Close
Lofsan som gäst i Att resa-podden!

Lofsan som gäst i Att resa-podden!

Att köra igång Att resa-podden tillsammans med Lisa är fortfarande en av de roligaste grejerna jag har gjort i resesammanhang. Gästavsnitten är extra kul att göra, även om de ofta är kluriga att få ihop med allt som ska klaffa. Vår senaste gäst har fullbokat schema från morgon till kväll, men vi lyckades till slut haffa henne till vårt avsnitt med fokus på träningsresor. PT:n, träningsexperten, författaren och inspiratören Lovisa ”Lofsan” Sandström är en veteran i de här sammanhangen – och vi är så glada över att hon tog sig tid att snacka träningsresor med oss!

Att åka på träningsresa: Lofsan som gäst i Att resa-podden

lofsan plan sverige
Tjejmilen 2012. Jag, Lovisa, Clara (som numera driver Styrkebyrån) och Linda.

Lovisa är, och har länge varit, en stor träningsinspiratör för både mig och Lisa. Faktum är att det är tack vare henne vi kom i kontakt från första början – jag och Lisa. För flera år sedan startade Lovisa Facebookgruppen ”Lofsans Challenge”, som utvecklades till ett fantastiskt träningscommunity där många av oss medlemmar var ganska nyblivna mammor som ville komma igång med träningen på ett skonsamt sätt. Jag har än idag kontakt med flera av tjejerna från gruppen (läs mer om det fina med träningsgrupper hos Lisa här).

Bilden ovan är från Tjemilen 2012 – samma dag som Lofsan presenterade mig och Lisa för varandra för första gången om jag inte minns fel. Det var även första gången jag sprang för Plan Sverige!

lofsan rosa skrot

Sedan dess har mycket hänt. Lovisa har skrivit en massa träningsböcker, varit träningsexpert på tv, startat en av Sveriges största podcasts tillsammans med Jessica Almenäs, grundat ett eget ”boutiquegym” på söder – och anordnar också träningsresor. Hon vet med andra ord vad hon snackar om. Jag har inte kommit iväg på någon av Lovisas resor än, men har däremot varit med på återkommande träningsdagar i hennes regi. På mina och Lisas fronter har också mycket hänt…

att resa på träningsresa med lofsan
Foto: Linda Vismer (som också tagit omslagsbilden)

… och för ett par veckor sedan fick vi göra en uppdatering om stort och smått på GoTo10, ett co-working space i Hammarby sjöstad.

lofsan studio podd

Och ja – så spelade vi såklart in ett rykande färskt avsnitt av Att resa-podden. Resultatet? Det hittar ni här: Att resa på träningsresa (med Lofsan). Glöm heller inte bort att vår podd numera finns på Spotify.


Har du varit på någon träningsresa? Berätta gärna mer om vad du tycker om konceptet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close