Close
Roadtrip i USA (Gästbloggar på Resfeber)

Roadtrip i USA (Gästbloggar på Resfeber)

roadripiusa

För er som vill läsa en snabbversion om vår roadtrip i USA rekommenderar jag att ni kikar in på Resfeber.se där jag har skrivit ett gästinlägg om vår familjeresa. Jag tipsar även om fem höjdpunkter för vuxna respektive barn längs vägen. (För er som funderar på att göra en liknande resa – gör det. Bara gör det!)

Klicka här för att läsa hela gästinlägget om min familjs roadtrip i USA.

3 comments

  1. Häftig roadtrip, och bra med ett reportage med lite samlade tips! 🙂

  2. Tack Freedomtravel! Läste precis era tips i Vagabond, de kommer jag spara inför framtiden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close