Close
Sheraton Stockholm Hotel & podd med Aron Anderson

Sheraton Stockholm Hotel & podd med Aron Anderson

Kvällens poddinspelning av Att resa-podden bjöd på extra allt! En extra spännande gäst i form av Aron Anderson i ett avsnitt som vi spelade in i en extra fin svit på Sheraton Stockholm Hotel.

Jag gjorde ett rejält glädjeskutt när äventyraren och inspiratören Aron Anderson tackade ja till att medverka som gäst hos oss i Att resa-podden. En sådan drömgäst är värd det bästa, därför är vi extra glada att Sheraton Stockholm Hotel ställde upp med en svit på sitt fina hotell i centrala Stockholm där vi kunde spela in podcasten. Tack Sheraton!

sheraton

Aron Anderson

sheraton

sheraton

att resa-podden

Att resa-podden med Aron Anderson som gäst

Anledningen till att vi ville ha med Aron i podden är enkel. När Aron var 9 år opererades han för cancer och har sedan dess suttit i rullstol. Trots fysiska begränsningar har den här killen upplevt och genomfört äventyr som jag och många med mig inte ens skulle komma på tanken att drömma om – allt från att bestiga Kilimanjaro till att inom kort ge sig av på en resa för att som första rullstolsburne person skida till Sydpolen! Jag och Lisa ville höra mer om Arons syn på livet, vad som driver honom, hur det är att resa med funktionshinder och självklart  också få veta mer om hans resor runt världen. Inför inspelningen kikade jag igenom filmerna på Arons hemsida, något jag tycker att alla borde göra. Hjälp vad jag grät, mer inspiration än så (både vad gäller resor, men också livet i allmänhet) går nog inte att få. Och snälla ni, glöm för all världen inte att stötta Aron i hans insamling till förmån för Barncancerfonden – läs mer här.

Inspelning på Sheraton Hotel Stockholm

Kvällens inspelning ägde alltså rum på Sheraton Hotel Stockholm som ligger på Tegelbacken, mitt i smeten och bara ett stenkast från Gamla Stan. Vi fick hålla till i en svit med en fantastisk utsikt över Stockholms stadshus. Värsta lyxen, eller som Aron uttrycker det på sin Instagram Stories ikväll: ”Vi spelar in här i värsta sviten, känns lite coolt faktiskt. Bra där Sheraton!” Det fina betyget får avsluta en riktigt lyckad inspelning av Att resa-podden.


Vill ni ha mer inspiration till varför Sheraton är ett givet hotellval i Stockholm kan ni läsa ett av mina tidigare blogginlägg här: Staycation i Stockholm med familjen. Avsnittet med Aron som gäst kommer ut om ett par veckor. Håll utkik här i bloggen, på podcastens hemsida och/eller på vår nystartade Facebook-sida ”Att resa”. 

5 comments

  1. Hade kunnat sitta kvar och prata där hela kvällen!

    Och lagt mig att sova där också, visserligen. 🙂

    1. Eller hur! Nästa gång får vi köra inspelning med övernattning, lyx!

  2. Wow, hva han klarer! Imponerende og inspirerende!

    1. Ja, han är så grymt inspirerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close