Close
Alla hjärtans dag i Thailand

Alla hjärtans dag i Thailand

Det går en fin gräns mellan ”konsumtionshets” och att ”ta varje tillfälle i akt att fira”. Alla hjärtans dag är typiskt sett en dag som väcker många känslor av olika slag. För egen del tänker jag att varje dag som påminner mig om att känna extra mycket tacksamhet (och kärlek) är en bra dag, oavsett anledning och etikett. Mina egna hjärtan behöver egentligen ingen närmare presentation, jag är så glad över att kunna spendera mitt liv med det här gänget och deras pappa!

Alla hjärtans dag i Thailand

Det här är tredje gången vi spenderar Alla hjärtans dag i Thailand. I morse var det, som så många gånger förr, Julia som styrde upp familjefirandet genom att (med lite hjälp av mig) organisera en hemlig överraskningsfrukost till hela familjen.

alla hjärtans dag i Thailand

Namnskyltar och teckningar till bordsplaceringen har pysslats i flera dagar. Frukosten imorse var med andra ord både noga utvald och minutiöst planerad av familjens egen pysselexpert. Tack Julia!

Läs mer… så här såg vårt firande ut på Koh Lanta för tre år sedan: Alla hjärtans dags på Koh Lanta


För egen del kommer jag att gå in på Plan Sveriges gåvoshop för att uppmärksamma Alla hjärtans dag lite extra – det finns många som behöver lite extra omtanke både idag och andra dagar. (Foto 1-4: Elina Bernpaintner.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close