Close
Från öst till väst och hälsningar från Stenungsund!

Från öst till väst och hälsningar från Stenungsund!

Här kommer en snabbhälsning från Stenungsund, efter en lång och fin dag från östra delen av Sverige och vidare västerut.

Vi hade verkligen ingen brådska idag, jag och mitt sällskap, utan bestämde oss för att köra ner från Stockholm i ett ganska lugnt tempo.

Thule

Vi tog oss tid att ta turistvägarna (ni vet, de som är markerade med bruna skyltar med en vit blomma på) istället för motorvägen och hade ställt in siktet på att ”bestiga” Omberg för att inta lunchen med utsikt över Vättern.

Omberg

Jag har cyklat uppe på Omberg i samband med Tjejvättern, men har aldrig varit uppe på toppen. Vilka vyer!

Omberg

Tänk så många fina ställen vi bara har susat förbi eftersom vi alltid har bråttom och är ”på väg någon annanstans”. Eftersom jag bodde i Jönköping under ett halvår blev det värsta nostalgitrippen med vår tur genom Gränna och vidare västerut…

jordhammar

… till slutdestinationen Jordhammar Herrgård, ett vandrarhem där jag sover inatt. Imorgon väntar min föreläsning på Turismdagen och därefter är det späckat schema med mina Svenska Pärlor under några dagar. Innan jag landade i sängen hann jag, min kompis L och vår träningskompis hunden Zorro ta en löprunda ut till Råön (se omslagsbild). Så lyxigt att få visas runt till de bästa platserna av L som faktiskt är född och uppvuxen i Stenungsund och därför hittar som i sin egen backficka här i trakterna.

Jag kommer inte att hinna blogga så mycket under de kommande dagarna, men häng gärna med på min instastories där jag uppdaterar (relativt) flitigt. Over and out från Stenungsund!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close