Close
Tryggheten på ön

Tryggheten på ön

Dagarna går in i varandra här på ön. Vi spelar lite kort, flippar på mobilen, äter, pratar, äter lite till, skrattar, gråter lite, tänder ljus… och så börjar det om.

Vi har också hunnit fira min lillasyster som fyllde 25 i fredags och därefter ha lite adventsmys. Nästan alla syskon är hemma, det känns lite som mellandagarna. Vi har fantastiskt stöd från hemsjukvård och hemtjänst, det är en trygghet i vetskapen om att det finns så godhjärtade människor som hedrar hela sin yrkeskår. Ön visar sig från sin bästa sida – det är fint att få uppleva alla skiftningar i väder och vind under tiden jag är här. I natt kunde jag knappt sova på grund av fullmånen som lyste upp mitt rum som om det vore dag. Mäktigt! Jag är så glad att jag kunde släppa allt i Stockholm för att vara här bredvid mamma tillsammans med mina syskon och veta att Tobias sköter all markservice i Stockholm. Inga måsten, bara väntan.

sturkö

sturkö

tävla om ryggsäck från thule

sturkö


Tusen tack för alla uppmuntrande och värmande kommentarer i inlägget om mina ändrade planer. Er omtanke betyder mycket!

8 comments

  1. Massa kärlek ❤❤❤

  2. Vilka vackra bilder Annika. Stor kram till dig ❤️️

  3. Otroligt vackra bilder! Måste kännas skönt att ha varandra i denna stund! Vet ju vad du har gått igenom tidigare??
    Miste min pappa i somras så jag vet hur viktigt det är att man tar hand om varandra ?
    Kram

    1. Usch ja Petra, det är tufft att se dem man älskar försvinna. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close