Close
Instaweek: (Sturk)Öliv och schlageryra

Instaweek: (Sturk)Öliv och schlageryra

Välkommen att hänga med Resfredag på Instagram, här är några snapshots från den senaste veckan som har bjudit på Thailandsnostalgi, schlageryra och inte minst ljuvliga försommardagar på Sturkö.

resfredag

1) Den glammiga sidan av livet som resebloggare – i går tog jag med min kusin och skakade loss på Operaterrassens dansgolv. Israels ambassad bjöd in till efterfest i anledning av Eurovision Song Contest och vi småbarnsmorsor fick för en gångs skull minimalt med nattsömn av en annan anledning av småbarnsskrik.

2) Jag har äntligen laddat över alla bilderna från fotosessionen med min syster på Koh Lanta. Hon knäppte massor av härliga bilder på vår familj, som numera består av en, två, tre, fyra – FEM personer. Vad hände liksom?

3) I torsdags åkte jag in till stan för att möta upp en kompis. NK hade skyltat riktigt snyggt inför Eurovision, kolla in tolkningen av Carolas ”Fångad av en stormvind”!

4) Vi är tillbaka i falukorvsträsket, men jag fantiserar om rykande het Chicken Cashew och fräscha smoothies. (Läs mer i det här inlägget om thailändsk mat.)

5) Familjen har äntligen investerat i en cykelvagn (efter grymma tips på Facebook det blev till slut en Chariot) – vilket innebär att jag och småtjejerna kunde cykla till Julias fotbollsträning i tisdags. Hej vitsippehav och hej vardagsmotion!

6) Förra helgen fick jag äntligen spendera i mitt sommarparadis på Sturkö.

7) Jag och min yngsta dotter Nelly fick njuta av fantastiskt fina dagar med klarblå himmel, stärkande havsluft och strålande sol.

8) Ja, vad säger man? Ni kanske förstår mitt hjärta slår en volt av lycka varje gång jag ser den här vyn över Bredavik.

9) Urban Jungle och Bugaboo kan slänga sig i väggen, den här retrosulkyn från Emmaljunga har över 30 år på nacken och är still going strong längs grusvägarna på Sturkö.

2 comments

  1. Vilken härlig vecka! Fint liv. 🙂

    1. Ja, det var en fin vecka – särskilt dagarna nere på Sturkö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close