Close
Cecilia Blankens podd(gäst) hos Att resa-podden

Cecilia Blankens podd(gäst) hos Att resa-podden

Cecilia Blankens podd tillsammans med Johanna Swanberg har tagit ett litet uppehåll. Vi passar istället på att haffa Blankens som gäst i det senaste avsnittet av Att resa-podden. Vi pratar om familjens flytt till Los Angeles, för- och nackdelar med att bo utomlands och som grädde på moset får vi en massa schysta LA-tips.

”Cecilia Blankens podd(gäst) hos Att resa-podden”, ni anar inte hur mycket jag har längtat efter att få skriva det! Över en förvånansvärt bra Skype-lina fick jag och Lisa chansen att fråga ut Cecilia om hur det kom sig att familjen hamnade just i Los Angeles, hur barnen har tagit flytten, vad hon har lärt sig av att bo i USA – men också vilka grejer som känns mindre roliga med att flytta till andra sidan Atlanten. Vi ber även Cecilia att krossa eller bekräfta fem myter om Los Angeles, typ ”Alla som bor i Los Angeles drömmer om att slå igenom på ett eller annat sätt!

cecilia blankens podd

Skärmdump från Cecilia Blankens blogg.

att resa-podden

Läkerol, mikrofon, Ramlösa och en dator. Ready, set, go!

Det här avsnittet var riktigt, riktigt roligt att spela in – och vår plan är helt klart att ta in fler spännande och intressanta gäster framöver. Läs om vad Cecilia Blankens har skrivit om avsnittet här och här.

Så här lyssnar du på Att resa-podden:

  •  iTunes (observera att du måste prenumerera för att få upp nytt avsnitt pga en bugg hos iTunes.)
  • Att resa-poddens hemsida
  • valfri podcast-app i din smartphone

Har ni några frågor eller önskemål om ämnen till podden – kanske har ni till och med förslag till kommande gäster? Mejla oss gärna på hej (at) attresapodden.se, eller på min personliga mejladress på annikamyhre (at) gmail.com. Ni får också hemskt gärna hashtagga så mycket ni bara kommer åt under #attresapodden. När ni ändå håller på får ni såklart också gärna lämna recensioner om podden på iTunes. Tusen tack! 

3 comments

  1. WOW! Så spännande. Måste genast lyssna!

    1. Men visst är det kul! Hoppas att du gillar avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close