett gott land.
  Maldivernas turkosa hav lockar med
  Om vi vann jublar vi med besked???

 11. 1, Att resa podden.
  2. P g a att min fru har varit så resglad så har det blivit många resor och fortfarande är hon resglad. Jag skulle vilja bjuda med henne till Menorca, vi bokade dit en gång, men mitt hjärta sa stopp, jag fick istället hjärtopereras. Har länge tänkt att den resan skulle bli av, trots att det gått 26 år sedan dess har vi inte lyckats komma iväg, jag lovar om jag vinner då blir det en bokning. Hoppas på tur och till dig God Jul.

 12. 1. Att resa podden
  2. Jag vill till London för att shoppa. Har aldrig varit där, men det skulle vara lyxigt att vinna resan och sen lägga pengar på shopping. Sen ska jag ju äta också ?

 13. Bästa resepodden heter: ATT RESA! Mitt drömresemål är tveklöst New York. Kanske räcker inte reskassan ända dit, men listan är lååååång, så varför inte en vårresa till Rom?! Tack för en trevlig podd.

 14. 1. Att resa podden
  2. Till Lissabon för jag tycker att man varje år ska prova något nytt och åka till en ny stad där man inte varit förut.

 15. Att resa-podden
  Jag vill resa till Svalbard för att jag älskar äventyr och naturupplevelser. Svalbard ser helt fantastisk ut.
  Tack för en bra podd 🙂

 16. Podden heter att resa podden
  Jag skulle ta med mig maken och åka på en stads weekend till våren.

 17. 1. Att resa posten
  2. Jag vill resa till Italien. Uppleva sol,bad, kultur och historia. Min sambo har varit där flertalet gånger under sin uppväxt och berättat om hur underbart där är. Jag vill också uppleva Italien!

 18. Roxanne Muñoz Rytting says:

  Svar:
  Att resa-podden
  …om att uppleva världen

  Jag skulle nog inte resa någonstans alls (pga. olika anledningar som gör det omöjligt just nu). Men jag skulle ge presentkortet till min fina syster som alltid ställer upp för mig. Hon älskar att resa och det vore fint att kunna ge nåt tillbaka <3 Jag gissar på att hon skulle åka till Spanien eller något annat sydeuropeiskt land.

 19. Camilla Sandmark says:

  Podden heter Att Resa.
  Jag skulle resa till Dublin. Det är något med Irland som ständigt lockar och pockar,fascinerar och attraherar. Jag kan bara inte få nog så dit skulle resan gå än en gång

 20. 1. Att resa-podden
  2. Jag skulle åka till Amsterdam med min man. Han har aldrig varit där och efter tre tunga år där jag pluggat heltid och jobbat 87% samtidigt som vi har småbarn så skulle jag gärna vilja ge honom en resa som tack för att han har stöttat mig under alla år. Utan honom hade det aldrig gått!

 21. Den heter ”att resa-podden”.
  Jag skull ta med min särbo och rea iväg en vecka til Dubai när det är som kallast och mörkast härhemma.
  Vi har mest åkt på lite mer ”bohemiska” resor, och nu känner jag att jag vill uppleva det Dubai med all dess fantastiska lxýx… gå runt och bli hänförd av allt… Ja sen finns det ju massor av sevärdigheter och upplevelser att göra…

  1. Jag skickar svaret igen, ser att tangenterna på min laptop hoppat runt lite som de vill i förra inlägget…

   Den heter ”att resa-podden”.
   Jag skulle ta med min särbo och resa iväg en vecka tlil Dubai när det är som kallast och mörkast härhemma.
   Vi har mest åkt på lite mer ”bohemiska” resor, och nu känner jag att jag vill uppleva det spännande Dubai med all dess fantastiska lyx… gå runt och bli alldeles hänförd av allt… Sen finns det ju massor av sevärdigheter och upplevelser att göa dessutom….längtar…

 22. 1) Att resa podden
  2) Skulle resa till Prag över en weekend då jag haft det länge som ett drömresmål men det inte blivit av än. Blivit så nyfiken då nästan alla i min bekantskapskrets varit där och lovordat det stort. Jag är intresserad av arkitektur, konst och historia och gissar att Prag har mycket av allt detta att erbjuda.
  Följer på Instagram som _vieille_ame

  Glad tredje advent!

 23. 1. Att Resa Podden.
  2. Jag skulle vilja resa till Budapest. Har hört så mycket positivt om den staden så jag ät jätte nyfiken.

 24. 1. ”Att resa-podden”
  2. Skulle bli ett jättebra bidrag till en Krakow-tripp för mig och gubben. Flera bekanta har besökt staden och varit lyriska. Sedan är vi lite historienördar och då känns Krakow extra spännande.

 25. 1. Den heter ”att resa-podden”
  2. En härlig resa till SKAGEN vill jag såklart dela, med min kära sambo vid namn Mikaela.
  För drygt 10 år sedan på dess underbara strand, sattes våra hjärtan i allra största brand.
  Vi bytte där och då förlovningsringar med varann, lyckan var total och glädjetårarna rann.
  Nu ett decennium senare önskas en repris, så vi får återvända till vårt Jylländska paradis.
  Den här gången planerar jag gå ner på knä, och kanske en ny ring på hennes finger få trä?

 26. Att resa podden.

  Åh jag skulle vilja överraska maken med en kärleksweekend på tu man hand.
  Amsterdam är en dröm liksom nice.

  Bara vi två utan kids. Det var så länge sen…

 27. Podden heter Att resa podden.
  Om jag vann skulle jag boka nästa flyg ”hem” till Rethymno igen. Saknar mitt fina kretanska liv där nere. ❤️❤️

 28. Åh, vad roligt!
  Den heter: ”Att resa podden – …om att uppleva världen”
  Jag hade valt att att använda presentkortet till att åka upp till Nordnorge i sommar. Tänk att äntligen få uppleva midnattssol, vandra i Riksgränsen och njuta av naturen!

 29. Svar = Att resa podden
  Vi vill åka ner till storstan,
  det är vi inte van !
  Vi har en nordligare hemort valt,
  och tycker allt annat är lite ocentralt !

 30. Andreas Johansson says:

  1. Att resa-podden
  2. Om jag vinner kommer jag ta med min familj till New York. Vi har länge velat åka dit, och ett presentkort hade gett oss den spark i baken som behövs för att vi ska ta steget.

 31. Rolf Grönroos says:

  Att Resa-podden

  Hej!
  Om jag vinner tar jag med mig min fru Anita och och ner till resmålet vi pratat om i så många år men fortfarande inte besökt: SICIILIEN! Vi har hört så mkt om öns skönhet och den goda maten.

  Sedan underlättar det att frugan pratar hyffsad Italienska efter att ha bott i Florens en period i sin ungdom.

  God Jul!/Rolf

 32. Lise-Lotte Larsdotter says:

  1. Att resa-podden
  2. Jag skulle om jag vann återse London med min man. Det var där vi för 25 år sen fann varann! Så det skulle bli en nostalgisk jubileumsresa på tu man hand!

 33. 1. Att resa podden
  2. Jag skulle ta mitt pick och pack och åka till Manchester.
  En stad som kanske inte lockar många och som anses tråkig men som jag har drömt om att besöka länge.
  Främst för att få se mitt favoritlag Manchester United spela en match men också för att upptäcka staden, gå runt på gatorna, sitta på en äkta engelsk pub och äta fish n chips.
  Det är inte så långt dit och man kan säkert få tag på billiga flygbiljetter men boende är sjukt dyrt där och det tillsammans med en matchbiljett hade tyvärr ruinerat mig haha så än så länge har jag bara fått nöja mig med att se alla fotbollsmatcher på tvn. Hade vart sjukt kul om jag fick detta presentkort och hade haft chansen att äntligen komma iväg till Manchester och se en fotbollsmatch live på Old Trafford!

 34. Anne-Louise Andersson says:

  Att resa podden
  Barcelona är ju definitivt resmålet. Staden som har allt och som man aldrig tröttnar på. Finns alltid nya spännande små pärlor att upptäcka

 35. 1. Att resa podden

  2. Jag vet att jag förmodligen låter helt galen, men jag skulle göra en ca 18-timmarsresa till Östersund från Uppsala. Min älskade hemstads underbara fotbollslag har haft en osannolik resa, snarare saga, där ÖFK mot alla odds ska möta Arsenal på Jämtkraft Arena den 15:e februari. Jag har lyckats få ledigt till bortamatchen i London (dit alla mina sparpengar nu går), men chefen har sagt nej till ledighet veckan innan då hemmamatchen är. Mitt enda hopp, min enda chans, är att ta ett flyg 15:35 (15/2) från Arlanda och framme i Åre/Östersund 16:35, det är då 2,5 h till avspark och jag skulle hinna till arenan. Dagen efter (16/2) går ett flyg 06:35 från Åre/Östersund och framme 07:40 på Arlanda, skulle då komma endast 40 minuter sent till jobbet. Detta kalas skulle gå på 1953 kr via resia.se… Så 2000 kr i presentkort – meant to be!

 36. 1: Att resa podden
  2: Jag vill förverkliga en resa på min bucketlist och samtidigt kombinera resan med ett event. Jag drömmer om att se Island OCH att få stå på torget i Reyjkavik i sommar under fotbolls-VM och få se en Islands-match på storbilds-tv samtidigt som tusentals fans gör ”Vulkanen”

 37. Att resa-podden
  Om jag vinner går resan till paris. Var där två dagar i höstas och det var alldeles gör lite. Med några fler dagar hinner vi uppleva och njuta mer av den härliga staden.

 38. 1 Att resa-podden …om att uppleva världen.
  2 Jag hade så väldigt gärna vilja se Island, med sin fascinerande miljö och varma källor 🙂

  1. Grattis till vinsten Jerker! 🙂

 39. Annelie - Traveliero says:

  1. Att resa podden
  2 Jag skulle åka med min dotter 9 år till Malta. Vi har pratat om att resa bara hon och jag till någonstans där ingen av oss varit. Vi vill ha värme, bad och shopping (dotter) och god mat (jag). Tror att Malta passar oss perfekt!

 40. Att resa podden
  Jag skulle resa till Berlin, en underbar stad som jag gärna vill komma tillbaka till.

 41. Vilken kul tävling!
  1: Att resa-podden
  2: Om jag vinner presentkortet tar jag med mig min son på en weekend-resa till Prag eftersom ingen av oss har varit där och vi båda två är sugna på att upptäcka en ny stad.

 42. Annika Andersson says:

  1 Att resa-podden …om att uppleva världen.
  2 Jag har länge velat åka till Prag med min man. Har varit där själv en gång på 90-talet och tyckte där var så fint och mysigt och har länge velat återvända.

 43. Britt-Marie Eklund says:

  1) Att resa podden. 2) Det skulle bli Paros Grekland för hela slanten, dit har hon inte varit denna tanten ?

 44. 1, Att resa podden
  2, Jag skulle ta min sambo på en resa bort från vardagen, samtidigt be om ursäkt för det som hände häromdagen. Men all stress gör en sur ibland, men hoppas att familjen kunna ro i land. Hösten har kommit med många bekymmer, som vår kärlek nu tyvärr skymmer. Så hoppas att en resa kan få oss starka igen, för vi älskar ju varandra egentligen. En weekend i Paris eller Prag skulle gärna få bryta vår vardag!

 45. Annelie Lindquist says:

  Att resa podden

  Jag skulle så gärna vilja se Prag. Alla gamla kyrkor. Det hade varit helt underbart med en ”upplev våren i Prag”-resa 🙂

 46. Marianne Svensson says:

  Att resa podden
  Jag vill åka till st Petersburg!!!

 47. 1. Att resa podden

  2. Skulle ta med min bästa vän till Kapstaden, Så kan vi bocka av det från bucket-listan 😉 ✔️

 48. Catarina Friberg says:

  1. Att resa podden
  2. Då skulle jag ta med mannen i mitt liv sedan 20år på en härlig weekend resa till Madrid som är ett resmål som vi så länge har velat besöka för att njuta av staden och allt den har att erbjuda med god mat och härlig atmosfär!

 49. Vin kvinnor sång i all ära,
  men självklart tar jag med min kära

 50. 1. Att resa

  2. Österrike. Skulle ta med mig syster på en vandringstur, ut och njuta av en fantastisk natur. Österrike har vi alltid velat besöka, med vinsten skulle chansen till detta öka.

 51. 1. ”Att resa”
  2. Om jag vann skulle jag använda presentkortet till en resa till Island dit en av mina bästa vänner flyttar efter nyår. Det hade varit fantastiskt att få kombinera en resa till Island med att besöka sin bästa vän. Dessutom skulle det bli min första resa efter födelsen av mitt första barn. Vilken grej!

 52. 1. Att resa-podden
  2. skulle ta en kryssning i sommar över till Riga
  Har inte kryssat ”förut” och vill gärna upptäcka en stad som mina kompisar talat gott om.
  Riga är en stor stad som ligger nära och är helt okänd för mig.

 53. 1. Att resa podden
  2. Jag skulle ta med mig min fästman på en underbar bröllopsresa eftersom vi gifter oss nästa år. Antingen går den till Österlen eller till någon storstad i Europa.

 54. 1: Podden heter Att Resa Podden.

  2: Igår såg jag Mordet på Orientexpressen från 1974 och dog mysdöden, att åka tåg är så jäkla mysigt. Så jag vill åka till Moskva där man kan ta den Transsibiriska järnvägen hela vägen till Peking.

 55. Lotta Vikström says:

  1. Attresapodden
  2. Jag och min man håller på att spara febrilt för att kunna åka iväg på lite längre semester med våra två barn nästa höst. Detta hade varit ett välkommet bidrag till den resan! Vi har siktet inställt på USA och Mexiko!

 56. Jessica Sjögren says:

  1.Att resa podden
  2.Toscana är en drömdestination, bland annat för att få lite matinsperation. Dricka chianti besöka vindistrikt. Ströva runt andas in och njuta av en härlig utsikt.
  En stad som är berikad med vacker konst och Kultur, människor kända för vänlighet och en otroligt fascinerande natur. Nu kanske ni förstå varför min drömresa går hit, åh jag längtar redan dit. Slippa kyla och mörka nätter, när jag mig på flygpla er sätter. Få naturlig D-vitamin, sola och bli brun och fin

 57. IngaLill Nyman says:

  Att resa podden.
  Ett bidrag till ljuvliga Lissabonresan skulle helt givet
  vara vinsten med rätta ”rivet”
  som sätter extrabred guldkant på pensionär-livet!

 58. Mikael Svensson says:

  Att Resa Podden. Hade varit jättekul att få ta med min flickvän till Prag och bara få mysa och ha det gott tillsammans för en helg. Jag är tyvärr arbetssökande för tillfället och hon studerar så det hade varit ett välkommet tillskott och en jättemysig upplevelse att få dela det med henne. Minnen för livet hade det blivit .

 59. Elisabeth Andersson says:

  1. Att resa podden
  2. Presentkortet skulle få bidra till en Islandsresa. Ända sedan barnsben har jag drömt om att resa dit, nu är jag snart inne på mitt 34:e levnadsår och det börjar väl bli hög tid att göra verklighet av drömmen. Jag vill naturligtvis rida genom det vackra landskapet och så bada i de varma källorna.

 60. 1:
  Att resa-podden
  2:
  Min sambo och jag vill så gärna återse Prag.
  Prag, för det tjeckiska köket och gästfriheten såklart.
  Och borgen. Och Karlsbron. Och nattlivets fart.
  Prag, för Becherovka. Och Staropramen. Och pilsner Urquell
  Och Petrintornet som glöder så romantiskt varje kväll.
  Prag, för sin magnifika arkitektur och personlighet
  och för att hela staden är en historisk sevärdhet.

 61. Hanna Thunholm says:

  1. Att resa-podden
  2. Jag har aldrig varit ute och rest, jagar aldrig suttit i ett flygplan, detta p.g.a medfödd sjukdom som gjort att jag inte kunnat jobba och därför inte haft råd att resa. Jag vill så gärna få ut och se världen, få uppleva andra kulturer, få vara med om det äventyret en resa utomlands innebär. Snälla, hjälp mig att få den chansen.

 62. 1. Att resa podden
  2. Till den optimala lekplatsen med frihet, fart och naturupplevelse oavsett ålder= Spanien

 63. Kari Mette Karlsson says:

  1. Att resa podden
  2. Jag tar med min man till Madeira. För 30 år sedan var vi där på bröllopsresa. Nu vill vi åka tillbaka till denna vackra ö. Våra vuxna barn tar vi också med, då de inte ens fanns för 30 år sedan, och delar upplevelsen med dem också.
  Levadavandring, delfinsafari och vila ska vi ägna tiden åt.

 64. Joakim Friberg says:

  1. Att resa podden
  2. Jag tar gärna med frun sedan 20 år tillbaka på en härlig solig all inclusive resa till Medelhavet och bara njuter av sol, bad, god mat och varandra!

 65. 1. Att resa podden
  2. Jag skulle vilja åka till Riga. Jag tycker att det verkar supermysigt! En matkultur och historia som verkar spännande som jag skulle vilja grotta ned mig i under en härlig weekend!

 66. 1. Att resa podden
  2. Hade jag vunnit hade jag dragit iväg själv till Madrid för att upptäcka staden och äntligen få öva på att prata spanska som jag äntligen har börjat lära mig 🙂

 67. 1) Att resa-podden
  2) Jag har länge velat upptäcka Budapest, för där tror jag att jag skulle trivas bäst. Allt från marknader och historiska platser till underbara bad – åh vad jag vill besöka denna stad. Kruxet är dock att ingen med mig vill åka … så, jag väljer att resa ensam i stället för att bråka. Om vem som vill göra vilken aktivitet; tänk vad skönt att slippa det! Håller nu tummarna och till Resias tomte jag ber, för nu orkar jag inte rimma mer 😉

 68. Kjell Arne Magnusson says:

  Attresapodden.
  Att möta kärleken som pensionär är stort. Stort är också att få möjligheten att resa tillsammans. Gärna under våren och då till Transsylvaniens berg o kullar. Genuint o outforskat.

 69. 1. Att resa podden
  2. Jag har en dröm om att få komma till Edinburgh. Nu har även dottern börjat drömma om denna plats. Hade varit så roligt att få åka dit bara hon o jag.

 70. 1. Att resa-podden
  2. Önskar resa med min man till kärlekens stad.
  Obegränsade mängder café au lait och croissanter med marmelad. ?☕️
  Ett nytt år med en romantisk weekend på bästa vis,
  vi promenerar längs Seine och möter våren i Paris! ???

 71. Att resa podden!

  Jag drömmer om att få resa till Kroatien. Har länge velat åka till just det landet då alla säger att det är så fantastiskt vackert. Något man även drömmer om som förälder är att få visa sitt barn världen, så varför inte börja där tillsammans? 🙂

 72. Helena i Uppsala says:

  1. Att resa-podden
  2. arkeologisk utgrävning i Petra i Jordanien, vackert, suverän gemenskap och spännande: Man vet aldrig vad man hittar!

 73. 1) Att resa-podden
  2) Jag tar med min käresta till Kreta!!
  Glöm charterstämpeln; Kreta har så mycket mer:
  Elafonissi – rosaskimrande strand så långt ögat ser,
  Frangocastelloslottet – där underliga saker sker,
  Samariaravinen – vandra där höga bergväggar dig omger,
  Balos – Europas karibiska kvarter.
  Gästfrihetens unikum, Kreta till mitt paradis på jorden jag utser.

 74. 1. Att resa podden

  2. Till island vill jag med in kille fara, till det jag pengarna just nu spara. Som student är det svårt att få ihop en summa som tar oss dit, men denna vinst skulle definitivt ta oss en bit. Vi vill uppleva vacker natur, bada i varma källor och rida Islandshäst, såklart njuta av god mat som vi älskar allra mest.

 75. Åhh, vilken fin vinst!!
  * Att resa podden
  * Jag åker raka vägen till New York för att träffa min kärlek. Vi har inte setts på 6 månader. Ja, Hej långdistans förhållande! Du är ju underbar -speciellt nu till jul och nyår! NYC är dessutom världens bästa stad och jag behöver finna lite ny inspiration. GOD JUL!!

 76. Podden heter att resa.
  Om jag vann skulle pengarna gå åt en resa till den lilla öpärlan Bahrain för att besöka min kompis som bor där. Jag bodde där för snart tio år sedan och det skulle vara otroligt kul att få återse kryddiga marknader och känna den varma ökenvinden igen.

 77. Katarina Norberg says:

  Svar: Att-Resa-Podden
  Badbrallorna sitter som en smäck,
  så låt mig försvinna från jobbet puts väck.
  För att resa mot sol och bad i paradiset,
  det vore för oss det ultimata förstapriset.
  På spansk badort äta tapas på veranda,
  med ögon bara för varandra.
  Det är precis vad en mamma och pappa behöver ibland,
  nämligen att resa till Alicante på tu man hand!

 78. 1. ”Att resa podden”
  2. Till Lofoten vore häftigt! De tidigare resorna vi gjort har varit söderut. Att få chansen att se grindvalar, havsörnar och norrsken i ett naturskönt sceneri vore en riktig drömresa!

 79. 1. Att resa-podden
  2. Warszawa, reste sig ur askan och byggdes upp på nytt och ger ekon från tider som flytt!

 80. Anna Rundqvist says:

  Att resa podden
  Åh! Amsterdam i april. Se allt staden har att erbjuda. Äta gott. Titta på väderkvarnar. Lukta på alla ljuvliga blommor i Keukenhof. Ligga i en park och äta munkar. Besöka Anne Franks hus. Åka kanalbåt. Överraska någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close