Close
Vår podcast om resor (och sånt som hänt sedan sist)

Vår podcast om resor (och sånt som hänt sedan sist)

I veckans svep är jag så självisk att jag mest fokuserar på Att resa-podden, vår podcast om resor.

Vi fortsätter producera podcastavsnitt i en aldrig sinande ström och är nu uppe i 64 stycken publicerade avsnitt. Ett helt eget blogginlägg, tillägnad vår podcast om resor, känns därmed helt rätt en julifredag som denna. (Omslagsbilden, tagen på restaurangen Barón i Karlstad, föreställer den coolaste radion jag har träffat på hittills. En sådan vill jag ha hemma.)

Vår podcast om resor

vår podcast om resor
Mariebergsskogen, juli 2018.
#1. Gäster i podcasten We are Influencers

I vanliga fall är det jag och Lisa som intervjuar, men nyligen var det (för omväxlings skull) vi som intervjuades. I det senaste avsnittet av podcasten ”We are influencers” träffar vi Influencers of Swedens grundare Linda Hörnfeldt och berättar mer om oss själva, om oss som team och hur vi jobbar: ”Vi pratar om skillnaden mellan resebloggare och bloggare som reser, om pressresor och om utmaningen att verka i en bransch där reglerna är lite flytande”. 

Lyssna här: Att skapa en framgångsrik duo med Lisa Fahlåker och Annika Myhre

#2. Nytt avsnitt av vår podcast om resor

Trots sommarlov planerar vi som vanligt att komma ut med avsnitt varannan vecka (om inte jag och Lisa lyckas komma i total osynk med våra semesterplaner). I vårt senaste avsnitt, som alltså kom ut förra veckan, berättar jag bland annat mer om vår resa till Irland – vilket leder oss in på våra tankar om att en dag flytta utomlands en längre period. För jo, de planerna finns!

Lyssna här: Att resa mot en dröm att bo utomlands. 

#3. Final i Open World Awards

För ett bra tag sedan gick Momondos influencertävling ”Open World Awards” av stapeln. Jag vill såklart passa på att tacka för alla er som röstade fram oss till final, det betyder mycket. Vann gjorde vi däremot inte, men vi är väldigt glada för vår finalplats. Stort tack igen! (Även min blogg kom vidare till finalplats, vann gjorde duktiga Daniela och Göran / Discovering the planet.)

#4. Poddresorna
vår podcast om resor
Foto: Lisa Fahlåker

Vår podcast om resor slukar onekligen en hel del tid, men tack vare podden har jag också med mig ett helg gäng fina upplevelser tillsammans med min poddkollega Lisa. Helgen spenderade vi i Karlstad (i samarbete med Visit Karlstad) där vi hade sytt ihop en egen resevariant som Lisa på ett strålande sätt har sammanfattat i sin blogg där ni kan läsa mer om platser och aktiviteter att uppleva i Karlstad.

#5. Hör av er!

När jag ändå har er på tråden vill jag gärna att ni som lyssnar på podden kommer med tankar, synpunkter och feedback till mig och Lisa! Finns det något ni vill höra mer av? Mindre? Vill ni lämna förslag på drömgäster? Hör av er, antingen via vårt Instagramkonto attresapodden, vår Facebook-sida Att resa (glöm inte att gilla för löpande uppdateringar!), vår hemsida Att resa-podden, våra respektive resebloggar, eller mejl: hej@attresapodden.se


För dig som är nyfiken på fler spaningar, tips och veckosammanfattningar hittar du dem under kategorin Resfredag vecka för vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close