Close
Tävla och vinn hotellövernattning med frukost

Tävla och vinn hotellövernattning med frukost

staycation_sheraton

Tävla och vinn hotellövernattning med frukost på Sheraton Stockholm Hotel!

För några veckor sedan övernattade jag och min familj på Sheraton Stockholm Hotel som en del av vår staycation i Stockholm. Nu har en av mina bloggläsare chans att knipa en fin vinst betående av en weekendövernattning med frukost för två personer på just Sheraton!

Så här tävlar du: I en kommentar till detta inlägg vill jag att du svarar på följande frågor.

 1. Vad heter de sköna sängarna som finns på alla Sheraton-hotell över hela världen?
 2. Vem skulle få följa med dig på hotellövernattningen om du vann och varför?

Tävlingen avslutas vid midnatt fredagen den 15 juli 2016. Lycka till! Tävlingen är nu avslutad, vinnaren blev Tarja Russo – stort grattis!

Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och följa mig på Instagram + Twitter under @resfredag.


Vinstbeviset skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt.

196 comments

 1. 1. De heter Sheraton Sweet Sleeper sängar!
  2. Jag skulle ta med en av mina döttrar och satsa på en riktigt härlig semester i huvudstaden.

 2. Vilken underbar tävling! ?

  1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Min man. En liten paus och lyx i vardagen, det tas tacksamt emot.

  Kram!! ?

 3. Hej, svaren på dina frågor är:
  1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Jag skulle åka med min sambo och få uppleva en avslappnad privat helg i huvudstaden. Jag är annars bara där i jobb, och hinner inte med att bara ta det lugnt i Stockholm. Jag skulle vilja gå och strosa i lugn och ro, slinka in någonstans på en kaffe och kunna sitta där så länge vi vill m.m.

 4. Sheraton Sweet Sleeper sängar! Självklart är det maken Peter jag vill har med mig?

 5. 1. Sheraton’s sängar heter Sheraton Sweet Sleeper.

  2. Jag skulle faktiskt ge bort min weekendövernattning till min mamma. Hon har det inte så bra ekonomiskt och därför skulle det vara extra roligt att få kunna ge henne detta som en present, bara för att. Hon har dessutom inte varit i Stockholm sen hon bodde där när hon var yngre och jag tror att hon skulle uppskatatta att få återse staden.

 6. Toini Rydgren says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper heter sängarna!

  2. 4 augusti firar min man Jens och jag 15-årig bröllopsdag! Vi har försökt hitta ett sätt att komma iväg, bara vi två, utan att det blir för dyrt. Det här vore drömmen!

 7. Hej!
  Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  Till Stockholm och Sheraton skulle jag ta med min dotter som är 9 år. Hon har vart i väldigt många länder och är en van resenär men har knappt alls vart runt i Sverige. Vore kul att få visa henne vår huvudstad och även kul för mig då jag annars bara åker till Stockholm i arbetet.

 8. Hanna Grahn says:

  Hejsan,

  Mina svar:
  1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper
  2. Då min sambo Jonas nu mera arbetar iväg i långa perioder, och tiden nu mer tillsammans är minimal, vore en romantisk vistelse med högklassiskt boende på fina Sheraton tillsammans med honom vara ett ypperligt tillfälle för lite kvalitetstid för bara han och mig <3

 9. Peter Eklind says:

  Hej!
  1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Skulle ta med min fina vän Karin.

 10. Sheraton Sweet Sleeper sängar.

  Åh, jag skulle gärna ta med hela familjen. Men får jag bara välja en så väljer jag min älskade tweenie Filippa 12 år. Det är inte lätt att växa upp, hitta sig själv och förbereda sig på vuxenlivet. Ibland vill hon vara liten och gosa med sina föräldrar för i nästa sekund vilja klara sig själv och vara självständig.En härlig övernattning på lyxigt hotell är precis den lugna oas hon och hennes svallande känslor så väl behöver och förtjänar. Vi skulle lyxa till det och ha en underbar helg tillsammans!

 11. Anette Wilson says:

  Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  Jag skulle ta med mig min dotter som fått jobba varje sommaren utan ledighet och dessutom
  pluggat i flera år och inte kunnat unna sig något extra.
  Det skulle vara en fin överraskning 🙂

 12. Mitt svar: My love and I will comfort in Sheraton Sweet Sleeper. And we will sleep even more wonderful an deeper. Because we were two lucky winner of this prize. And therefore had a weekend really nice. Sheraton Stockholm Hotel made our visit great. Hopeful writing this we look forward and wait….

 13. Jessica Westman says:

  Sheraton Sweet Sleeper heter sängarna. Jag skulle vilja överraska min man med en hotellövernattning för att fira att vi denna sommar varit gifta i 16 år ?

 14. 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar

  2. Min sambo som fyller 40 i sommar har aldrig varit i Stockholm och det hade varit otroligt att få överraska honom med detta! När jag längtansfullt pratar ”tänk om…” påpekar han alltid att jag aldrig kommer vinna något eftersom jag aldrig spelar (köper lotter eller liknande). Hur kul hade då inte detta varit!!?
  Kram

 15. Solbritt Ilkert says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper sängar

  2. Jag skulle ta med min kära make och så kunde vi fira vår bröllopsdag i storstaden i stället för här hemma.. Skulle kännas mycket lyxigt och elegant.

 16. Warum denn immer nur innerhalb Schwedens?
  Will auch nach Stockholm. Muss dann wohl bei Dir übernachten. Na ja, ist sowieso lustiger ( ;
  Oder sollte ich sagen – wenn ich gewinne, dann nehme ich Nelly mit?

  1. Wenn Du nach Schweden umziehst…. Haha! 🙂

 17. Svar: Sheraton Sweet Sleeper Bed

  Motivering:
  Jag går i väntans tider och i oktober kommer den lilla tösen vår
  så jag skulle ta med min man på en lyxig natt om vi denna vinsten får
  För innan familjelivets stress och sömnlösa nätter skulle det var en underbar gåva
  att i en lyxig säng på ett tyst rum få njuta och sova

 18. David Rellme says:

  Sheraton Sweet Sleeper
  Min älskade Therese och jag behöver en helg för oss själva. Sen kan ju brorsan, som bor i Stockholm, bjussa på söndagsmiddag!

 19. Svaret = Sheraton Sweet Sleeper

  En natt på hotell,
  ska spenderas horisontell !
  Maken och jag vill sova,
  en god natts sömn är en gudagåva !
  Småbarnsföräldrar vet detta kan jag lova !

 20. Åh så roligt jag är gärna med! Håller mina tummar på att få pröva Sheratons Sweet Sleepers och uppleva en härlig helg med min pojkvän. Det är vår första sommar tillsammans men vi har inte lyckats tajma in någon gemensam semester alls utan jobbar på olika håll- så att få komma iväg en weekend vore en dröm!

 21. Håkan Ottosson says:

  Sängarna heter Sheratons Sweet Sleepers. En chans för mig och min fru att komma till ”storstan”
  Bo på ett förstklassigt hotel och njuta av upplevelse tillsammans bort från vardagens brus. Vi firar 10 år som gifta till hösten så detta skulle passa perfekt.

 22. Kikki Hellqvist says:

  VI FIRAR SILVERBRÖLLOP I ÅR.
  Maken är endast en i hela världen. Men för mig är han HELA världen!

 23. Kikki Hellqvist says:

  Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper Bed.
  Vi firar silverbröllop i år.
  Maken är endast en i hela världen. Men för mig är han HELA världen!
  Han blir det.

 24. 1. Sherston sweet sleepers
  2. Jag skulle ta med mig någon jag inte delat säng med på över ett år – nämligen min man! Med 3 barn under 4 år samt hans jobb i England så blir det för enkelhetens skull separata sovrum. Sjukt oromantiskt! Så vi behöver en natt på tu man hand. ?

 25. Linn Arnewing says:

  1. Sheraton sweet sleepers
  2. Jag skulle ta med mig min syster My som snart lämnar Stockholm för att studera till polis i Halmstad, jag kommer sakna henne något enormt men är samtidigt så otroligt stolt! Detta skulle bli ett sista systerhäng på ett tag och det hade betytt mycket.

 26. Nadia Walaf says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper heter sängarna.
  2. Jag skulle ta med mig sonen. Tänkte fira min födelsedag med en Finlandskryssning tillsammans med honom och med en vinst här hade vi kunnat stanna ett par dagar i huvudstaden också. Åh vad kul det hade varit!

 27. Jessica Hellström says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Sambon Toni skulle få följa med, en weekend på tu man hand låter som en dröm, att den dessutom är i Stockholm och ligger centralt, är ju toppen, massa shopping, härliga restauranger och upplevelser.

 28. Anneli Larsson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. I sommar vi firar nåt riktigt stort – att 15 år som gifta vi gjort. Då vill vi gärna till Sheraton fara – och njuta av lyxen han och jag BARA!

 29. Sheraton Sweet Sleeper.
  Mina döttrar och jag skulle bo på Sheraton och ha det riktigt bra.
  En lyxig helg med dem i Stockholm hade varit fantastiskt att få ha!

 30. Lina Karlsson says:

  1. De heter Sheraton Sweet Sleeper sängar!
  2. Min dejt Erik. Att man kan känna sig förälskad igen, som om man vore 15 på nytt, helt fantastiskt.

 31. Hej !

  Svaret är Sheraton Sweet Sleeper

  Hela familjen skulle följa med förstås,
  det vore en upplevelse för oss !
  Bor på hotell gör vi inte varje dag,
  så det blir lyx av bästa slag !
  Passar på att storstan se,
  tivoli är vårt stora intresse !

  Hoppas !

  1. Mitt svar: Sheraton Sweet Sleeper.
   En natt på ett hotell av hög klass kommer väl till pass.

   1. Linda Cedergren says:

    Sweet sleeper
    Jag skulle ta med min man…
    Motivering:
    Att få bo på Sheraton så roligt..
    Har hört att det är helt otroligt!
    Med en frukost som slår det mesta,
    och att sängarna är de bästa!
    Så efter en sommar i kolonistugesäng,
    skulle en hotellnatt ha sin poäng…
    Att få sova skönt och vila kroppen,
    det vore verkligen toppen!

 32. Sängarna heter Sheraton Sweet släpper och här kommer motiveringen till varför jag så otroligt gärna vill vinna, i form av liten vänskapsdikt. Den handlar om min bästa Katja som jag otroligt gärna skulle vilja överaska med att jag kommer till Sverige och umgås med BARA henne <3

  Jag har en vän så fin så fin
  hon heter inte Josefin.

  Hon bor i Sverige och jag i ett annat land.
  Nu ses vi väldigt sällan, bara ibland.

  Jag saknar våra stunder tillsammans
  Nu blir det sällan, mer på distans.

  Tänk om jag henne skulle få överraska.
  Med en natt på hotell och att finfrukost få smaska.

  Att göra Stockholm bara hon och jag.
  Oj vad vi skulle ha en underbar dag.

  Babbla, skratta och bry oss om varandra,
  för att sent på kvällen till en hotellsäng vandra.

  Det skulle göra bådas våra hjärtan lyckligt varma.
  Nu hoppas jag på att tävlingsjuryn kunna charma!

  Vänliga hälsingar Linnea

 33. 1 – Sängarna heter: Sheraton Sweet Sleeper!

  2 – Jag skulle ta min storasyster för att få lite egentid med henne. Vi bor i olika städer, med flera timmar emellan oss. Hon lever livet som småbarnsmamma och jag lever singellivet. Det skulle vara så kul att få överraska henne med en liten resa, lite systertid bara hon och jag och få prata om allt mellan himmel och jord, bara få vara, hon och jag!

 34. Carina Ekelund says:

  Svar :Sheraton Sweet Sleeper Sängar.

  Jag skulle ta med min man efter att funnits där för mig i 25 år.
  Stöttat i vått och torrt.
  i med och motgång.
  även om han kanske tvivlar ibland så älskar jag honom.

 35. Samuel Tholén says:

  Hej,

  1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.

  2. Jag skulle naturligtvis vilja ta med min fru, sex år sedan vi gifte oss och det hade varit perfekt att fira vår bröllopsdag i den kungliga hufvudstaden.

 36. Sheraton sweet sleeper sängar
  Vin kvinnor sång i all ära,
  men hellre en natt på Sheraton med min kära

 37. Daniella Andersson says:

  1.Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper 🙂

  2. Jag skulle ta med mig min bästa vän för att det skulle vara så sjukt kul att få bo på ett riktigt lyxigt hotell i Stockholm och att bara få gå runt i stor stan och ha en det fantastiskt och läget på detta hotell är ju grymt också och riktigt fint, bara varit där under ett evenemang men skulle vara super kul att faktiskt få sova där en natt med så skulle bli överlycklig om jag vann!! 😀

 38. Sandra Johansson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper sängar heter de 2. Jag skulle vilja överraska min sambo med hotellövernattning . Vi har ägnat året åt renovering pga vattenläcka i vårt hus , självklart prioriterat tid för vår dotter och har nu en till liten tjej på väg . Vi skulle verkligen behöva lite tid för oss själva och en god natts sömn för att ladda om batterierna 🙂

 39. SVAR: Sheraton Sweet Sleeper sängar!
  Jag skulle ta med min fantastiska flickvän. Vi har nyss blivit sambos och hela lägenheten är som ett förråd, kartonger överallt. Vi har inte ens en säng ännu. Så jag skulle vilja överraska henne med en mysig hotellövernattning så att vi hinner med lite mys mitt i all flyttkaos! 🙂

 40. —> 1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper. 2. Jag hade bjudit med mig min pojkvän, han fyllde 30 förra helgen & det hade varit en fin överraskning såhär i efterhand att få bjuda med han till vår huvudstad på en mysig weekend på tu man hand & dessutom få bo på ett kanonhotell. Vi har sällan varken tiden eller pengarna så det hade varit en kanonpresent i efterskott. Han är min klippa i stormen, min bättre hälft som alltid kommer med kloka ord & ser saker ur andra perspektiv än en själv, ger en rätsida på snirkliga stigar & som får en att skratta när glädje är det som känns allra längst bort i känsloskogen. Han är BÄST!

 41. Sara Hedberg says:

  1. De heter Sheraton Sweet Sleeper 🙂
  2. Jag skulle ta med mig en kompis eller min son…tänk vilken lyx att få ”slippa” bädda sängen och få äta en god frulle som jag själv inte har lagat för en gångs skull. Tjoho! 😀

 42. Maja Andersson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper .
  2. Jag skulle ta med mig min sambo, för att unna oss en mysig weekend.

 43. Magdalena Steckl says:

  Svar på fråga 1 är: Sheraton Sweet Sleeper sängar
  Vår motivering: Om jag vinner skulle jag ta med min man för att vi har ännu inte haft vår bröllopsresa tillsammans. Vi har inte planerat något men med denna överaskning kommer min man bli super glad.

 44. 1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Min fru skulle få följa med. Våran brölloppsnatt var på Sheraton i år 10 år sedan och det skulle vara trevligt att få njuta av en natt på Sheraton igen.

 45. Johanna Larsson says:

  1. De heter Sheraton Sweet Sleeper sängar
  2. Till Stockholm vill jag ta min kära mor,
  vi älskar att shoppa skor.
  En weekend i storstan bara vi två,
  hoppas vinsten till Gävle kommer att gå.

 46. Johanna Mattsson says:

  Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper och dom är to die for.

  Jag skulle ta med mina kära mor alla dagar i veckan. Hon jobbar och sliter och tar aldrig semester så hon förtjänar en natt i lyx med lite bubbel och massa gött.

 47. Sheraton sweet sleeper.

  Min man. Efter ett år med sjukdom i familjen så skulle en sådan övernattning vara en skänk från ovan.

 48. 1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Min älskade fru. Vi kan behöva ett break från en lång och sjukdomsfull vardag och tid, för att bara få rå om varandra <3

 49. Svar: Sheraton sweet sleeper.
  Motivering:
  8år vi nu har nåt,
  hon är fortfarande lika hot.
  När endast tre månader gått,
  väntade vi redan smått.
  Nu har vi en av varje sort.
  Riktiga ringen hon ännu inte fått,
  men den får hon inom kort (gifter oss 6:e augusti)
  Så nu hoppas vi att det blir som i huvudstaden & på Sheraton får sova riktigt gott.
  Kombinerat med shopping, Skansen & kanskegå & se på nån sport.

 50. 1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Jag skulle tam med min familj (man och 2 barn) som har aldrig varit i Stockholm. Mina barn drömmer om att ta tåg till Stockholm och besöka huvudstaden, se var kungafamiljen bor samt gå till Gröna lund.

 51. Annika Andersson says:

  Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper

  Och självklart skulle jag ta med min älskade man som har klarat av en väldigt lång sjukdomsperiod och som nu mår lite bättre. Han behöver komma ut få göra något roligt!

 52. 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar.
  2. Jag skulle inte åka själv utan min dotter med sambo skulle få åka. Dem skulle få härlig egentid då dem är småbarnsföräldrar och jag skulle passa på att vara barnvakt till mitt barnbarn. Ömsevinst skulle det vara 🙂

 53. 1. svar: Sheraton Sweet Sleeper sängar..

  2. Jag skulle ta med mina barn till huvudstaden. Då skulle vi ta en tur till Gröna Lund och såklart utforska staden med en shoppingtur.

 54. Sheraton Sweet Sleeper!

  Min vän Malin, ty till huvudstaden vi ska på besök.
  Se Björn Skifs och äta gott från världens alla kök!
  Dessutom vill vi gärna,
  bo på Sheraton likt en stjärna!

 55. Sofia Eriksson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Skulle ta med min sambo då vi precis genomgått en tuff tid ihop men tagit oss ur det och bestämt att vi trots svårigheter ska hålla ihop. Vill visa hur mycket jag uppskattar honom och tror en tripp till vår kära huvudstad skulle göra susen!

 56. erling vadell says:

  Sheraton Sweet Sleeper sänga. jag skulle ta med min fru, då vi aldrig har råd, sen skåning som jag är, älskar jag stockholm

 57. Gunilla Egelstad says:

  De heter Sheraton Sweet Sleeper sängar.
  Jag skulle ta ned världens finaste make sen 27 år.
  Skämma bort honom lika mycket som han gör med mig om jag nu chansen får.
  Jag njuter av varje sekund, timma, dag och år med denna underbara man.
  Nu fyller han snart år och det vore fantastiskt om jag fick ge detta till present om jag vann!

 58. Anders Linreus says:

  Svaret är :Sheraton Sweet Sleeper sängar
  Och jag skulle ta med min fru sedan i april i år, för att vi inte haft möjlighet att åka på någon bröllopsresa av något slag

 59. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper

  Motivering
  Jag har två mycket nära vänner som under hela början på året ställt upp för mig i alla väder då jag var tvungen att flytta och inte nog med det så har dom även ställt upp att fixa till grejer i den nya lyan
  det här vore ett perfekt sätt att tacka dem för allt dom har gjort skicka iväg dom på en liten skön mini resa

 60. Hej! Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper. Jag skulle ta med killen, han bor inte ensam och jag bor med familjen. Så denna övernattning är precis vad vi behöver för att få lite egentid???

 61. 1.sheraton sweet sleeper
  2. Jag skulle ta med mig min älskade syster som nyss gått in i väggen. Den glada, pigga tjejen vi känner har förvandlats till en blek, hålögd varelse utan ork och energi. Systra mi

 62. Sheraton Sweet Sleeper-sängar. Min tonårsdotter som har en fantastisk förmåga att uppnå ett vegetativt tillstånd oavsett tid och plats. Jag skulle gärna vilja lära mig av hennes förmåga att sova sig fram till brunchtid, en kompetens jag en gång hade men som nu har gått förlorad på grund av morgontidiga bebisar, kissnödiga hundar, överambitiösa frukostmöten och ändlösa to-do-listor som mal i bakhuvudet dygnet runt.

 63. 1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Min man – min skatt, förgyller min tillvaro och gör livet glatt. Även om vårt förhållande hör till antiken, blomstrar och frodas fortfarande romantiken. En hotellnatt i vår kungliga huvudstad, skulle göra min prins strålande glad. Hand i hand i Gamla stan få strosa innan vi i sköna sängar får snooza, länge länge och ännu en stund, efter en lååååång natt utan en blund 🙂

 64. Helena Lindberg says:

  Sheraton’s sängar heter Sheraton Sweet Sleeper.
  Jag tar med min son som snart fyller 9 år. Han har inte besökt vår vackra huvudstad och jag är sugen på att visa honom staden och samtidigt sova skönt och få umgås med bara honom och lämna hans vilda lillebror på två år hemma.

 65. Sängarna heter Sweet Sleeper sängar

  Jag skulle dela vinsten med min livskamrat Thomas då han skulle få mig att njuta varje sekund av Sheraton-vistelsen å få den att kännas speciell för oss!

 66. 1. Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Med min älskling ,vuxentid-njuta, inga-barn-som-tjuta. Ingen-som-uppmärksamhet-begära, vi-två-som-när-vi-var-nykära. Hand-i-hand-promenera, romantiskt-dinera. Bara-med-varandra-vara, åhhh! hoppas det är vi som till huvudstaden får fara..

 67. 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar.
  2. Jag och min man helt ärligt skulle vi nog bara checka in, beställa room-service middag och njuta av lyxen att vara ensamma, sova som stockar hela natten och checka ut just innan 12!

 68. Anna Mårtensson says:

  Rätt svar är Sheraton sweet sleeper 🙂 jag skulle ta med mig mannen för att njuta av och upptäcka Stockholm tillsammans då vi aldrig har vart där innan ❤️

 69. Sheraton Sweet Sleeper sängar
  Skulle ta med mig min underbara familj.
  Vi har lite semesterplaner men inte planerat in något. Detta vore en bonus och så kul att få komma iväg till huvudstaden. Barnen skulle bli jätteglada, de har precis inlett semestern med att få feber båda 2. Hoppas det vänder snart så vi kan få njuta av semestern! Hoppas hoppas!

 70. 1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Jag skulle ta med min mamma! Vi skulle behöva lite egen tid och få lyxa till det med att bo tillsammans på hotell. Det är hon värd!

 71. 1.Sheraton Sweet Släpper
  2. Jag skulle ta med min man. De resor och aktiviteter vi gör brukar vi göra tillsammans med barnen som nu är tonåringar. Dags att börja träna mer på att göra saker ”bara vi två” innan barnen flyttar hemifrån 🙂

  1. Sheraton Sweet Sleeper! Menade jag ju, suck för datorns auto-korrekt ibland!

 72. Sheraton Sweet Sleeper. Jag skulle ge övernattningen till min son som valt att jobba hela sommaren. Lite guldkant skall vardagen ha!

 73. 1. Sheraton Sweet Sleeper

  2. Efter min nyligen genomlidna struma-operation,
  önskas nu välbehövlig avkoppling och rekreation.
  En härlig vistelse i huvudstaden med sambon skulle ju med ens,
  utgöra allra bästa betingelser för både romantik & konvalescens! 🙂

 74. Sofi Fifi Karlsson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper sängar!
  2. Jag skulle ta med min pojkvän. Vardagsflykt är det vi behöver just nu. Att uppleva livets goda innan hösten kommer igång med 3000 bitars livspussel att hålla reda på vore en absolut dröm!

 75. Stefan Eriksson says:

  1: Sheraton Sweet Sleeper
  2: Mormor tar hand om våra barn
  för att vi något roligt skall få hitta på
  För en natt skall vi från barnen nu fria vara
  Bestäm datum själva när vi vill ut och fara
  Vi skall er nu förlusta på något sätt
  Var ej oroliga för nåt för detta fixar Mormor lätt

 76. Afrodite_Cleopatra says:

  En Sheraton SweetSleeper säng..
  Jag vill överraska min kära sambo med en härlig övernattning på Sheraton hotellet i Stockholm för att han har jobbat så hårt med att reparera ett antal bilar på fritiden och är nu efter avslutat jobb är han helt slut och han skulle verkligen behöva få sova i en av dessa berömda sängar som finns på alla Sheraton hotell. Jag skulle göra honom sällskap i sängen och se till att han bara stiger upp för att äta frukost eller kanske till och med äta frukost i sängen om det är tillåtet. Vi skulle nog ligga kvar i sängen ända tills vi måste checka ut från hotellet. Man vill ju utnyttja denna komfort så länge det bara går. Hemma har vi nämligen bara plats för en 90 cm bred säng som vi har sovit i nu, två personer under 14 år. Det vore skönt att få sova i en lyxig säng och inte vilken som helst, utan en Sheraton SweetSleeper säng.

 77. 1. Sheraton Sweet Sleeper

  2. Min älskade sambo. Både han och jag har jobbat så mycket extra då jobbet kräver det och har nu två veckor kvar till semestern. Det vore skönt att få fara till Stockholm och sova i sköna sängar efter all slit på jobbet….. Efter en skön natt är vi utvilade och orkar utforska den kungliga huvudstaden…

 78. Annika Karlsson says:

  Sheraton Sweet Sleeper sängar
  2.Är less på att vara goda grannen, duktiga kollegan, bästa vännen, fantastiske släktingen och världens bästa mamma. Vill bara vara jag för en liten stund och få en helg långt bort från stress o måsten!

 79. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.

  Jag skulle gärna vilja ta med min 80-åriga morfar på denna händelserika dag, då han gärna vill uppleva Stockholm. Jag har lärt mig allt från honom. Jag är säker att resan kommer bli oförglömlig både för han och för mig.

 80. Sheraton Sweet Sleeper
  Med en hotellupplevelse på Sheraton Stockholm Hotel håller jag hälsan och passionen i trim.

 81. 1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Jag längtar efter en tumanhandsemester med min man, som inte hade bott på hotell innan vi möttes för ett halvt sekel sen. Sen dess har vi delat både glädje och sorg, barnlängtan och föräldralycka, både liggunderlag och hotellsäng. Men vi har inte sovit på Sheraton. Inte ännu.

  1. Ett kvarts sekel skulle det vara. 😉

 82. Linda Bergengren says:

  1.Sheraton sweet Sleeper. 2. Min 12-åriga dotter så vi kan få girl-time och besöka Gröna Lund.

 83. Sheraton sweet sleeper.

  Jag skulle ta med min mamma, hon har länge pratat om att få besöka Stockholm. Hon är världens bästa mamma till mig så hon förtjänar det verkligen!

 84. maria pahlberg says:

  dom heter Sheraton Sweet Sleeper sängar.
  Den jag skulle ta med mig är min lilla dotter på 3 månader, det är sällan jag får spendera egentid med henne då storebror (2år) kräver ganska mycket uppmärksamhet, så en hel natts gosande med min lilla skatt vore underbart medan pappa och son får ha en grabbkväll hemma!

 85. Cecilia Larsson says:

  Sheraton sweet sleeper!
  Min sambo Niklas som precis tagit examen och fått sitt första ”riktiga” jobb som 33åring! Vi måste fira efter fem år av dålig ekonomi och diverse tuffa perioder, behöver komma bort från vår hund och få sovmorgon i vår hemstad Stockholm! Dessutom älskar vi båda stora frukostar!

 86. Anita Karlsson says:

  Svar fråga: Sheraton Sweet Sleeper.
  Skulle för mig och min make vara fantastiskt mysigt att få resa iväg till Huvudstaden och fira vår 35-åriga bröllopsdag. Vi har varit ihop i 43 år men den 19 december 1981 gifte vi oss och köpte ett litet gulligt hus som vi fortfarande bor i.

 87. Nils Håkan Karlsson says:

  Svar. Sheraton Sweet Sleeper.
  Ibland längtar man efter det extra, man vill lite festa.
  Tror att denna hotellvistelse skulle vara mumma, jag får då en resglad överlycklig gumma.
  Så jag hoppas att från Gävle med SGS-bussen till huvudstaden ta en tur, självklart tur och retur.

 88. Svar på frågan: Sheraton SweetSleeper.

  En dubbelsäng på ett Sheraton hotell är ett perfekt ställe, att ligga i och gosa med kärestan jätte länge.
  En natt eller två kan få endorfinerna att löpa lösa, man kan på varandra massor med kärlek där slösa.
  Nätter på hotell lämnar ofta kvar massor med ljuva minnen, som man bearbetar med alla sina sinnen.
  Det är svårt att vinna pengar på lotto, jag vill vinna en weekendhotellövernattning, det är mitt motto!

 89. 1. Sheraton Sweet Sleeper

  2. Denna fantastiska upplevelsen vill jag dela,
  med min älskade sambo vid namn Mikaela.
  För tio år sedan i Sveriges vackra huvudstad,
  tog våran romans fart i den allra högsta grad.
  Vi bytte förlovningsringar med varann,
  lyckan var total och glädjetårarna rann.
  Ett decennium senare önskas nu en repris,
  och vi kan återvända till Mälarens paradis.
  Med inkvartering på trevligt Sheratonhotell,
  får vi på nytt uppleva en högst speciell kväll.
  För den här gången kommer jag gå ner på knä,
  och kanske en ny ring på hennes finger få trä?

 90. 1, Sheraton Sweet Sleeper
  2, Jag skulle självklart ta med mig min lille son Olle! Han är inte bara min son utan också min bäste vän och han har aldrig varit i Stockholm men drömmer om att få åka dit och bo på hotell! Det vore underbart att få ta med honom på hans nioåriga livs första Stockholmsbesök och att dessutom få bo på fint hotell vore en toppenupplevelse för oss båda!

 91. 1. Sheraton Sweet Sleeper®
  2. Jag hade tagit med mig mitt bästa resesällskap som även råkar vara min son. Trots att det aldrig är helt friktionsfritt finns det ingen jag har roligare med när vi är ute på äventyr.

  1. 1. Sheraton Sweet Sleeper®
   2. Jag hade tagit med mig mitt bästa resesällskap som även råkar vara min son. Trots att det aldrig är helt friktionsfritt finns det ingen jag har roligare med när vi är ute på äventyr.

 92. Kajsa Engdahl says:

  Svar Sheraton Sweet Sleeper

  Jag tar med min man, eftersom tonåringarna huset invaderar , Tv och datorn dom ockuperar. BArn är ju en vacker gåva men vi önskar att ostört på Sheraton få sova.

 93. Sheraton Sweet Sleeper! Sambon är en självklar resekompanjon, och för oss skulle det vara värt en miljon, att få umgås i huvudstadens sus och dus, och för några timmar glömma renoveringen av vårt hus!

 94. Jessica Åkesson says:

  Sheraton Sweet Sleeper sängar

  Jag skulle ta med mig min f.d. svärmor Carina som precis som jag går igenom en väldigt tuff tid nu med vad som har hänt med hennes son/mitt ex.

 95. Camilla Wiklund says:

  Sheraton sweet sleeper

  Jag skulle ta med syrran på en avkopplande hotellvistelse. Hon är härlig att umgås med och vi skulle njuta av sheratons härliga atmosfär!

 96. 1. Sheraton Sweet Sleeper

  2. Jag skulle ta med min allra bästa vän för egentid med mycket välbehövligt fniss. Jag har jobbat konstant helgnatt i ett år nu så en sleepover hade varit så mysigt!

 97. Malin Sjöberg says:

  Sheraton Sweet Sleeper heter sängarna.

  Min mamma, som är pensionär med liten inkomst men en stor aptit på kultur, historia och resor.

 98. J. Russell Hobson says:

  Sheraton Sweet Sleeper

  Jag har träffat en underbar kvinna som får mig att känna mig som en tonåring igen! Men jag har baske mig glömt bort hur man dejtar … Kan det funka att bjuda på en helt i vår vackra storstad och en natt på Sheraton? Värt att prova i alla fall. Kan ju bli alldeles fantastiskt.

 99. J. Russell Hobson says:

  Stavade irriterande nog fel på det avgörande ordet ”helg”, så här kommer mitt svar igen!!

  Sheraton Sweet Sleeper

  Jag har träffat en underbar kvinna som får mig att känna mig som en tonåring igen! Men jag har baske mig glömt bort hur man dejtar … Kan det funka att bjuda på en helg i vår vackra huvudstad och en natt på Sheraton? Värt att prova i alla fall. Kan ju bli alldeles fantastiskt.

 100. Sara Ivanssin says:

  Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper

  Jag skulle ta med min pojkvän, som trötta ganska nyblivna småbarnsföräldrar vore detta en riktigt lyx. Få sova en hel natt och bara rå om varandra och äta god mat.?

 101. Sängarna heter Sheraton sweet sleeper.

  Jag & maken firar faktiskt 10 år i september! Så vore ju en fantastiskt överasknings present till honom och sen fixa barnvakt! Mysigt å umgås bara vi två oxå!

  Håller tummar å tår!!!

 102. Vad konstigt min förra blogg var sparad 😉 jag som kommenterat massor av gånger med nya bloggen?! Hm…

 103. Sheraton sweet sleepers
  Jag hadr tagitmed mitt äldsta barn Elina 7år. Hon har läst om Stockholm i skolan och vill gärna åka dit. Varken hon eller jag har varit i vår huvudstad och vi hade gärna åkt dit på en tjejhelg

 104. Bettina Gustafsson says:

  1, Sheraton Sweet Sleeper-sängar

  2, Då min man och jag bor i ett renoveringkaos, behöver vi båda en välbehövlig paus. Min man skulle därför få följa med, båda behöver vi lite ro, det kan ni tro!

 105. MarieLouise says:

  Sheraton har sweet sleeper-sängar (har dock aldrig provat just dem!)

  Jag skulle ta med min nya vän. Vi har båda precis skilt oss på varsitt håll och sliter med att få ordning hemma på varsitt ställe, med halva bohaget kvar och massor att laga och barn på halvtid. Vi behöver komma bort och få bara vara och sova gott, något som vi inte gjort på länge…

 106. Sheraton sweet sleeper♥

  Jag skulle bjuda med min mamma. Min fina underbara mamma som inte är 60 fyllda men börjar försvinna in i demensens dimma… Jag vill leva livet med henne innan det är för sent♥

 107. ? Sheraton Sweet Sleeper sängar!
  ? Jag skulle ta med min bästa vän. Vi har varit vänner i över 15 år. Vi har bott väldigt långt ifrån varandra de senaste åren och då ingen av oss har ekonomin att lägga pengar på resa ses vi (om vi har tur) 1-2 gånger per år. Men när vi väl ses är det som att vi aldrig har varit ifrån varandra så med dessa dagar i Stockholm skulle vi kunna ta igen all tid som vi missat ?

 108. Eva Eriksson-Glad says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper sängar
  2. Jag skulle ta med min pojkvän för att fira att han nyligen fått uppehållstillstånd i Sverige efter en lång process. En weekend i Stockholm skulle verkligen vara picken över It just nu :D.

 109. Sheraton Sweet Sleeper heter sängarna!

  Jag skulle ta med mig min mamma på en Stockholmstripp. Hon behöver komma hemifrån då hon är sjukskriven sedan flera år tillbaka. Då hon är njursjuk måste vi hålla oss inom landets gränser och göra lugna aktiviteter. Vad är inte bättre än att sova gott och äta gott? Ett museibesök och en lugn promenad på Djurgården till Rosendahls trädgård skulle vara helt underbart för mamma som älskar blommor och är trädgårdsintresserad.

 110. Heini Laitinen says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Min kära flickvän. Lite vardagslyx 😉

 111. Vi vill sova i Sheraton Sweet Sleeper sängar.

  Jag och min sambo behöver ju båda få vila ut, innan vi kommer att vara helt slut, innan detta stressiga liv vi lever kommer att ta död på oss, vi vill ju från den trista vardagen komma loss, vårt liv är idag så fullt av alla möjliga krav, pengar det har vi inga kvar, så om just vi finge till ett Sheraton hotell fara, så kommer vi säkert båda att livhanken klara, vi kommer Resfredag att för evigt vara tacksamma för övernattning och kommer säkert att få tillbaka vår fattning, när vi ur vår drömlika tillvaro på ett Sheraton har vaknat, kommer vi att konstatera att vi hemmet inte alls har saknat.

 112. 1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Min pojkvän som aldrig satt sin fot i Stockholm! Hade varit underbart att få se hans min när jag avslöjar vad jag planerat! Allt för kärleken.

 113. 1. Sheraton Sweet Sleeper

  2. Personen som jag skulle bjuda är självklart min otroligt fina MAMMA, en person som alltid funnits där och gett mig så otroligt mycke kärlek. Att få möjlighet att kunna ge något sådant här tillbaka och få tillbringa en helg med personen jag äskar skulle vara ofattbart och så otroligt roligt!!

 114. 1. Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Jag skulle vilja dela övernattningen med min bästa vän som fick barn samtidigt som mig förra sommaren. Nu tycker jag vi båda förtjänar en natt där vi kan sova skönt och unna oss själva lite vardagslyx samt tjejsnack.

 115. A Andersson says:

  Sheraton Sweet Sleeper
  Jag vill ge mina barn en överraskning i sommar som heter duga,
  och med en övernattning för familjen blir jag nog även årets bästa frugal (!)

 116. Sheraton sweet sleeper, precis som motsatsen till det jag och min bästa vän Johanna är. Med småbarn som vaknar hela natten, jobb på konstiga tider och tusen ”att göra-listor” är det ingen av oss som är några sweet sleepers direkt. Därför skulle det vara fantastiskt med en vistelse på lyxigt hotell där vi kan dricka bubbel, gå ut och äta något gott, sova ut och fnizza som fjortisar all night long!

 117. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper sängar.

  Jag skulle bjudit med min mamma, jag kan inte minnas EN enda gång att hon ens nämnt att hon sovit på hotell de senaste 25 åren, och hon är 70 år. Sorgligt tycker jag, det hade varit SÅ mysigt att få ta med henne på en liten minisemester.

 118. Sheraton Sweet Sleeper. Åker alldeles själv med Gustav, 3 år, för att fira att lillasyster äntligen har slutat amma och att vi nu kan åka på mycket efterlängtade äventyr bara han och jag igen! Hoppas att sängarna tål att hoppas i!

 119. Sara Vestman says:

  1.De heter Sheraton Sweet Sleeper 🙂
  2. Jag skulle ta med min nyblivna man så att vi kan förlänga känslan av att vara nygifta lite till, trots att vardagen har startat!

 120. Isabell Andersson says:

  1. Sheraton sweet sleeper sängar
  2. Min pappa för att det är snart hans födelsedag och jag vill ge honom en speciellt present då vi nästan aldrig gör något tillsammans tyvärr.

 121. Evelina Bergkvist Blohm says:

  1. sheraton sweet sleeper sängar
  2. min livskamrat och sedan snart ett decennium – äkta make. I tio års tid har vi drömt om den där bröllopsresan som ännu inte blivit av. Det kom tre barn, ett hus och massor av vardag emellan. Något vi naturligtvis är oerhört tacksamma över, men nu skulle vi behöva fylla på romanskontot något, så klarar vi nog oss i tio år till!

 122. 1) Sheraton Sweet Sleeper
  2) Småbarnsföräldrar i behov av preventiv ”parterapi”, Hoppas att era lyckliga vinnare bli, Fåefterlängtad tid för oss två , Och kärlekskontot fylla på!

 123. 1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Jag vill uppleva lyx med min mamma! Hon är min bästa vän, men trots att vi bor nära varandra träffas vi alldeles för sällan. Vardagen kommer liksom i vägen. Hon är 73 år och pigg och underbar att vara med. Det vore helt fantastiskt att få tillbringa en helg i Stockholm tillsammans. Promenera i de vackra omgivningarna, äta och dricka gott – skratt och prata och bara vara. Riktigt fin mamma dotter-kvalitetstid 🙂

 124. 1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Jag vill skämma bort och överraska min man med detta fina pris. Han har hjälpt mig med all hushållsarbete och städning, när jag varit sjuk efter stroke och operationer.Han rastar även vår tibetanska spaniel varje dag. För ca 20 år sedan åt vi en en fantastisk köttbit på en av Sheratons mindre restauranger. Min man pratar ofta ännu om den. Kanske kan vi uppleva det ännu snart?
  Jag har gått på stavgång efter två års paus och vill så gärna göra allt roligt för oss båda. Vi är båda värda det!

 125. 1. Sheraton Experience Bed.
  2. Salomon. Min partner, vän och älskare. Jag är uppväxt i Sverige, men bor sedan många år utomlands. Bodde för många år sedan 6 månader i Stockholm och skulle gärna visa honom mina minnen från då och upptäcka det som är vårt.

 126. Jana Åberg says:

  Sheraton Sweet Sleeper sängar.
  Min älskade Niklas 🙂 Ingen sommar utan Stockholm och Sheraton hotell !

 127. Sheraton Sweet Sleeper

  Min underbara flickvän som verkligen förtjänar en lugn helg i huvudstaden som piggar upp efter flera tunga arbetsveckor den senaste tiden.

 128. 1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Jag skulle ta med min man och överraska honom. Att tillbringa en natt på Sheraton vore ett perfekt sätt att fira att vi varit tillsammans i 10 år nu i augusti!

 129. Melinda Klots says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar

  2. Tvätt, dammsugning och snoriga barn – till toan man alltid ska vara först till kvarn. Länge har jag drömt om lugn och ro, tillsammans med min man på hotell jag skulle vilja bo. Fly vardagen en stund och i en skön säng få sova – en hel natts sömn hade varit guld, det kan jag lova!

 130. Sheraton Sweet Sleeper sängar är svaret på vad sängarna heter

  Jag skulle överraska min käresta på en tripp till Stockholm efter att ha planerat efter konstens alla regler. Då den familjära situationen med 2 växande barn som kräver det….
  Då skulle jag förstås boka en extra natt så vi kan ladda batterierna lite extra.
  En kväll på hotellet och en kväll med någon föreställning vore ju toppen att kunna ta del av. Både jag och min älskling vill förstås se Robert Gustafsson ny.
  Så det vore toppen

 131. Sheraton Sweet Sleeper sängar är svaret på vad sängarna heter

  Jag skulle överraska min käresta på en tripp till Stockholm efter att ha planerat efter konstens alla regler.
  Då skulle jag förstås boka en extra natt så vi kan ladda batterierna lite extra.
  En kväll på hotellet och en kväll med någon föreställning vore ju toppen att kunna ta del av. Både jag och min älskling vill förstås se Robert Gustafsson ny.
  Så det vore toppen

 132. 1. Sheraton Sweet Sleeper, the sheraton sleep experience

  2. Skulle ta med min bästa vänninna. efter en lång sommar med bara jobb förtjänar vi båda en lugn och avslappande vistelse på fab Sheraton.

 133. 1. Sheraton Sweet Sleeper- sängar.
  2. Jag skulle ta med min mamma för hon förtjänar att ta en semester och jag skulle verkligen vilja åka med hon och slappna av och mysa med hon efter en vinter full med sjukdom. (Hoppas jag vinner?)

 134. Cajsa Philipson says:

  Sängarna heter ”Sheraton Sweet Sleeper”.

  Jag skulle vilja ta med min mamma!! Hon är verkligen min bästa vän, men jag har verkligen inte råd att bjuda på en hotellvistelse bara sådär… Vi ville resa i sommar men det blev inte av så det här hade kunnat bli en liten härlig överrassknings-kompesations-resa från mig (och dig såklart) till henne! 🙂

 135. Sheraton Sweet Sleeper heter de . Jag skulle överraska min lilla dotter med en riktig mamma-dotter dag med övernattning . Nyligen fick hon en lillasyster vilket varit en stor och ganska jobbig omställning för en väldigt mammig tjej . Vad mysigt och välbehövligt det skulle vara att åka iväg med henne bara vi två

 136. 1. Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Jag skulle bjuda min mamma, och så skulle vi ha en trevlig turistweekend i huvudstaden!

 137. Rebecca Sandahl says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper

  2. Jag skulle ta med min älskade sambo som jag ska gifta mig med om mindre än en månad. Vi har precis flyttat från Stockholm och jag längtar tillbaka alla redan, detta kunde kanske bli en del av en liten smekmånad i vår älskade stad då vi inte har haft möjlighet att fixa nån bröllopsresa…

 138. Svar: Sweet Sleeper

  Jag skulle ta med min dotter (1,5 år) och hälsa på släkt och vänner som bor i Stockholm och som ännu inte haft nöjet att få träffa den härliga lilla skruttan

 139. Mathias Eiderhed says:

  Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.

  På denna helg så tar jag me,
  Albin min son så att han får se,
  allt spännande som Stockholm har att ge.
  Dinosaurieskelett är ett måste att se,
  och en film på Cosmonova i salen breve.
  Både Skeppet Vasa, Junibacken, sagornas värld,
  samt Skansen vill han se, oj vad han blir lärd 🙂
  Att fylla tio år och denna resa få göra,
  ett glädjerop över söders höjder ni alla lär få höra.
  Och jag ser fram emot att få göra han stum,
  när han kliver in i Sheratons hotellrum.

 140. S.S.S sheraton sweet sleeper
  Jag tar med min tonårsdrake och släpper lös henne på shopping. Det där med stockholm är fortfarande stort, lär bli populär i säkert en kvart om jag tar med henne dit

 141. Helena Brynte says:

  1 – Sheraton sweet sleeper
  2 – Maken får absolut följa med. 1994 var han utomlands ett helt år, och var bara hemma i 3 dagar, då överraskade han mig med middag på Djurgården, och en övernattning på just Sheraton….och jag blev MATFÖRGIFTAD….så hela hotellvistelsen blev bortkastad 🙁
  Vill såklart göra om den 🙂

 142. 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar
  2. Det är dags att jag och sambon släpper vardag och jobb, en miniweekend där vi får rå om varandra skulle vara ovärderligt!

 143. 1. She rating Sweet Sleeper.
  2. Min gode vän Jonas. Han ställer upp i alla lägen, i vått och torrt, och skämmer även bort mig ibland, särskilt tacksamt då jag själv inte har det så gott med flis. Vore så kul att kunna ge Jonas något lyxigt tillbaka. Och då finns det nog inte mycket som slår en weekend på Sheraton!

 144. Autocorrect lurade mig. I inlägget ovan ska det givetvis stå Sheraton Sweet Sleeper på 1.

 145. Annika Samuelsson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Jag skulle ta med min dotter på en riktig myshelg med shopping, fika, mat och en massa prat!

 146. Gunilla Florin says:

  Sheraton sweet sleeper
  Motivering
  Som många fler vill jag bjuda min man
  Aldrig bott så flott en dröm kan bli sann
  Om just vi han och jag gick och vann.

 147. 1. Sheraton Sweet Sleeper!
  2. Jag skulle bjuda med mig min allra bästa vän, som ett tack för allt hon gjort för mig under svåra stunder.

 148. Sheraton Sweet Sleeper sängar…
  Min 6-åriga dotter frågade förra veckan ”Snäääälla mamma, kan vi inte sova på hotell eller flyga innan sommarlovet är slut?” Jag har inte riktigt råd att erbjuda henne detta, men en tågbiljett till Stockholm (där ingen av oss varit) kan jag ordna om vi vinner 🙂

 149. 1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Låt mig och min kära flickvän vinna, så får hon shoppa och utforska den ståtliga huvudstaden medan jag sitter inne och slösurfar framför resfredag på Shearatons wifi.

 150. Ida Erlandsson says:

  Sheraton Sweet sleeper
  Jag skulle ta med min älskade sambo. Vi är två trötta småbarnsföräldrar som behöver en stund avkoppling och flärd.

  1. 1.Sheraton Sweet sleeper
   2.Min man så klart, för det vore så underbart.
   Att lite egentid få, kanske på en bar gå.
   Njuta av lyxen och vårda vår kärlek till varandra, och i storstaden hand i hand vandra.

 151. Rebecka Häggström says:

  1 . Sheraton Sweet Sleeper
  2. Min kära pojkvän skulle vara den lyckliga att få följa med på en weekend i Stockholm. Då vi bor i olika städer och båda har sommarjobb finns tyvärr inte mycket tid över för varandra utöver helgerna. Att få planera in en helg i Stockholm på Sheraton skulle vara helt underbart och ge oss behövlig egentid med varandra!
  Håller tummarna kram

 152. 1. Sheraton Sweet Sleeper heter sängarna
  2. Jag skulle ta med min mamma som fyller 70 år i höst. Det skulle vart så uppskattat av henne
  och en fantastisk present.

 153. 1 Sheraton sweet sleeper heter sängarna
  2 jag skulle ge bort min eventuella vinst till min son och hans fästmö som har tuffa tider. De skulle verkligen behöva få göra något lyxigt tillsammans ❤

 154. Anna Lundqvist says:

  1. Sheraton sweet sleeper
  2. Min dotter . Hon har inga riktiga vänner förutom sin storasyster som nu ska åka utomlands och jobba i ett halvår. Detta kommer bli fruktansvärt jobbigt för min yngsta dotter så hon hade verkligen varit värd en liten tripp med hotellvistelse tillsammans med sin mor.

 155. Rolf Grönroos says:

  Sheraton Sweet Sleeper.

  Det vore väl en mkt välförtjänt natt efter mitt 30:e raka Midnattslopp på Söder, Stockholm nu i augusti!?

  Givetvis tar jag med frugan!

 156. Anita Grönroos says:

  Sheraton Sweet Sleeper.

  Jag tar med min man, inte i första hand för att han förtjänar det trots sina 30 Midnattslopp.

  Nej, ser den stora anledningen är att JAG förtjänar det som är gift med en man som i det närmaste är en träningsnarkoman….

  Men visst får han bo med mig, gullegubben…?

 157. 1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Jag skulle åka med min älskade man. Vi behöver verkligen en paus i vardagen och att kunna släppa byggprojektet som vi håller på med just nu.

 158. Margareta Johansson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper heter sängarna
  2. Jag skulle så klart ta med mig min älskade man, mitt allt, som fyllt 50 i år. Det vore underbart att få överraska honom med denna lyx! I kärlekens tecken skulle vi också fira att vi varit förlovade i 32 år nu i sommar

 159. 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar.

  2. Skulle vilja ge Sheraton hotell upplevelsen i Stockholm till min fästman. Så han kan få en liten paus i livet, och hälsa på familjen i Stockholm.

 160. Katarina Norberg says:

  Sheraton Sweet Sleeper sängar

  Nygift och lyckan sjuder,
  min älskade man blir den jag bjuder.
  Det blir en bröllopsresa på tu man hand,
  för mamma och pappa behöver egentid ibland.
  Shopping, middagar och avkoppling i vår vackra huvudstad,
  får jag överraska honom med denna fantastiska vinst blir jag väldigt glad!

  Trevlig sommar!

 161. filippa söderlind says:

  Svar: Sheraton Sweet Sleeper
  Den 8 september fyller min fantastiska pappa 50 år. Genom hela sitt liv har han jobbat stentufft, och för att ge tillbaka allt han gett mig i livet, skulle jag vilja ge honom en present som vi får uppleva tillsammans där vi kan spendera tid. Inte nog med att han fyller 50, en stor milstolpe i livet, har jag precis detta år fyllt 18 (en annan milstolpe). En resa skulle betyda att vi fick fira tillsammans ett år som varit påfrestande för hela min familj (2 vattenläckor med renoveringar i 7 månader och extremt mycket pengar som gått åt)

 162. filippa söderlind says:

  Den 8 september fyller min fantastiska pappa 50 år. Genom hela sitt liv har han jobbat stentufft, och för att ge tillbaka allt han gett mig i livet, skulle jag vilja ge honom en upplevelse. Inte nog med att han fyller 50, en stor milstolpe i livet, har jag precis detta år fyllt 18 (en annan milstolpe). En resa skulle betyda att vi fick fira tillsammans ett år som varit påfrestande för hela min familj (2 vattenläckor med renoveringar i 7 månader och extremt mycket pengar som gått åt).

 163. 1 sheraton sweet sleeper
  2 Hon är klok, rolig, nyfiken och mycket mera
  alltid pigg på äventyr och snabb att improvisera
  hon bjuder på sig själv, är vänfast och alltid ärlig
  Maria Darj är min allra bästa vän och helt enkelt toppenhärlig
  så henne vill jag förstås bjuda på det allra bästa
  och låta henne få Stockholm och allra tjusigaste hotellet gästa!

 164. Familjen Karlsson says:

  1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.

  Myggjävlar! Kan vara ett av sommarens hittills mest upprepade ord. Barnen har haft nåt segdraget virus och regnet har konstant smattrat hånfullt mot fönsterrutan här i Norrbotten. På mina sociala flöden har det haglat semesterbilder med allt från klarblå himmel, azurblått hav, nyrökta räkor på Smögen och glada ungar på Legoland. Nu är måttet rågat. Jag känner att jag håller på att bli en sån där mamma som liksom är ”sur på förhand”- och det vill jag sannerligen inte!

  Om jag skulle vinna, så bjuder jag min absolut bästa vän Annica på en tripp till Stockholm. Ja, vi kommer känna oss som kusinerna från landet. Ja, vi kommer vara fnittrigt nervösa och hålla hårt i handväskan. Och ja, vi kommer självklart somna redan vid 22.00. Ja, vi kommer absolut plocka på oss ungefär 20 servetter var vid frukostbuffén av gammal vana.
  Men herregud vad vi skulle njuta, shoppa, snacka och skratta så det kniper i magen. En otroligt välbehövlig weekend med min ”BFF”.

 165. 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar
  2. Jag och min man skulle iväg på bröllopsresa (bila ner till Amalfikusten, Italien) i sommar, men fick tvärt vända när vi kommit till Toscana eftersom jag mådde så dåligt och inte fick behålla mat eller vatten. Det visade sig vara en liten bebis i magen 🙂 En väldigt rolig anledning såklart, men det känns ändå mycket tråkigt att bröllopsresan vi planerat i ett års tid inte kunde bli av. Hade jag vunnit hade jag därför tagit med min man efter illamåendeveckorna är över på en överraskningsweekend till underbara Stockholm som ”kompensation” och som en sista resa bara vi två innan barnet kommer!

 166. Sheraton Sweet Sleeper sängar

  Väninnan Camilla skulle det bli,
  få lyxa till det på Sheraton – som pricken över i!

 167. Amanda Nyman says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Skulle lätt bjuda min sambo på detta! Vi har haft ett jobbigt år båda två med bortgång och sjukdom i familjen. Skulle vara underbart att vinna detta och kunna vara bara vi! Det var länge sen vi gjorde något tillsammans!

 168. 1. Sheraton Sweet Sleeper®
  2. Jag skulle vilja åka iväg med min sambo på en härlig helg, bara vi två. Han har precis läkt från en brutal misshandel/rån och det är väl först nu man börjar förstå hur mycket man ska ta hand om varje minut här i livet. Jag vill inte heller ta honom förgäves utan önskar att överraska honom med en resa (när allt kaos lagt sig)! Hoppas vinna 🙂

 169. Patrik Nilsson says:

  Hej Hallå Tjena.

  Sängarna heter och kallas för Sheraton Sweet Sleeper.

  Om jag vann, skulle jag låta min Fru åka med sin väninna och ha egentid i Stockholm!
  Hon gör ett fantastiskt jobb med barn, hushåll och allt där emellan. Hon behöver uppskattning och det tror jag hon skulle känna om on fick göra Stockholm en helg och bo på detta unika lyxhotell.

  Med vänlig hälsning Patrik Nilsson.

 170. Annika Nilsson says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar
  2. Till Sheraton tar jag gärna med mig min hemlige pojkvän,
  långt från nyfikna blickar och gamla ex-män!
  Tänk att få njuta av varandra på ett av Stockholms bästa lägen,
  Resfredag släcker kärlekstörsten hela vägen!

 171. Gabriella Eriksson says:

  1. De sköna sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  2.Jag bjuder med min kloka, omtänksamma och underbara mamma Tina på en mysig mor&dotter-helg! Mamma står mig nära, det här blir mitt sätt att tacka för allt hon gjort för mig och ett tillfälle att skapa nya, härliga minnen ihop <3 Hon är dessutom superförtjust i vardagslyx, vackra hotellrum och välfyllda hotellfrukostar så jag är alldeles övertygad om att hon hade älskat en natt på Sheratons!

 172. Hej!

  1. Sheraton’s sängar heter ”Sheraton Sweet Sleeper”.

  2. Jag vill överraska en kär vän, som nyss drabbats av spridd Malingt melanom. Hon behöver verkligen uppmuntran, för att orka med cancerfighten!

 173. Mikael Schale says:

  1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper.
  2. Jag är precis i början på en underbar relation. En grå vardag bytt mot glädje, lycka och framtidstro. Låt mig överraska min älskling med en staycation precis som den ni varit på. Det skulle vara helt underbart härligt att både vinna och sedan ge en sådan överraskning .

 174. 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar
  2. Min gravida BFF som inte kan flyga men som kan ta tåget från Göteborg till Stockholm! Vi skulle njuta av varje minut och umgås. Som gravid sover man dåligt och vi hoppas att Sheraton Sweet Sleeper sängar ger oss båda den sömn vi så välbehövligt längtar efter.

 175. Anton Nordqvist says:

  1.
  Sängarna heter Sheraton sweet sleeper

  2.
  Jag skulle ta med min Mamma. Hon genomgår just nu behandling för bröstcancer, och det vore underbart att kunna ta med henne ned till Stockholm, gå på en show, och bara njuta ett tag.

 176. Sängarna heter Sheraton sweet sleeper .
  Jag skulle vilja överraska min sambo med en tripp till Stockholm som vi konstigt nog aldrig besökt tidigare.
  Vi har haft en stressig och tuff tid med sjukdom och bortgång inom familjen och i samma veva fick vi vår efterlängtade dotter. Det har minst sagt varit lite mycket , därför vore det helt fantastiskt om vi kunde rymma hemifrån och få lyxa till det lite med en hotellövernattning och bara få vara 🙂

 177. Anders Gustavsson says:

  1. De heter Sheraton Sweet Sleeper
  2. Okomplicerat nog ta med min nya flickvän på vår första tripp tillsammans till huvudstaden. Som Göteborgare tar det emot..

 178. Sheraton Sweet Sleeper
  Min make skulle få försenat 60-års present

 179. Anna Östlund says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper sängar

  2. Jag skulle ta med min fina mamma som jag tyvärr inte träffar så ofta då vi bor långt ifrån varandra. Vore därför superkul att få möta upp henne i Stockholm och få bo på fina Sheraton tillsammans!

 180. Inger Campbell says:

  1. Sängarna heter Sheraton Sweet Sleeper
  2. Jag skulle ”bjuda” min man på en lyxhelg i Stockholm.

 181. Malin Hedlund says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Jag vill rå om min kära lillasyster och ge henne en helg med fyllt av avkoppling, shopping och glada skratt,
  och en lyxig natt.

 182. 1. Sheraton Sweet Sleeper
  2. Maria som är min bästa vän. Hårt arbetanden ensamstående 3 barnsmor som oftast glömmer bort sig själv i allt omhändertagande behöver en slapphelg utan måsten, bara koppla bort hjärnan från vardagsrutinerna.

 183. elin strand says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper sängar
  2. Jag skulle ta med mig min syster som också är min bästa vän och vi träffas tyvärr sällan pga vi bor långt ifrån varandra. Stockholm ligger i mellan oss och vi älskar att besöka staden

 184. Sheraton sweet sleeper

  Jag skulle stanna hemma och skicka iväg mina gamla föräldrar. De går i pension nu efter sommaren och förtjänar att komma iväg lite. De har slitit inom äldrevården i princip hela sina liv, nu är det deras tur att njuta av livet. Ett besök till vår huvudstad skulle de uppskatta mycket.

 185. Emelie Helling says:

  1. Sheraton Sweet Sleeper-sängar.
  2. Jag skulle utan tvekan ta med min syster på en övernattning. Vi har båda var sitt härligt, livligt litet spädbarn hemma och skulle må så bra av att få unna oss en natts sömn i lyxiga sängar, med sköna lakan, absolut tystnad en hel natt, och en härlig frukost framdukad morgonen efter..

 186. Liselott Gustafsson says:

  1. Sheraton sweet slepper
  2. Vill bo i Stockholms hjärta
  och med min drömprins kunna vakna alerta
  för genom Sharaton Sweet Slepper sängar känner man ingen ärta?
  När vi bott flott
  ska vi besöka Kungens slott,
  titta på någon lagidrott
  och äta något riktigt gott?

 187. Svar 1. Sheraton Sweet Sleeper sängar.
  Svar 2. Jag skulle ta med mig kompis Per så att han får vila från att vara ensamstående 3-barns-pappa på heltid. Per kämpar varje dag för att få vardagen att fungera rent praktiskt, så han är verkligen värd en lyxig hotellvistelse!

 188. Ann-Christin says:

  SHERATON SWEET SLEEPER . Jag skulle som många andra bjuda med min man . En trevlig överraskning lagom till vår silverbröllopsdag . En stor dag värd att fira . Varje år har vi nöjt oss med en god middag ute eller dylikt och det är inte fyskam men just till silverbröllopsdagen vore det ändå mysigt att komma iväg lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close