Close
Jag vill resa men har inte råd – några tips på vägen.

Jag vill resa men har inte råd – några tips på vägen.

Pengar, ekonomi och resebudget är kanske inte de första grejerna jag vill tänka på när jag ska börja planera en resa. Då känns det istället betydligt roligare att scrolla runt bland inspirerande bilder och målande beskrivningar av resmålet i fråga. Men pengar behövs, tyvärr. För egen del skissar jag gärna på en resebudget inför resan, en budget som jag själv brukar dela upp i kategorierna 1) Resa/Transport, 2) Boende, 3) Nöjen/Aktiviteter och 4) Mat.

tekniska prylar

Jag har genom åren samlat på mig en hel del tips och trix för att komma ner i pris både inför och under resan. Flera av tipsen pratar jag och min poddkollega Lisa / Let’s go Explore vidare om i det senaste avsnittet av vår podcast Att resa-podden.

LYSSNA HÄR: Avsnitt 108 – Att resa billigt

Trevlig lyssning!


Fler tips om reseekonomi: Att resa billigt i Sverige – 35 tips för att hålla ner kostnaderna under semestern

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close