Close
Att resa under julen (Att resa-podden)

Att resa under julen (Att resa-podden)

Nu har det blivit dags för andra avsnittet av Att resa-podden, där vi pratar om att resa under julen. Vart åker vi svenskar helst under julen? Vilka för- och nackdelar finns det att åka bort under julen respektive fira i Sverige? Vi tipsar också om hur du reser billigt under jul- och nyårshelgerna.

851x315_facebook_attresa

att resa under julen

Att resa under julen

Det andra avsnittet av Lisas och min podcast om att resa kan du lyssna på här: Att resa-podden eller på iTunes. Jag är en riktig julnörd och går runt i ett lyckorus under hela december månad. Som bekant älskar jag också att resa, vilket gör att jag då och då kombinerar det bästa av världar: att fira jul utomlands. En av traditionerna från barndomen som jag nu har fört vidare till min egen familj är julstrumporna. För att få den riktiga julkänslan får därför strumporna hänga med oss utomlands, på bilden ovan ligger de framför en eldstad i Skottland och väntar på sina ägare. Julstrumporna har också följt med och firat ett par jular i Sälen.

Min poddkollega Lisa har upplevt några riktigt fina julfiranden utomlands som hon pratar mer om i podcasten: Kambodja, Australien och Dubai.

Men, är det verkligen nödvändigt att åka utomlands över julen? Hur brukar ni fira jul?

Skrivet om Att resa-podden

Det är såklart väldigt kul att ta del av era recensioner av podcasten, vi bugar och tackar för fina ord. För er som har Instagramkonton får ni hemskt gärna tagga oss under #attresapodden om ni lyssnar/har lyssnat på Att resa-podden eller helt enkelt vill sprida ordet. Här kan ni läsa mer om vad våra kollegor i resebloggsbranschen har skrivit om oss (är det någon annan som har skrivit om podden får ni gärna kommentera så länkar vi).

Katarina Wohlfart: Att resa-podden

Dryden: Ny resepodd – Att resa-podden

Svenska Resebloggar: Veckans spaningar

Lanclin: Att resa – ny podd om att uppleva världen

Här får ni också en liten teaser om ett kommande avsnitt som vi spelade in igår kväll:

FreedomTravel: Inspelning för Att resa-podden

A Lady & a Tramp: Om strandpromenaden på vintern

Bara Brittiskt: Ny resepodd och jultips

Liniz travel & lifestyle: Att resa-podden, för oss reseälskare


Andra avsnittet av Att resa-podden släpps i samarbete med Universal Sony Pictures.

3 comments

  1. Lyssnade på podden nu på morgonen och blev ännu mer säker på att vi valde rätt som bestämde oss för att fira vår första jul utomlands (i Portugal) i år 🙂 Förra året blev ju också visserligen lite utomlands eftersom vi precis hade flyttat hit till Tyskland och nästa år är vi bjudna på bröllop i Uganda så någon jul i Sverige blir det inte på ett par år.
    Många hälsningar från ett grönt, grått och inte så vinterjuligt Bayern.

    1. Det låter fantastiskt härligt att fira i Portugal (kan inte låta bli att i mitt huvud tänka ”Bortugal”, haha), men jag blev nu hemskt nyfiken på bröllopet i Uganda. Det låter onekligen spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close