Close
Jag behöver er hjälp!

Jag behöver er hjälp!

Jag ska fatta mig kort = jag behöver er hjälp för att ha chans att gå till final i en tävling om Sveriges mest inspirerande resekanal.

För ett tag sedan körde storfräsaren Momondo igång en tävling för resebloggare. Bloggen och podcasten är med i två olika kategorier: Resfredag i kategorin “Bästa reseblogg” och Att resa-podden i kategorin “Open world”. En oberoende jury utser vinnarna bland finalisterna, som i sin tur vaskas fram bland de tävlingsdeltagare som får flest röster. Jag behöver med andra ord er hjälp för att ens ha chansen att komma till final. Utmärkelser och priser av olika slag är onekligen en boost för självförtroendet och någonstans också ett kvitto på mitt arbete med bloggen och podden.

Röstningen är nu avslutad och tack vare er hjälp kom Att resa-podden till final. Stort tack för ert stöd!

Kriterier Bästa Reseblogg:

“Bloggkategorin är för bloggar som antingen har fullt eller delvis fokus på att resa. Viktigaste är kvalitén av skrivandet – det skall vara intressant, informativt och lättförståeligt. Bloggen i sig skall vara estetiskt lockande och navigationen enkel och intuitive.”

—> För att rösta på Resfredag: Tryck på den här länken, följ instruktionerna – och glöm för allt i världen inte att svara på bekräftelsemejlet, annars är röstningen förgäves.

Kriterier Open World:

“Open World-kategorin är för influencers som inspirerar oss att resa enligt Momondos 5 principer om att resa – med ett öppet sinne och utan fördomar; resenärer skapar ni vänner vart de än går; som säger ja till nya upplevelser; som reser med en nyfikenhet att utforska den okända; och en passion att dela med sig.”

att resa podden

—> För att rösta på Att resa-podden: Tryck på den här länken (och glöm inte heller här att svara på bekräftelsemejlet).

Röstningen avslutas vid midnatt den 19 april, så ni har några dagar på er att rösta. Tusen, miljoner tack på förhand!


Om ni inte orkar hela röstningsproceduren kan ni kanske köra en lightvariant och gilla Facebooksidorna för Resfredag och Att resa-podden för att få del av fler restips och spaningar framöver!

2 comments

  1. Hejsa Annika
    Du skal selvfølgelig have min stemme. jeg krydser alt hvad jeg kan for, at du vinder med din egen eller med rejsepodden 🙂
    PS. jeg har husket at bekræfte begge e-mail 😉

    1. Tusen tack Bettina, vad glad jag blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close