Close
Tid för eftertanke och reflektion

Tid för eftertanke och reflektion

Att ligga lojt tillbakalutad i en hängmatta och inte höra något annat än vågorna som sakta rullar in över stranden och vinden som susar genom palmkronorna – det definierar jag som höjden av lyx.

Lyx för mig innebär att ha tid att tänka, att filosofera och att ha tid för eftertanke.

eftertanke

Det var där och då, i Thailand under en oändligt lång föräldraledighet 2011, som jobbtankarna tog form på allvar. 6 månader senare började jag min nya tjänst i den där branschen jag tidigare bara hade drömt om.

När vardagen rullar på och livet mest fylls av måsten, hinner ni stanna upp och reflektera då? Hinner ni tänka vad det är ni vill, hur ni vill göra det, och varför ni vill göra det? Om svaret är ja får jag gratulera. Själv fattar jag mina flesta ”livsviktiga” beslut under någon typ av resa. Eller, i vart fall får jag utrymme till att påbörja den viktiga processen för att försöka förstå vilket beslut jag behöver fatta, och vad jag behöver göra för att komma vidare.


Läs mer om familjens förberedelser här: “Tips inför longstay med småbarn” och i övrigt under kategorin Thailand.

1 comment

  1. Ser otroligt ljuvligt ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close