Close
Tre resor jag önskar mig i Mors dags-present

Tre resor jag önskar mig i Mors dags-present

I samarbete med Flyg.nu

Att få teckningar (och godis) i Mors dags-present är det bästa jag vet, det finns få saker som slår det. Men jag hade heller inte tackat nej till en Mors dags-resa med mina barn, antingen tillsammans eller var och en för sig.

Många menar att en Mors dags-present inte behövs med argument som ”jag visar min mamma att jag älskar henne varje dag på året…”. Själv tycker jag att man aldrig kan fira för mycket, vare sig det gäller att visa uppskattning för en förälder eller för att solen råkar skina lite extra mycket. I skrivande stund befinner jag mig på Sturkö tillsammans med min egen mamma – och det finns nog ingen plats jag hellre befinner mig på just idag. Men det hindrar inte mig från att skissa på en liten önskelista inför kommande Mors dag-firanden på resande fot med mina barn:

Resa med Sebastian/Stormyhran

Sebastian är ett enkelt barn att ha att göra med och jag gissar att han skulle ha uppskattat nästan vilket resmål som helst. Av någon outgrundlig anledning har han i flera år (!) pratat om att han vill resa till Indien, och jag skulle med nöje följa med som hans resesällskap. En av Sebbes kompisar kom nyligen hem från en två veckors spännande resa till södra Indien, där de bland annat sov i trädkoja och gick på indiskt bröllop. Vi lär få svårt att toppa deras resa, men det känns skönt att ha experttips att luta sig mot framöver om Sebastians Indienplaner går i lås.

Resa med Julia/Mellanmyhran

mors dags-present

Min Julia är en riktig soldyrkare och vill helst gå barfota i en sommarklänning året runt. Henne skulle jag absolut ta med till ett varmt ställe där vi kunde bada, sola och äta glass hela dagarna. Jag skulle gissa att den grekiska ö-världen hade passat henne som hand i handsken. Vår familj har ännu inte gett oss på någon ö-luff i de trakterna, men jag är ganska övertygad om att ett sådant upplägg kommer att vara ett lyckat koncept för Jullan.

Resa med Nelly/Lillmyhran

landsort

Nelly har kommit över bebisåren och fyller tre till hösten (jag anar att hon oavsett ålder förmodligen alltid kommer att dras med smeknamnet ”Lillmyhran”…). Nelly har hängt mig på flera resor ut i världen, en av höjdpunkterna är resan till Taiwan. Tiden där Nelly snällt satt i sin resevagn och/eller bärsele hela dagarna är över sedan länge – nu är det full fart framåt som gäller. Hade jag fått välja fritt just idag skulle jag ha tagit med Lillmyhran på en resa till Skottland eller Tyskland där hon kan röja loss med sina kusiner, samtidigt som jag kan få efterlängtad kvalitetstid med mina systrar. Perfekt upplägg!


Inlägget är skrivet i samarbete med jämförelsesajten Flyg.nu där du enkelt och lättöverskådligt kan jämföra flygresor från ca 700 flygbolag och 20 svenska resebyråer i en enda sökning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close