Close
Drömresa – vi åker till Ecuador och Galapagosöarna!

Drömresa – vi åker till Ecuador och Galapagosöarna!

I våras blev det bestämt och nu är det faktiskt så nära att jag nästan kan ta på det. Snart (väldigt snart, i slutet av augusti!) åker jag och Lisa iväg på en drömresa till Ecuador och Galapagosöarna! För ett par år sedan gjorde jag ett samarbete med KLM som tog mig bakom kulisserna på Amsterdam Schiphols flygplats och vidare mot Lissabon – och nu är det alltså dags för ytterligare ett samarbete med KLM som tillhandahåller våra flygbiljetter Sverige – Ecuador. Jag ser fram emot att skriva mer om samarbetet med KLM här på bloggen inom kort!

Drömresa – vi åker till Ecuador och Galapagosöarna

Vi flyger alltså med KLM till Ecuadors huvudstad Quito via en mellanlandning på Shiphol, hemmaflygplats för KLM Royal Dutch Airlines. Efter några dagar i Quito kommer vi så småningom att ta oss vidare mot Galapagosöarna, vilket i sig känns smått surrealistiskt att skriva. Flyget hem med KLM går från Guayaquil efter nio dagar på plats i Ecuador. Resrutten lyder alltså i stora drag Stockholm – Quito – Baltra Island (Galapagosöarna) – Guayaquil – Stockholm.

Jag och Lisa är i full gång att planera utflykter samt boende (det enda boendet vi har bokat är hotellet i Quito) och ja, att landa i det faktum att vi snart ska ge oss ut på det här äventyret. Vi pratar mer om vår specifika drömresa till Ecuador och Galapagosöarna, men också om andra drömresor i Sverige och utomlands, i vårt senaste avsnitt av Att resa-podden. I avsnittet har vi också intervjuat Linda/Resa medvetet, Lofsans och våra barn om deras definition av kommande drömresor.

Lyssna här: Att resa på drömresan

Ni kommer givetvis att få följa det här äventyret via både bloggarna, Instagram och Att resa-podden.

Läs mer hos Lisa: Drömmen – det blir en resa till Ecuador och Galapagos


Nu vill vi gärna ha era experttips om saker vi bör tänka på, göra, se och äta under vår vistelse i Ecuador och på Galapagosöarna. Berätta allt ni vet!

9 comments

 1. Alltså WOW, vilken resa. Har inte ett enda experttips till er tyvärr men kommer att följa med stor spänning på alla sätt jag kan. Ha en fantastisk resa.

  1. Tack snälla! Ja, den är verkligen wow. Så spännande!

 2. Så glad för er skull. Och avis. Ät choklad är mitt tips.

  1. Den uppmaningen tar jag på allvar, det vet du!

 3. 😍 sååå kul! Jag tänker också: vilken dröm att få göra en drömresa med en nära vän! Blir kul att följa! 🙂

  1. Ja, det känns väldigt roligt att kunna göra en sådan här wow-resa med Lisa!

 4. Jätteroligt! Och Galapagos är fantastiskt. Men antar ni bokat en båtresa dit för tidigare kunde man inte övernatta på öarna. Kanske ändrat nu. Önskar er en fantastisk resa!

  1. Tack snälla Ditte. Jodå, nuförtiden går det bra att övernatta på öarna. Det ser vi fram emot!

 5. Vad kul! Vilken drömresa!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close