Close
Aron Anderson och hans fantastiska äventyr

Aron Anderson och hans fantastiska äventyr

Aron Anderson – känner ni till honom? Om inte har ni missat något, I tell you. Den här killen har en unik inställning till livet och vi kan alla lära oss ett och annat från honom och hans äventyr.

Jag har skrivit om mötet och poddinspelningen med Aron Anderson tidigare, men hans historia tåls att återberättas för er som har missat den. Aron sitter i rullstol eftersom han drabbades av cancer när han var barn. Detta faktum till trots tar sig Aron an utmaning efter utmaning, den ena större och häftigare än den andra.  Jag och Lisa fick chansen att haffa Aron innan han gav sig iväg på sitt livs hittills största utmaning – att som första rullstolsburne person skida till Sydpolen! Ja, ni fattar. Den här killen är något utöver det vanliga. Nu ligger alltså det färdiga podcastavsnittet ute för lyssning, missa inte det (se en videoteaser nedan). Ett tips är också att surfa in på Arons egen hemsida för att få en rejäl dos inspiration.

aron anderson

Foto: Lisa Fahlåker

Så här lyssnar du på hela avsnittet:


Vi vill även passa på att ge alla våra lyssnare en uppmaning att stötta Arons insamling till Barncancerfonden på länken Pole of Hope. Och åter igen ett stort tack till Sheraton Stockholm Hotel som lät oss spela in det aktuella avsnittet i en av deras sviter.

2 comments

  1. Ett av mina favoritprogram! (Det börjar bli en liten hög nu…)

    1. Älskar att du säger så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close