I dagarna firar Att resa-podden ett år, grattis och hurra till oss! Mycket har hunnit hända under det här året – och mycket roligt kommer att hända framöver. En av höjdpunkterna hittills är min och Lisas medverkan som reseexperter i en talkshow som spelades in för några veckor sedan.

Vi var, tillsammans med inspirerande Lottie Knutson, inbjudna för att prata mer om resor i talkshowen ”En köpsmart syn på livet”. Här är ett utdrag från Dagens Medias pressmeddelande som släpptes i veckan:

”Eurocards nya programserie ”En köpsmart syn på livet” leds av 18-åriga entreprenören Negin Azimi. Tillsammans med kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson har man letat upp åtta inspirerande människor för att diskutera framtidens betalningar, resande, ätande och företagande.”

talkshow

att resa-podden

Hela tv-gänget efter inspelningen. Från vänster: resegurun Lottie Knutson (som bloggar på Lotties World), jag, min Podd-Lisa och programledaren/entreprenören Negin Azimi

Och så här blev det slutgiltiga programmet:

… jag är inte avundsjuk på producenten som fick klippa ner ca 1,5 h prat till en 5 lång film. Fler blogginlägg om inspelningen kan ni läsa här: Att resa-podden som reseexperter i talkshow.

Aniika
http://resfredag.se
Välkommen till Resfredag - resebloggen där drömmar blir verklighet. På Resfredag hittar du praktiska tips, ny inspiration och spännande reseskildringar från jordens alla hörn. Frågor? Kontakta mig på annikamyhre@gmail.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *