Close
Clarion Hotel Amaranten, Cecilia Blankens och podden

Clarion Hotel Amaranten, Cecilia Blankens och podden

Clarion Hotel Amaranten en helt vanlig måndagskväll. Eller nja, särskilt vanlig är den här måndagen faktiskt inte. Det är inte varje dag jag och Lisa får möjlighet att snick-snacka om Los Angeles och andra resmål med Cecilia Blankens över ett Skypesamtal, men någon gång ska ju vara den första!

Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen är schysta och låter oss spela in det efterlängtade podd-avsnittet i ett av hotellets juniorsviter, perfekt för mig som kommer med andan i halsen direkt från jobbet på Stora Essingen.

Clarion hotel amaranten

clarion hotel amaranten

podd2

clarion hotel amaranten

att resa-podden

Att resa-podden med Cecilia Blankens som gäst

Cecilia Blankens har precis stigit upp till en ny dag och ser oförskämt snygg ut på datorskärmen från andra sidan Atlanten. Jag och Lisa är förstås grymt nöjda över att vår eminenta gäst har tackat ja till det aktuella avsnittet av Att resa-podden. Jag har följt Blankens blogg sedan urminnes tider och ser henne som en stor inspiratör, vilket jag tidigare har skrivit mer om här i bloggen.

För ca 3,5 år sedan fick Cecilias man ett jobberbjudande i Los Angeles, vilket var startskottet för familjen Blankens äventyr i drömmarnas stad. I podden får vi höra mer om hur tankarna gick inför flytten, om resor i allmänhet och Los Angeles i synnerhet, och hur planerna ser ut framåt.

Inspelning på Clarion Hotel Amaranten

Det aktuella avsnittet spelar vi alltså in på Clarion Hotel Amaranten, som är ett nyrenoverat hotell på Kungsholmen, på kort promenadavstånd till Centralstationen. Rummen går i sextiotalsstil och rummet vi får låna för att spela in podden är ombonat och har en egen del utformat som ett vardagsrum med soffa, fåtölj och bord. Med andra ord – allt som behövs för att för att vi ska kunna sätta upp vår provisoriska och portabla poddstudio, långt bort från klåfingriga och hungriga barn…


Efteråt inspelningen (som går fint, Cecilia är såklart ett fullbordat proffs!) äter jag och Lisa middag på WagaMama och pratar drömmar och vision för Att resa-podden framöver. Kan hända att vi också skissade lite på framtida drömgäster…

9 comments

 1. Helt okej måndagsunderhållning för er med andra ord – älskart!

  1. Ja, alltså fler sådana måndagar kan jag faktiskt tänka mig… 🙂

 2. Där bodde jag sist jag var i Stockholm. Riktigt fräscht hotell och väldigt trevlig personal 🙂 Underbart god frulle dessutom!

  1. Åh, jag är en riktig hotellfrukostjunkie – jag får satsa på en frukost där nästa gång med andra ord! Tack för tipset.

 3. Gillade nya avsnittet massor. Önskemål för framtiden….ett avsnitt i veckan 😉
  Men förstår såklart att allt tar tid, livet osv. Men tack för bästa podden.

  1. Åh, du anar inte hur glad jag blir över dina fina ord – tack Sandra! Vi lyssnar såklart på alla önskemål och får se vad som händer i framtiden! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close