Close
Jonna Jinton gästar Att resa-podden!

Jonna Jinton gästar Att resa-podden!

Det finns så många starka, proffsiga och coola tjejer som inspirerar mig på olika plan i livet. Under helgen i Åre fick vi chansen att haffa några av dem som gäster till Att resa-podden: Jonna Jinton, Jennifer Sandström och Katarina Wohlfart.

Skulle jag börja jämföra mig med Jonna Jinton och alla andra framgångsrika och talangfulla personer i min omgivning skulle jag snart ligga i en blöt fläck på golvet – därför väljer jag istället att låta mig inspireras och ta del av deras tips, råd och erfarenheter. I det senaste avsnittet av Att resa-podden passar jag och Lisa på att intervjua tre personer med äkta girlpower om resor och resande utifrån deras perspektiv.

Jonna Jinton:

jonna jinton

Foto: Jonna Jinton

Ni som inte vet vem Jonna Jinton är bör genast surfa in på hennes hemsida. Själv fick jag tips från min äldsta syster om att börja följa Jonna på Instagram för ett par år sedan ”eftersom hennes bilder är helt magiska”. Sedan dess är jag fast! Jonna är tjejen som efter studenten tog sitt pick och pack från Göteborg och istället flyttade till den lilla byn Grundtjärn i Västernorrland för att komma närmare naturen. Härifrån delar hon med sig av storheten i de norrländska skogarna. I podden berättar Jonna om vad som tilltalar med livsstilen uppe i norr, om hennes resa till Yosemite i USA och om kommande resedrömmar framöver.

Jennifer Sandström:

Foto: Rania Rönntoft

Jennifer Sandström är en resebloggare som har jag följt under flera år – och i Åre fick jag äntligen träffa henne på riktigt! Förutom att Jennifer är expert och allvetare om SEO (sökoptimering) har hon den perfekta radiorösten. Jennifer har ett gäng utlandserfarenheter från hela världen med sig i bagaget och i poddavsnittet delar hon med sig av utmaningarna respektive fördelarna med att bo utomlands. Här kan ni följa Jennifers reseblogg Forever abroad – always at home.

Katarina Wohlfart:

Foto: Rania Rönntoft

Ni som följer mig här på bloggen vet att Katarina Wohlfart är en ständigt återkommande person i mitt liv, både under resor, event och andra roligheter. Hon är också en otroligt skicklig fotograf som gång på gång lyckas fånga unika ögonblick genom kameralinsen. I det här podcastavsnittet delar Katarina med sig av sina bästa tips för att bli en bättre resefotograf. Här kan ni spana in Katarinas fina reseblogg Äntligen Vilse.

Så här lyssnar du på hela avsnittet Att resa gästspecial (Del I):


Som ni ser har jag lånat två av bilderna från Rania Rönntoft, en annan stjärnfotograf som jag träffade i Åre. Ranias blogg hittar ni här. Fler gästavsnitt med inspirerande bloggare kommer i podden framöver! 

8 comments

 1. Tack än en gång för en oerhört bra podd och ett riktigt intressant avsnitt. Kul att ni använt mina bilder och tack för de fina orden <3

  1. Tack själv, så kul att du gillar podden!

 2. Jättehärlig podd, härliga bilder och jag gillar verkligen bloggen massor här :). Jag ser fram emot att träffas någon gång i framtiden igen!
  Kram Ulrica

  1. Tack snälla! Ja, hoppas verkligen att vi får anledning att ses snart igen. Kram!

 3. Ett riktigt bra avsnitt och jag håller med om Jennifers braiga radioröst 🙂 Jag uppskattar särskilt att ni tar upp de inte lika romantiska delarna av att bo utomlands. Det mesta är spännande, roligt och intressant men det finns ju även en del inte lika romantiska delar av det hela 🙂

 4. Visst är det så Linnea, resor och resande är inte alltid lika fantastiskt som det kan framstå på blogg/Insta etc. Balans och ärlighet är viktigt! Kram

  1. Right back at ya! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close