Close
Tävla och vinn övernattning på Marstrands Havshotell

Tävla och vinn övernattning på Marstrands Havshotell

I samarbete med HotelSpecials och HotelWeek.

Nu har det blivit tävlingsdags igen! Den här gången har ni chans att vinna en hotellövernattning med frukost och spaentré på Marstrands Havshotell. Jag vill också passa på att tipsa er om kampanjen HotelWeek som drar igång med buller och bång den 22 november 2016.

marstrands havshotell

Om HotelSpecials och kampanjen HotelWeek

På hotellbokningssajten HotelSpecials går det att hitta alla typer av hotell i alla tänkbara prisklasser, allt från spahotell och skidhotell till designhotell, lyxhotell, slott och herrgårdar. Den 22 november 2016 startar för sjunde året i rad kampanjen HotelWeek, som är HotelSpecials största kampanj på hela året. Under en veckas tid går det att boka noga utvalda 4-5 stjärniga lyxhotell runt hela Sverige för 500 kr per rum/natt inklusive frukost. (Hotellen i Stockholm kostar dock 600 kr per rum/natt.) OBS: Bokningen pågår mellan 22 november klockan 10.00 fram till 28 november klockan 23.59. Ankomster gäller 31 december 2016 fram till 31 mars 2017.

Dagens tips är att signa upp dig för HotelSpecials nyhetsbrev och därmed få chans att VIP-boka hotell före alla andra, länken hittar du här

Tävla och vinn en övernattning på Marstrands Havshotell

I samarbete med HotelSpecials och HotelWeek har jag nu chansen att tävla ut en hotellövernattning på västkusten till ett värde av ca 3200 kr. Den lyxiga hotellvistelsen inkluderar övernattning i dubbelrum på Marstrands Havshotell inklusive frukost och spaentré för två personer. Marstrands Havshotell är ett modernt hotell och vetter ut mot Skagerrak och pittoreska Marstrand. Rummen på Marstrands Havshotell har skandinavisk design med ljusa färger och stora fönster från golv till tak och trägolv.

Så här tävlar du: I en kommentar till detta inlägg vill jag att du svarar på följande frågor.

 1. Vilket djur har gett inspiration till namnet på Marstrands grannö?
 2. Vem skulle få följa med dig på hotellövernattningen om du vann och varför?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 21 november 2016. Lycka till! Tävlingen är nu avslutad, tack alla som var med och tävlade! Vinnare blev Jennifer som svarade den 9 november kl. 16:37.

Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och följa mig på Instagram + Twitter under @resfredag.


Vinstbeviset skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt.

141 comments

 1. Hej, det måste vara sillen, för Marstrand handlar mycket om just sill.
  Oj jag skulle ta med min särbo och lyxa till det kungligt, sova i mjuka sköna sängar, bada spa och gå på härliga promenader längs vattnet. Vi bilar från Stockholm och ingen av oss har tidigare varit där…så det blir en premiärtur och det ska bli underbart…vilderna från hotellet är så vackra. Vi vill komma bort från vardagstristessen och uppleva lite passion, bor man som vi, särbos men barn, då hinner man inte med mycket romantik annars.

  1. Carolina vallin says:

   Hej!
   Koön som jag gissar att ni menar är förknippat med fiske, det fanns ett sillsalteri där så antar att det är sill som är svaret:)

   Önskat att åka med min mamma som;
   Fyller 70 år!
   Aldrig varit i Göteborg el Göteborgs skärgård (hon bor i Skellefteå).

 2. Mikael Schale says:

  Hej,

  Vem gillar väl inte kor? Kon har i alla fall inspirerat namnet på Koön.

  Jag skulle ta med mig min sambo på en övernattning ute på Marstrand. Kvällarna blir allt mörkare, blåsten tar i och som om det inte räckte så blir det kallare också! Vi saknar ljuset och vill gärna skämma bort varandra på olika sätt då vi kan. En spaupplevelse, varvad med fina promenader tillsammans längs havet, den härliga känslan som Havshotellet utgör, allt det sätter fingret på vad vi försöker uppnå. Jag seglade och paddlade ofta förbi Marstrand förr och det vore jättefint att få visa min nya sambo denna härliga plats. Krydda allt med en mix av lyx, spa och tid bara för varandra så har vi en riktigt mysig och romantiskt avslappnande vistelse. Enbart minnena kommer hålla oss varma resterande del av hösten och vintern. Låt mig överraska min älskling / Mikael

 3. Djuret är ko och den jag skulle ta med är min fina vän. Vi båda har fullt upp att få livet med små barn och hårt arbetande män att gå ihop och sen jag flyttade från stan har vi sällan tid att ses. Vad vore bättre än en tjejhelg på spa? Det hade verkligen varit lyxigt att få en ursäkt att komma iväg!

 4. Grannön är döpt efter vårt gräsätande djur koon. Om jag vann så skulle jag vilja ta med mig min kompis sedan gymnasiet, vi har haft det lite upp och ner i vår kompisrelation och att få fara på hotell och spa tillsammans skulle kunna ge oss tid till att få umgås i lugn och ro och bara få prata ut 🙂

 5. Jag skulle inte själv utnyttja detta pris utan med var hand skänka det till min dotter och måg som jag tror verkligen skulle uppskatta detta pris

 6. Kossan Mu borde det vara, Koön.
  Jag skulle ta med mig min älskade sambo som betyder allt för mig.
  Hon är den som styr upp vår familj, ser till att allt fungerar här hemma och drar ett stort lass vad det gäller läxor och annat för vår son.
  Jag skulle vilja visa en del av min uppskattning genom att bjuda henne på en lyxig helg på Sveriges bästa framsida.

 7. Kon har gett namn åt grannön.
  50 år sen vi till prästen sa ”Ja”.
  Lika gla´ i honom än i da´.
  Aldrig en resa utan denne älskade man.
  Vill överraska honom med att jag vann.

 8. 1. Kossan
  2. Min flickvän sliter dag in och dag ut, hon är värd ett sagolikt veckoslut, som en spahelg på Marstrand genom HotelSpecials och HotelWeek – varsågod och njut!

 9. Anna Mårtensson says:

  Rätt svar är Ko (Koön)tror jag =)
  Jag skulle ta med mig min mamma som aldrig vart på spa eller hotell i hela sitt liv. Hon ställer alltid upp för mig och min familj men tänker för lite på sig själv! Så jag skulle ta med henne och vekligen pyssla om henne <3

 10. Robert Willners says:

  Hej!
  Svar: Ko
  Vill överraska min fru med en lyxig vistelse! Vi gifte oss i somras och ”bröllopsresan” gick till Legoland så det skulle vara roligt att få överraska henne!

 11. Hotellveckan – vilket himla bra tips! Inte hört talas om men måste spana in 🙂 Vill också vara med i denna spännande tävling!

  1. Efter febrilt letande på kartan verkar den enda grannön med ett djuriskt namn vara Koön, inspiration hämtat direkt från en ko.

  2. Ett lyxigt hotell vid havet och med spa känns som gjort för en romantisk vistelse. Jag skulle därför ta med mig min Mumin! Dessutom är han välförtjänt av en examensgåva efter att ha läst sin andra masters-examen och nu efter att ha levt på studentbudget i 7 år äntligen äntligen landat sitt första riktiga jobb. Jag skulle älska att få ge honom detta och samtidigt visa honom mer av Västkusten – Finland har också en fin skärgård, men ingenting slår väl västkusten?

 12. Det är ju kossan!

  Med på vistelsen tar jag min vän Emma. Vi behöver unna oss kvalitetstid tillsammans då vi inte hinner ses i vardagen bestyr.

 13. Anne-Louise Andersson says:

  Ja, det måste väl var Ko som gett namnet till Koön.
  Nu dotten och jag åker och relaxar,
  hemma vi lämnar barn, mobiler och faxar
  Med varma bad ,massage och god mat,
  unnar vi oss nu egentid och att bara njuta och vara lat.

 14. isbelle liljekvist says:

  svar: ko (koön)
  Jag hade tagit med min mamma som jag sällan får chansen att träffa längre, hon har gjort mycket för mig. Jag tycker verkligen hon behöver och förtjänar att slappna av lite. perfekt mor och dotter tid

 15. Mitt svar på Era frågor är,

  1. Vilket djur har gett inspiration till namnet på Marstrands grannö?
  Svar: KO!
  2. Vem skulle få följa med dig på hotellövernattningen om du vann och varför?
  Svar: Naturligtvis tar jag med min sambo Kerstin Eliasson.
  Tre ord räcker,
  – Kerstin kärleken väcker!

 16. Koön är svaret på frågan.
  Jag skulle givetvis ta med mig min kära kvinna
  för på Marstrands Havshotell har vi mycket att vinna
  med omtänksam lyx komfort mat & dryck och Spa
  som gör varje kvinna och man riktigt go´och gla´
  och Marstrand inbjuder oss till att njuta och vandra
  på den idylliska och spännande ön där Oscar den andra
  redan fann sitt sommarnöje och sin rekreation
  som vi är många som tycker om och känner inspiration
  av tanken på, ja visst längtar vi båda nu redan
  och hoppas och drömmer om en tur för oss sedan..

 17. Karin Lindholm says:

  Det är såklart en ko (eller möjligtvis ett helt gäng kor) som har inspirerat till namnet!
  Jag vill ta med min särbo till Marstrand, hon älskar små hotellsemestrar men det är sällan vi har råd. Som f d västkustbo känns det alltid lika härligt att komma tillbaka, och få visa upp all skönhet som finns där. Och eftersom tävlingen avslutas strax innan hennes födelsedag så skulle hon få just den sortens födelsedagspresent som jag alltid vill, men så sällan har möjlighet att ge henne!

 18. Hej där! Vilken rolig tävling!
  Här kommer mina svar på frågorna.
  1. Namnet Grannön kommer från kon.
  2. Om jag vann skulle jag ta med mig min älskade mamma på en avkopplande spahelg. Hon ställer alltid upp för oss barn och finns där i alla lägen. Dock har hon rent hälsomässigt haft en jobbig höst och skulle verkligen behöva lite omtanke och en välbehövd vila från allt runt omkring. Jag hoppas att jag får chansen att ge detta till henne. I bland känner man sig bara så hopplös, när man inte kan hjälpa till på något sätt och bara ser på när någon man tycker om mår dåligt.

 19. Marie Carrvik says:

  djuret är ko (koön)
  den jag skulle vilja ta med är min bästa vän och blivande man. Han har eget företag och alltid mycket jobb, jag jobbar heltid och tränar mycket. Vi hade verkligen behövt en romantisk helg tillsammans för att ladda batterierna och kärleken.

  1. Djuret som gett namn till ön är ko.
   Skulle jag vinna skulle jag bjuda med min pappa som för två veckor sedan fick beskedet att han hade obotlig cancer. Dygnet tillsammans med honom skulle ge oss en fin chans att umgås och prata om alla viktiga saker som dyker upp när livet inte längre är självklart.

 20. Sofi Fifi Karlsson says:

  Kossor!
  Jag lämnade precis västkusten (bästkusten) till fördel för landets södrare delar där min man numera pluggar. Det var inte lätt att lämna familjen och vännerna, men vad som slagit mig nu i efterhand är hur mycket jag saknar västkusten! Den salta luften, närheten till havet och allt underbart som Göteborg med omnejd har att erbjuda. Jag längtar också efter Marstrand, den underbara ön. Jag skulle vilja vinna detta superpris så att jag kan njuta av mitt hjärtas hem men också ta med mannen och visa att det är här vi hör hemma!

 21. Grannön heter Koön och namnet kommer alltså från kossan, muuu… 🙂

  Min pojkvän tar hand och pysslar om mig varannan vecka då vi inte har barnen (från våra tidigare föhållanden). Jag hade därför tagit med honom, så även han får bli lite ompysslad. Hade varit så mycigt att få komma bort, även om det bara är för en natt, med honom. <3

 22. 1. Kor 🙂

  2. Det finns ingen heller jag skulle vilja spendera en helg på Marstrand med än min kära sambo, vi träffades via kampsporten men tro mig han är ingen Rambo!
  Utan en sjuksköterska som både får jobba dag som natt, trots det har han alltid nära till kärlek och ett gott skratt.
  En kille som bryr sig mera om andra än sig själv då han alltid ställer upp för alla.
  Inte konstigt att han fick mig i Dojon att falla.
  Därför vill jag honom denna vinst unna,
  en lyxig hotellnatt på Marsstrandspa med lyxfrukost och tid för romantik skulle vara det perfekta sättet för mig att min kärlek till honom förkunna.

 23. 1) Kor
  2) Vill bjuda med min vackra maka
  som ett sätt att få ge tillbaka
  Kanske få ett avbrott i vardagens brus
  och få en fin vistelse i Marstrands hus.
  Samla kraft till kommande projekt
  passar nog alldeles perfekt
  Nu hoppas jag henne få överraska
  Hotell, spa och god mat få smaska.

 24. 1) Det är Kon som gett namnet till Koön, Marstrands grannö.
  2) Grannen Anneli har lämnat en jobbig tid bakom sig.
  Hon är den jag skulle jag ta med mig.
  Att på ett hotell med spa få vara, relaxa och njuta.
  På vardagens bestyr en stund få skjuta.
  Oj vad skönt det skulle vara,
  att till Marstrand få fara!

 25. Jessica Hellström says:

  Kossor har gett namnet till Marstrands grannö – Koön.

  När arbetspendling, matlagning och aktiviteter tar all vår tid,
  behöver vi varva ner och försöka få mig gravid
  en weekend på tu man hand
  stärker kärlekens band
  och kanske om nio månader kommer storken, vem vet
  det får bli vår hemlighet 🙂

 26. 1. Djuret är en cool ko! (Koön)

  2. För drygt 6 månader fick vi kolikbarn nr 2(!). I ett halvår har vi vandrat i skift med bebis i famnen hela nätterna. Det börjar äntligen bli bättre, och vi anar ljuset i tunneln.

  Om jag vann skulle jag ta med mig min vackra, men ack så trötta, fru. Sömn, tystnad och god mat i vacker miljö skulle vara den finaste gåva vi kunde få just nu. Min mamma bor på västkusten och skulle bli överlycklig om hon fick ha barnen hos sig!

 27. Koön har fått sitt namn av kon. Jag skulle ta med min yngsta son Elliot! Att få lite ”egentid” med bara ett barn är värdefullt. Han älskar att resa och jag vill visa att man inte behöver resa så långt för att få till ”resekänslan”. Han skulle älska fästningen, naturen och den mysiga miljön.

 28. 1. Kon , (instön passeras innan och ett par öar till via broar.
  2. Jag vill i varv komma ned och min fru ta mig med. Vi vill havshotellet besöka, kanske innan vi får julstöka. God mat , avkoppling och spa skulle sitta jättebra. När vi lämnar stressen och kommer till Marstrand, så blir det som ett annat land. Våra vänner har hotellet besökt och gett högsta betyg för hotell, spa och fin natur, hoppas det snart är vår tur!

 29. Vilket bra tips och vilken bra tävling. Och klart man vill vara med och tävla.

  En ko kan ha gett namnet till ön.

  Jag skulle helt klart ta med mamma.
  Trots att hon kommit upp i åren och
  kanske är lite trött finns hon alltid
  där och är en evig stöttepelare. Hon
  förtjänar att skämmas bort hur mycket
  som helst.

 30. 1. Ko
  2 Min sambo Jonnie för att jag så gärna vill ta med honom på en liten minisemester och koppla av tillsammans.

 31. Kon är det som har gett inspiration!

  Jag skulle ta med min mamma för att hon behöver komma bort och har aldrig varit på spa innan. Hon skulle gilla det så mycket för att få massage behöver hon då hon stressar så mycket i vardagen. Sen skulle vi även få värdefull dotter och mamma tid, vilket aldrig är fel då min mamma är så underbar!

 32. Carina Ekelund says:

  Kor ön som är granne till Marsstrand heter Koön.

  Jag skulle ta med min allra närmaste vän, ge henne en mysig dag och massor av tid.
  Hon har haft det tufft och jobbig och jag vill verkligen visa att jag finns där för henne i vått och torrt .
  och finns där och stöttar och följer med när hon känner att det behövs

 33. Koön, alltså ko!
  Jag skulle ta med mig min mamma! Behöver bli ompysslad då hon alltid ställer upp för mig, nu vill jag ta hand om henne då hon är sjukskriven!

 34. Magnus Andersson says:

  Rätt svar på tävlingsfrågan måste ju vara KO (Koön)

  Min motivering:

  Denna fantastiska upplevelse vill jag såklart dela, med min kära sambo vid namn Mikaela.
  För fem år sedan på Marstrands Havshotell, fick vi uppleva våran mest romantiska kväll.
  Vi bytte då förlovningsringar med varann, lyckan den var total och glädjetårarna de rann.
  Ett halvt decennium senare önskas nu en repris, så att vi kan få återvända till vårt paradis.
  Den här gången kommer jag gå ner på knä, och kanske en ny ring på hennes finger få trä?

 35. Sandra Johansson says:

  Hejsan ,det måste vara kossan -Koön . Jag håller tummar och tår för att få möjligheten att överraska min sambo med denna underbara vistelse. Vi har haft en sån tuff tid med mycket sjukdom och stress pga en vattenläcka i huset som inte bara gav oss ångest utan även ett stort hål i plånböckerna. Allt vad firande av våra egna födelsedagar o årsdagar har kommit i skymundan därför vore det extra mysigt att få komma iväg bara vi två ,utan barnen och bara få vara 🙂

 36. Vi åker gärna många mil,
  för att bo på hotell med stil.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska maken med bravur.
  I fantastisk miljö med havet som kuliss,
  skulle helgen bli väldigt speciell och viss.
  Massage, smörj och peeling,
  ger oss en underbar feeling.
  Det kommer att ge fräscha resultat,
  för under kan visst ske på salta SPAt.
  Gästerna till Marstrands Havshotell strömmar,
  det sägs att ni förverkligar drömmar…

  1. Mitt svar: ko

 37. KO!

  Varning för snyfthistoria, men efter vårt 7:e missfall i en känslomässig IVF-karusell behöver vi komma bort från verkligheten…. Långt bort.

 38. Cicci Andersson says:

  1 Ön heter Koön så det bör vara en ko 🙂

  2 Jag skulle ta med min mamma. Trots mina 42 år har vi aldrig varit iväg själva på kuligheter någongång. Det hade varit kul att spaa med henne och Marstrand är ett fantastiskt ställe att göra det på ❤️

 39. 1. Kossan, eftersom den heter Koön 🙂

  2. Jag och min fru har varit sjuka omvartannat och samtidigt i flera år, så det vore kul att få komma iväg, nu när vi mår lite bättre, på en gemensam liten resa till den trevligaste kusten som finns, västkusten 🙂

 40. Muuuu – ko är svaret på fråga ett.
  Jag skulle vilja ta med min pappa på spa. Som dotter tycker jag att det är lätt att hitta connection och göra saker med sin mamma, gå och fika, shoppa, hänga, prata förtroligt osv. Det är för mig inte lika enkelt att hitta på saker med pappa och han blir lätt utanför. Jag och pappa har aldrig gjort något tillsammans bara vi två. Det skulle verkligen vara fett nice (som min 3-åring säger..) att få överraska pappa med detta som 70-års present. Dessutom har han aldrig varit på spa – bara en sån sak!

 41. Pontus Skeppsvik says:

  Kon är inspiration till grannön

  Jag skulle ta med min nyvunna kärlek Hanna till Havshotellet. Hon har mycket som händer i surt luv just nu och skulle verkligen behöva en helg borta från vardagen

 42. Annika Andersson says:

  Ko, Koön 🙂

  Jag skulle ta med mig min man som varit sjuk i över 2 år men som äntligen börjar må bättre igen. Så en överraskningsresa med spa till bästkusten vore underbart!

 43. 1. Ön har fått sitt namn från kon – Koön.
  2. Jag skulle ta med mig min fina vän Malin som precis fått reda på att hon fått en sjukdom som påverkar hela hennes liv. Hon har det verkligen tufft just nu och det skulle vara väldigt kul att kunna ge henne en paus i vardagen!

 44. Åh hade ingen aning om Hotel special veckan tack för tips!!!

  Svaret är ko!

  Skulle ta med min bästa vännina som bjudit med mig på flera spa resor plus att hon är världens bästa barnvakt t min bebis 🙂

  Håller tummarna!

 45. 1. Ko är djuret du efterfrågar!

  2. Svärmor och jag tycker inte ofta lika. När jag lagat middag vill hon göra fika.

  Om jag tycker blått så ska hon tycka rött. Om jag säger syrligt så säger hon sött.

  Nu har vi känt varann’ i ganska många år. Jag tror att hon tycker att jag är lite svår.

  Enligt mig var hon stel, hon borde släppa loss. Men plötsligt så hände det allra tyngsta oss.

  Vi famlade i mörker, mitt på öppet hav. Och av våra vänner hördes inte mycket av.

  Då klev hon fram som en solvarm gudinna. För hennes skull är det nu jag vill vinna.

  Jag är så glad att hon då för mig fanns. Det är nog dax att ge svärmor en chans❤️.

 46. 1. Ko
  2. Jag skulle ta med mig min man, klyschigt men väldigt välbehövligt i småbarnskaoset bland tvättberg, renoveringsröra och trista tisdagsmiddagar.

 47. Kon.
  Jag skulle ta med mannen i mitt liv, som skämmer bort mig och får mig att må så bra.
  Han har gjort så mycket för mig, en härlig spa-weekend borde han verkligen få ha.

 48. Kor är det som gett namn till koön.
  Jag skulle ta med systra. Vi behöver ligga still, njuta och prata av oss.

 49. 1. Ko
  2. Jag tar med mig maken Jan. Ska bli härligt att lämna de småländska skogarna o få fylla lungorna med frisk havsluft.

 50. Ulrika Andersson says:

  1. Grannön heter Koön, så det är kon som gett inspiration till namnet.
  2. Jag skulle utan tvekan ta med mig min kollega, hon bor halvvägs mot Marstrand från mig, så det hade varit perfekt. Vi har så kul på jobbet och både jag och hon (och alla andra också egentligen) skulle behöva komma bort på en lyxig weekend med spa. Hade varit roligt att få bjuda med henne och få ett miljöombyte till Marstrand i vinterskrud. Hotelspecials hotelweek kampanj känner jag till sen länge, men håller med om att de har riktigt bra erbjudanden.

 51. 1. Korna på Koön
  2. Min blivande exfru – för att avsluta vårt 10-åriga förhållande och fira att vi trots allt är bästa vänner. Den största förlusten är just henne som reskompis. Hon kommer aldrig kunna ersättas

 52. Svar: Koön.
  Jag missade skolresan till Marstrand men efter att ha sett filmer och bilder därifrån så har jag haft en stor önskan om att få åka dit många år. Jag vill ta med mig min yngsta dotter som liksom jag behöver lite avkoppling och upplevelse då hennes år varit ganska jobbigt.

 53. Ko
  Att få en själsfrände under gymnasietiden och efter 35 år vara lika tighta är kanske få förunnat.
  Men trots glädjen av att ha varandra går mycket energi nu åt att kämpa på och stötta varandra i sorgen efter att inom loppet av två år förlorat något av det bästa vi haft, jag min äldste son och hon sin man.
  En helg vid havet vore underbart.

 54. Kossan! Koön.
  Jag skulle överraska mannen genom att ringa hans chef, få han ledig, sen skulle jag fixat barnvakt, packat väskorna å hämtat honom på jobbet!!
  Han jobbar ca 12 tim varje dag och jag nätter… så att få komma iväg och bara vara o prata annat än planering av aktiviteter, läxor, möten o mat hade vart såååå skönt!!

 55. Johan Lindskog says:

  KOR

  Jäktad, pressad och lite stressad.
  Trött, tidsbrist, mejlbombad och sms:ad.
  Avkoppling på Marstrands Havshotell med Anna skulle åter göra mig vässad.

 56. Svar: Ko
  Hade varit underbart för mig oh sambon att ta en weekend då vi har så mycket att göra just nu. Jag skriver B-uppsats i historia hela november och december och hade varit underbart med en helg ledigt med sambon

 57. Linda Cedergren says:

  Svar: ko
  Skulle vilja visa min dotter hur fantastisk det är på marstrand…
  En fantastisk upplevelse! Så otroligt vackert…
  Havshotellet är som en dröm!
  Har bott där en gång och längtar tillbaka!! Fantastisk mat och underbar miljö med mysigt spa.. Såå fint!!

 58. Svar: Ko! 🙂
  Jag skulle ta med min bästa vän Rebecca. Vi bor i olika länder och träffas allt för sällan. Det hade varit så trevligt och mysigt att umgås med henne i en avslappnad miljö. Bara njuta av stunden, som balsam för själen 🙂

 59. Det har ko gjort!

  Jag skulle ta med min underbara pojkvän som en romantisk utflykt för att fira vår tid tillsammans och visa min uppskattning för allt han gör!

 60. Kon har gett namnet åt koön!

  Jag skulle ta med mig min älskade gubbe
  som inte gillar sill men kan ta sig en nubbe!
  Han är det bästa jag har
  ja nästintill oslagbar
  Så han får följa med så klart
  och jag hoppas att det blir snart!

 61. Ko är svaret på er fråga. Jag tänker de facto ge mina svärföräldrar denna vinst då de är fantastiska och alltid ställer upp!

 62. Malin Andersson says:

  Den ståtliga kon borde det vara för Koön. Jag skulle utan tvekan bjuda med min underbara vän och granne Stina. Tänk att man kan finna en sån grymt bra vän lite senare i livet, att just jag fick turen att flytta in bredvid henne. Hon ställer alltid upp med allt från hundvaktande, hjälp om man är sjuk, bubbeldrickande och renovering. Hon har även två barn själv som hon självklart gör allt för och ändå har tid att vara där för alla. Hon behöver ju självklart bjudas på lite lyx och avslappning i tillvaron och det kan bli ett litet förfirande till hennes 40 årsdag i januari.

 63. 1. Kon har gett namn till koön såklart

  2. Med mig tar jag min mamma som hamnade på intensiven dagen innan vår tänkta semester. Hon låg nedsövd i tre dygn och det blev alltså inga tre veckor i Dubai för oss. Därför vore det extremt tacksamt att få ta med henne på spa i stället där hon får slappna av och vi kan njuta av lugn och harmoni.

 64. Med min kära vän hoppas jag att det bär det av,
  för vi drömmer om Västkustens hotell nära hav,
  vi vill njuta i Hotellets salonger,
  vi umgås där massor av gånger,
  Vi badar och njuter, vi roar oss och mår,
  Marstrands havshotell gör att vi bästa upplevelsen får!

 65. 1. Svar: ko

  2. Jag skulle vilja ha med mig min pojkvän, i har träffats i 2 månader och jag tycker att vi behöver komma iväg på något roligt tillsammans utan barnen.

 66. Jessica Sjögren says:

  Måste vara kon.

  Efter en sjukdomstid så lång passerade sommaren och vintern kom. Pojkvän en har fått jobba för två och slita hårt. Denna period för oss har varit mycket svårt. En uppfräschning för kropp och sinne jag nu har som mål även för pojkvännen min innan jobbet på honom tar kål. Som.den kämpe han är han verkligen förtjänar Det här. Hoppas på att detta kunna överraska där vi tillsammans kan njuta och även i naturen traska. Alla förtjänar en man som jag har för han är helt enkelt underbar ?

 67. Rätt svar är : mamma mu ( ko )
  Jag skulle ta med min fru för att hon trots lång sjukskrivning alltid är en glädjespridare för allt o alla

 68. Samuel Tholén says:

  Djuret är naturligtvis kon.
  Jag hade tagit med min fina fru på denna hotellvistelse, vi behöver få lite egentid och vad hade passat bättre än en hotellvistelse vid havet.

 69. 1) Ko
  2) Min älskade och underbara man som behöver få bli bortskämd då han jobbar och sliter hårt.

 70. Hilda Eriksson says:

  Hej!
  Kossan har gett inspiration till namnet på Marstrands grannö.

  Med en syster bosatt 40 mil bort träffas vi allt för sällan. Tanken på att få sämre relation med min syster skrämmer mig. Känslan av att få överraska henne med en vistelse på Marstrand hade varit oslagbar.

 71. Lenita Hellman says:

  Kon har gett namn till ön.

  Jag skulle ta med min bästa vän. Vår vänskap har alltid funnits där, trots att hon flyttade utomlands och vi idag bor i Skellefteå respektive Borås. Vi har alltid prata om att vi borde resa bort och bara vara. Det hade varit så fantastiskt att få ringa till henne och säga att ”Nu är det äntligen dags!”

 72. Hej! Svaret på frågan är såklart kossan. Med mig till hotellet skulle jag ta med min underbara syster som förtjänar lite paus och avkoppling. Passande nog fyller hon år sista november och tänkte försöka leta efter någon bra spa/hotell present när jag snubblade på den här tävlingen.

 73. Fråga 1: Ko 🙂
  Fråga 2: Min kära make som jobbat dygnet om senaste tiden. Längtar efter att få prata ostört med honom och njuta bara han och jag. Jag tar även med bebisen i magen! Och därför vill jag passa på att få åka iväg innan gossen föds, för sen det blir full rulle med 3 barn och ammandes i månader och åter månader. Dessutom ger det mig ännu en anledning att få hälsa på mina föräldrar och syskon i Göteborg i förbifarten <3 🙂

 74. Jessica Åkesson says:

  Kossan har gett inspiration till namnet.

  Jag skulle ta med min fantastiska mamma på 53 år som går igenom en separation nu så hon skulle verkligen behöva ompysslas lite <3

 75. Mamma MUUUUU
  Erik såklart <3

 76. 1. Ko.
  2. Det vore fint för en Stockholmare att se mer av den västra kusten.
  Marstrand ser härligt ut och ger mig just den lusten.
  Lusten att bjuda med en man som står mig nära.
  Så nära att jag vill påstå att vi fortfarande är mycket kära.

 77. 1. Koön – alltså ko 🙂
  2. Jag skulle ta med mig min storasyster, både hon och jag skulle behöva vistas i en av Sveriges vackraste miljöer och bara koppla av. Låta värme och vatten omhulda oss i denna kalla vinter som startade så tidigt. Det hade gjort oss lyckliga!

 78. Kon är djuret som givit ön sitt namn! Till Marstrand toge jag min mamma, som är uppväxt i havsbandet på västkusten men som alldeles för sällan får möjlighet att komma dit nu.

 79. 1. Djuret som gett inspirationen är kon.
  2. Om jag vann skulle jag ta med mig min älskade sambo som slitit hårt i motvind på jobbet och verkligen förtjänar att komma tillbaka till västkusten där han växte upp, andas in den salta havsluften och hitta njutningen i livet igen <3

 80. Rätt svar: Ko

  Jag skulle bjuda med min pojkvän! Vi båda älskar att bo på hotell och äta hotellfrukost, så vi skulle vara två väldigt tacksamma hotellgäster 🙂

 81. Magdalena Svensson says:

  Rätt svar är självklart ko =)

  Vilken rolig tävling minsann
  Vore fantastiskt underbart kul om vi vann
  Jag skulle ta med mig svägerskan det jag vet
  Hon är sååå värda detta paket
  Hon ställer upp som ingen annan gör
  Därför vi detta fina pris vinna bör
  Vi älskar att lyxa till det och äta gott
  Få åka från Göteborg till Marstrand vore riktigt flott
  Ett besök på spa skulle vara pricken över i
  Glädjetjuta hela natten det skulle vi
  Sköna mammor som skulle behöva njuta till tusen
  Lämna alla måsten och dammråttor i husen
  Nu håller vi tummar & tår
  Att vi med en drömvinst får avsluta detta år =)

  Följer på Instagram magdalena_bakar

 82. Svaret är ju sköna kossan

  Min man skulle jag vilja åka med. Känner att vi inte hinner få tid för varandra i vardagen och helgerna. Familjelivet tar över och man hinner inte med sig själv knappt. Avkopplande hotell med god mat och spa är något som vi skulle älska just nu. Att bara få rå om varandra.

 83. Rätt svar är kon!

  Jag skulle bli helt otroligt gla’
  av att få njuta på Marstrands Havshotell med SPA
  – då skulle jag ta med mig min bästa vän,
  det skulle bli en helg för oss utan barn och män.
  Under SPA-vistelsen kommer vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor!

 84. Rätt svar är Ko!

  Jag skulle ta med mig han som jag precis insett är mannen i mitt liv och överraska honom med en lyxig hotellövernattning med SPA. Skulle vara få roligt att vinna och att JAG är den som tar med HONOM på något lyxigt! Det skulle bli perfekt för min reseblogg att kunna inspirera andra till att åka dit efter att jag bloggat om vistelsen!

 85. Hejsan!

  Svaret är enkelt på er fråga är ko
  Om jag har turen att vinna tar jag med mig maken på färden,
  det är tillsammans med honom jag önskar upptäcka världen ❤
  Vilken underbar klapp ni tävlar ut!
  En vinst av detta och jag ger garanterat iväg ett glädjetjut!
  I somras vi gifte oss
  men gick aldrig med någon bröllopsresa loss.
  Nytt jobb och annat som tog plats,
  ja det blev helt enkelt inte mycket till rast..
  Stressa ner och ta det lugnt bör vi egentligen båda göra,
  det har vi många gånger både från vänner och familj fått höra.
  Det är lätt under vardagens alla krav,
  att bli en liten arbetsslav..
  Därför skulle det underbart att till Marstrand få fara.
  Ta det lugnt, bli uppassad och bara vara.
  Ta en semester nära vår egen stad (Göteborg),
  det är väldigt sällsynt idag.
  Så det skulle vara enormt kul med en överraskning likt denna till jul!
  Jag håller nu tummarna att ni med ert trollspö ska slå
  och att vi denna fantastiska gåva ska få

  Hälsningar Frida

 86. 1. Säl
  2. min kompis Annika, som är en påhittig kompis att hänga med

 87. 1. Svaret är ko

  2. Om jag vann skulle jag vilja ta med min lillasyster till Marstrand. Hon är den finaste, mest omtänksamma, roliga, varma och kärleksfulla människan jag känner. Jag är tacksam och glad precis varje dag för att jag har henne i mitt liv och är så lycklig över att vi har ett sånt starkt band.

  Hennes liv har inte alltid varit så lätt och för drygt ett och ett halvt år sedan kraschade hon helt. Alla bekymmer och allt tungt hon burit inom släppte och hon orkade inte en dag till. Skräcken jag upplevde den dagen hon sa till mig att hon inte orkade mer går inte att beskriva. Jag har alltid varit väldigt beskyddande över henne och att inte känna att man har haft koll på situationen var fruktansvärd.

  I ett och ett halvt år har vi försökt kämpa tillsammans. Vissa perioder är bättre än andra men jag är ändå så säker på att hon en dag ska må lika bra som jag gör. Hon förtjänar att leva det bästa livet och jag kommer aldrig sluta kämpa för att hon ska nå dit. Ingen förtjänar att inte må bra, att inte vara trygg och att inte vara lycklig och det gör inte hon heller.

  Hon har idag väldigt svårt för sociala situationer och ogillar att vara bland andra människor förutom om jag är med i hennes sällskap. Vi övar hela tiden och hon är en sån j*kla fighter!

  Detta blev väldigt långt och känslosamt men jag vill alltså ta med mig min underbara lillasyster för hon om någon förtjänar verkligen att få åka bort och må bra. Jag hoppas hon hade klarat det i mitt sällskap och verkligen kunnat njuta av Marstrand.

  (Eftersom detta blev väldigt personligt skriver jag inte mitt efternamn med det syns i epostadressen, hoppas det är ok)

 88. Svar: Ön heter koön så den är döpt efter en ko 🙂 Jag skulle ta med min sambo och betala extra för att även ta med vår dotter. Det skulle bli en helt fantastisk helg! Det är det alltid att umgås med dessa två men om vi är på spahotell så finns det inga måsten och vi har all tid bara för varandra.

 89. Koön

  Jag skulle definitivt ta med mon kompis Mia, som bor i Göteborg.
  Jag bor i Sthlm, så vi ses alldeles för sällan 🙁

 90. Svaret är ko.
  Jag skulle ta med min pojkvän. Jag har haft en tung period i mitt liv just nu och han har funnits där varenda minut. Stöttat, tröstat, lyssnat och hållit om. Oavsett tid på dygnet eller var jag än är så han har han ställt upp och varit där för mig.
  Att få ge honom det en lyxig hotellövernattning vore att kunna ge tillbaka lite och visa honom hur mycket jag verkligen älskar honom.

 91. 1. Ko

  2. Min pojkvän spelar hockey och har inte särskilt mycket tid att umgås under säsongen. Jag skulle gärna ta med honom till Marstrands havshotell en matchdag för att ladda upp och efter matchen få lägga sig i en skön säng istället för att spendera flera timmar i en buss hem. Dagen efter skulle vi ha massor av lyx med frukost, spa och kvalitétstid tillsammans.

 92. Sophie Michelle Persson says:

  Svaret på frågan är ko!

  Min motivering (försökte mig på ett litet rim):

  Livet som småbarnsförälder kan vara guld men också fullständigt ”hell”,
  – gissa om dessa två slitna föräldrarna drömmer om en natt på hotell!?
  Efter den mörka och kalla hösten,
  är en avkopplande SPA-övernattning den enda trösten!
  Min hårt arbetande och snälla sambo är den som jag vill bjuda,
  och vinner vi så lovar jag att glädjeropen högt kommer ljuda!
  Min fina sambo jobbar och sliter dagarna i ända,
  och en hotellövernattning vore det bästa som kunde hända!
  Det är klart överskattat att huttra och frysa,
  när vi istället på SPA kan koppla av och mysa!
  Det dagliga kriget om overaller, stövlar och vantar blir ett minne blott,
  när det istället är god middag som gäller och livet känns gott!
  Med Marstrands hotell är vi i goda händer,
  och kan vänta på att den efterlängtade energin anländer!
  För två utmattade småbarnsföräldrar skulle denna övernattning göra susen,
  och den skulle sannerligen uppskattas till tusen!

  Håller tummarna! =)

  Mvh Sophie Michelle Persson

 93. Mitt svar Ko, Koön.
  Vad skulle ni tycka, bjuda med min goa väninna vore lycka.
  Hon hela året haft det så tufft, bara tanken ger mig ingen luft.
  Båda brösten opererats bort akut, ja cancern tar ju aldrig slut.
  Nu har hon i nästan hela året behandlats, men gissa hon har inte i humöret förvandlats.
  Nu vill hon och jag ut på vift, med tur kanske vi med tåg o buss till Marstrand får lift.
  Inte slut med det, priset är ju att bo på Marstrands Havshotell, hoppas Resfredags Tomte mot oss två är extra snäll.

 94. Nils Håkan Karlsson says:

  Bo på Marstrands Havshotell vore en alla tiders grej
  underbart att få bjuda med min gamla trogna tjej.
  Nu bara en månad kvar till en speciell dag,
  för den 19 december för 35 år sedan stod vi vid altaren hon och jag.
  Så mysigt det vore att ge henne denna upplevelse på denna minnenas kväll,
  säga henne att snart tar vi tåget till detta fina SPA-hotell.

 95. Britt-Marie Eklund says:

  Ko för Koön känner jag ju till, vinna en övernattning klart jag vill. Tar med en nära vän, namnet vill jag inte avslöja än.

 96. Carolina Samuelsson says:

  Det är självklart det ståtliga och vackra djuret Kon.
  Jag skulle vilja ta med min älskade mamma för en stund bara hon och jag. Hon är såklart det bästa som finns när man går igenom svåra separationer i livet men också den man nästan aldrig ger tillbaka till. Att få ge en harmonisk stund till denna hårt slitande undersköterska i hemtjänsten, finaste mamma och farmor skulle betyda otroligt mycket 🙂

 97. Det måste vara sälen som ön är döpt efter. Jag skulle gärna ta med mig min man som fyller jämnt i år, han förtjänar att få vila ut och få bli ompysslad. Han jobbar alldeles för hårt mestadelen av året.

 98. Jag tror det är sillen!
  Skulle tagit med mig min sambo. Vi har inte varit barnfria en enda dag/natt på 2 år, tycker det är på tiden att vi lägger lite tid bara på varann.

 99. Juhani Kannisto says:

  Svar: Marstrands grannö heter koön.
  Om just jag har den stora lyckan att vinna denna förnäma och underbara tävling, så vill ja gärna ta med min sambo Anissa. Hon har under de 14 år som vi varit tillsammans sett till att vårt hus har fungerat som en bostad för två vuxna med allt vad det innebär. Hon har delat på alla i hemmet förekommande sysslor med bravur. Hon har jämt och ständigt lagat förnämlig vegetarisk mat som fått mina smaklökar att explodera i munnen. Jag har fått smaka på alla möjliga nya rätter som jag inte haft en aning om köttätare som jag är och hon har verkligen fått mig på andra tankar när det gäller att äta lite nyttigare och hälsosammare mat. Eftersom hon lagt så mycket av sin energi på matlagning, hela sin själ faktiskt, så skulle jag i min tur vilja bjuda henne på en hotellövernattning i vackra Marstrand. Där hon får koppla av och bli bjuden på en lyxig frukost nästa morgon, samt få bada spabad, som hon älskar så mycket. Detta är mitt sätt att tacka henne för att hon är just den hon är. Because she is worth it!

 100. Svar: Ko
  Jag skulle vilja ta med en mina bästa barndomskompisar som haft reumatism sedan hon var barn och ständigt lider av smärta och andra besvär, men som ändå alltid håller humöret uppe och ställer upp för sina vänner. Hon förtjänar en avslappnande spavistelse!

 101. Rätt svar är Koön.

  Jag vill ta med mig min fina man som förgyller mina och våra barns dagar med massa bus och skoj!

 102. 1. Ko
  2. Maken – en tröttkörd datanörd,
  behöver bli berörd och morgonrock iförd.
  Från blockerad, dränerad och frustrerad,
  bli masserad, inspirerad och balanserad!
  Han får njuta från morgon till kväll,
  på lyxiga Marstrands Havshotell!

 103. Ko!
  Min älskade kusin som förutom pressat schema har förlorat både sin svärfar och en svåger på bara några månader. Att få bjuda med henne på en sån här lyxhelg skulle vara obetalbart.

 104. Kon såklart 😉

  Jag skulle ta med mig min bror då vi inte ses så ofta nu för tiden så hade detta varit perfekt. Samt att han är lite av en fågelskådare så han hade älskat det här.

 105. 1. Ko
  2. Jag skulle ta med mig min kille och vår 4 månader gamla bebis. Vi har två barn sedan tidigare och med undantag för några få timmar efter förlossningen, i ett rum utan fungerande lampa, har vi inte varit tillsammans bara vi tre. Att byta ett dygn med smulor och Lego mot avkoppling och god frukost vore drömmen. Sedan längtar vi nog hem igen.

 106. Ulrika Hörnell says:

  1. Ko! Koön.
  2. Min vän sedan 14 år, Erika Nilsson, för att vi har pratat och pratat om att göra en minisemester tillsammans men hittills aldrig kommit iväg. Vid vinst skulle vi båda utbrista i ett glädjefyllt WOHOO!!!

 107. Louise Tibblin says:

  Svar: Koön. Alltså kor.
  Jag skulle ta med mig min man. Vi skulle verkligen behöva lite tid på tu man hand! Detta låter som ett fantastiskt tillfälle!

 108. Alexandra Pappova says:

  1. Ko
  2. Jag skulle ta med mig min sambo och njuta lite tid med varandra. Vi ska få vår första barn i januari och därför en helg bara för oss två skulle passa perfekt.

 109. 1. Ko
  2. Önskar ta med min man till denna härliga plats. Efter ett mycket tungt år skulle det sitta fint med en andpaus och möjlighet till att fylla på energin och kärleken igen.

 110. Svar: Ko, ön heter Koön.
  Motivering:
  Jag vill gärna bo på ett hotell med min man, han som är min stora hjälte minsann,
  han som fixar sådant som behöver fixas ibland, han gör allt sådant med säker hand,
  han skottar snö som har samlats på trappan, han dammsuger vardagsrumsmattan,
  han reparerar bilen som gått sönder, han tvättar ren tvätten från smutsränder,
  han lagar maten när jag inte hinner, då jag den goda matenpå köksbordet finner,
  han behöver pausa från vardagens bestyr, jag och han vår bil till Marstrand nu styr.

 111. Mathias Eiderhed says:

  Ett ställe så när som ett paradis,
  Vid Skagerrak, jag känner mig vis, om att kropp och själ får ro.

  För på hotellet på Marstrand med God mat och SPA,
  Jag hoppas får njuta med min fru någon da,
  Men varför har grannön fått namn av en ko?

  Gott med flera pooler inomhus,
  och varma tunnor utomhus,
  eller bara ligga på klippor i solens ljus.

  Detta salta ställe bjuder västkustens bästa,
  Med bad i havet, en pilgrimsoromenad, eller i en saltbastu ta sig en siesta.

  För här kan du njuta utan krav,
  Vid stället där himmel möter hav.

 112. 1. Kossan (Koön)
  2. Jag skulle vilja ta med min partner som jag firar 10 år tillsammans med och fyller år i januari!

 113. Anna Lundqvist says:

  Djuret är ko
  Vill ta med mig min dotter som ställt upp för mig hela denna jobbiga höst när jag inte mått så bra. Hon är verkligen värd att få tas om hand för en stund på underbara Marstrand. Bara få njuta tillsammans hon o jag o glömma alla bekymmer och verkligen få en lyxig mor/dotter-stund skulle verkligen göra susen för kropp o själ

 114. Såvida grann ön inte är döpt efter en boxnings term så måste det vara ko som är rätta svaret. Frugan skulle få följa med och fira våra 25år(!) som gifta. Puss på dig gumman.

 115. Djuret är kon
  Självklart skulle jag ta med min bästa vän och största kärlek, mannen i mitt liv, denna fantastiska pappa till våra 2 underbara barn som alltid sätter mig och familjen först. Tyvärr är det mycket jobb med sena kvällar så det hade varit underbart att få spendera en natt på spa och bara vara tillsammans och njuta av god mat, spa och varandra

 116. Ko
  Känslan att lämna allt hemma och dra tillsammans med min man till Spa, är nog den bästa grogrunden kärlek kan ha.

 117. Djuret ni söker är kossan. Den person jag skulle vilja ta med mig är min flickvän som under en lång tid jobbat stenhårt med ett projekt och det skulle vara fantastiskt att kunna överaska henne med en mysig upplevelse hos er.

 118. 1. Ko

  2. En vän. En kämpe. En stöttepelare. Min dotter! Tänk att få bjuda henne på hotell, bort från krav och måsten. Istället bara mysa runt, vi två, i morgonrock och tofflor. Hon ställer ständigt upp för oss andra och mitt i stressen får hon inte glömma sig själv. Du förtjänar allt och lite till – Min livslånga kärlekshistoria!

 119. Hej!

  Är såklart med och hoppas på tur i denna lyxiga tävling.. 🙂
  Svaret är ko, och min motivering lyder:

  En sliten och ensamstående småbarnsmor sitter nu här,
  och önskar sig egentid och allt det där.
  Vilken dröm att få vila ut på hotell med spa,
  njuta av underbara västkusten och bara ha det så bra.
  Tar med min nya, fina kärlek förstås,
  för att bara ta hand om oss.

  Mvh Matilda

 120. Djuret är ko.

  Tänk att få bjuda med min mamma på en hotell och spavistelse. Hon ställer alltid upp för mig och mina barn och det skulle jag så gärna vilja ge henne något för. Så vad vore mysigare än ett sånt pris? Senast vi var iväg bara jag och hon var säkert 10 år sedan, så det är verkligen på tiden =)

 121. Svar: Kon
  Bohuslän är landskapet med magi. Maken har aldrig varit i Marstrand, så tänk vilken glad överraskning det skulle bli! Vi skulle njuta av SPA och ha ett räk-frosseri och komma hem
  med ny energi.

 122. 1) Ko
  2) Västkusten. Det liksom väcker något inom mig. Jag har bara varit där en gång, på en skolresa i femteklass. Minns att vi plockade små krabbor i havet, åt fantastisk mat och åkte karuseller tills vi blev illamående.

  Men vi bor långt ifrån Västkusten men nära till kalla, orörda älvar, fjälltoppar och oändliga vidder. Hjortronplock i midnattssolens sken, eller skotertur en norrskenskväll. Men det här med ”SPA”, havsdoft, solvarm hud och räksmörgåsar. Det kittlar tanken. Att få uppleva Marstrand tillsammans med min make, kanske bara han och jag över en weekend. Blotta tanken väcker min reslust, det vore stort.

 123. Kon har gett namn till koön. Min underbara man skulle få en välbehövlig paus i vardagens och helgens slit. Skulle även ta en tripp över till Marstrand för att gå en guidad tur på Carlstens fästning och möjligen få höra mer om Lasse-Majas vistelse där!

 124. Kossan har get namnet. Jag skulle ta med min kära sambo som ställer upp för mig alltid och gör allt för mig. Detta vore otroligt fint sätt att kunna ställa upp för henne.

 125. Kon har gett namnet!
  Jag skulle troligtvis inte åkt själv utan gett det i julklapp till mina fina föräldrar som efter ett tufft år förtjänar att bli ombonade för en gång skull

 126. Svar: Ko

  Åh, det låter som ett helt underbart ställe! Dit skulle jag vilja resa med min hemlige pojkvän. Få njuta av varandra och den fina miljön och bara rå om varandra – långt ifrån nyfikna blickar och gamla ex! Eftersom vår relation än så länge är hemlig, så är det väldigt ansträngande i vardagen att hela tiden behöva smyga och vara försiktiga för att inte bli upptäckta. På Marstrands Havshotell skulle vi kunna få släppa alla sådan bekymmer och bara leva! SPA låter ju dessutom som himmelen!

 127. Djuret är kon.
  Jag skulle utnyttja vinsten att ta med min dotter på vår första mor-dotter weekend. Något jag har sett fram emot länge.

 128. Svaret är: Koön

  Stressade heltidsarbetande småbarnsmammor ifrån dagens värld, behöver lite extra lyx och flärd. Jag och syrran åker iväg och relaxar, bort från jobb, makar, husdjur, blöjbyten och ringande mobiler & faxar. Badar och har det gott, pratar gamla minnen om stort och smått. Äter frukost med utsikt över skagerak, och sover lyxigt i sängarna under havshotellets tak.

 129. koön !

  jag hade överraskat min sambo med en vistelse på marstrand spa. Med småbarn och jobb är det inte alltid lätt att få tid till att umgås bara vi två och njuta av varandras sällskap. kanske väcker detta passionen lite extra? hade varit underbart!

 130. 1) Kon
  2) Jag skulle ta med min kille. Han har inte så mycket pengar just nu så därför skulle jag vilja överraska honom med en romantiskt vistelse på Marstrands havshotell! Skulle vara så mysigt att få ha honom för mig själv en helg.

 131. Kossan har inspirerat till namnet koön. Jag skulle ta med min sambo! Vi har två underbara små flickor som är 3 och 1 år gamla. Som alla småbarnsföräldrar vet är livet underbart men också mycket intensivt och även om man gör sitt bästa kan det vara svårt att hitta tid för varandra i vardagen. Våra arbeten gör att barnen kan vara mycket med sin mamma och pappa men ger oss tyvärr inte så mycket tid tillsammans. Skulle vara underbart att få lite tid tillsammans och kunna få njuta av varandra. Det skulle vi leva på länge <3

 132. 1. Kon såklart för Koön 🙂 2. När min sambo och jag träffades för ett par år sedan bodde vi i olika städer. Hon på västkusten och jag i Linköping. När vi sedan bestämde oss för att satsa bodde vi faktiskt på just detta grymma ställe . Det blev hon som lämnade Göteborg bakom sig för att flytta in hos mig . Det bästa beslutet vi båda någonsin tagit och idag har vi en underbar dotter tillsammans Nu närmar det sig våran årsdag och det vore så skoj att överraska henne med en vistelse här på nytt 🙂

 133. Mats-Olof Johansson says:

  1. Mitt svar: en ko 🙂

  2. Min kära fru är min bästa medicin,
  Hon är alltid snäll och fin…
  När jag sätter mina tankar på pränt,
  Hon är det bästa som mig hänt!
  Jag önskar henne SPA- flärd,
  En week-end på Havshotell är hon verkligen värd!

 134. Svaret är ju kossan!
  Jag tar med mig min livskamrat – tillika fru, men nu får jag ett problem. Hon älskar nämligen grisar och har sedan över 30 år tillbaka samlat på detta djur i alla dess former. I och för sig ganska grymt (!) men jag löser det med denna lilla kärleksdikt:
  Snälla följ med mig till Bohuslän, så jag slippar höra alla grisar skrän.
  Lyxa till det med SPA en Resfredag, och njuta av varandra – bara ”mu” och jag!

 135. Emma Thelander says:

  1. Kon 🙂
  2. Jag skulle ta med min underbara mamma,
  för utan henne vore inte livet detsamma.
  Det skulle vara så härligt att få kvalitetstid hon och ja’,
  umgås, koppla av, njuta av livet och bara ha det bra.
  Hon tänker alltid på alla andra och aldrig på sig själv minsann,
  så det vore underbart att få ge henne denna fina upplevelse om jag vann.

 136. Peter Andersson says:

  Ja, det måste väl var Ko som gett namnet till Koön.
  Marstrands Havshotell med bohuslänsk livskvalitet skulle vara en härlig inspirationskälla för mig och mina intresseområden, hav och skaldjur, och min kära sambo naturligtvis. Precis just vad vi behöver! Få mer energi i livet, rena kroppen och ljusa upp tillvaron inuti och runt omkring. Efter ett par ganska tillstängda månader av hårt jobb vill jag släppa på alla känslor och all livslust till fullo och bara njuta av lugn, luft och mat och bohuslänsk omtanke tillsammans med henne!

 137. Katarina Norberg says:

  1. Kon
  2. Nygift och kärleken sjuder… min man följer med om Marstrands Havshotell bjuder.
  Vi förlovade oss på Västkusten under tidig vårsäsong, har drömt om att få återvända dit nån gång. Höra bruset från havet, är rogivande och enda kravet!

 138. Djuret var nog en ko.
  Nu ska jag anförtro
  Vem som blir min eskort
  Om jag drar en vinstlott.

  Så se här! Se en man!
  Stolt som lejon han är
  (Fastän utan en man) –
  Han är min kavaljer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close