Close
Follow your heart!

Follow your heart!

Reser du med hjärtat eller hjärnan? Personligen gör jag nog både och. Jag läser gärna topplistor över populära resmål, jämför priser och tänker rationellt. Å andra sidan hör jag mitt hjärta bulta och slå dubbelslag varje gång jag råkar se ett foto eller filmsekvens som handlar om ett resmål jag drömmer om.

valentine

Vilken typ av resenär är du – en som reser med hjärtat eller hjärnan? Travellink kör just nu kampanjen ”Follow your heart” där de kommer att försöka undersöka det här fenomenet. Tre stycken utvalda kandidater kommer att genomföra ett experiment, som kommer att filmas, när deltagarna får uppleva olika visuella scenarion. Samtidigt kommer bl.a. hjärtslag och hjärnaktivitet att mätas för att avgöra hur de reagerar på de olika bilderna/filmerna. Baserat på reaktionerna kommer sedan två experter att granska resultaten för att plocka fram det perfekta resmålet där både hjärta och hjärna har fått säga sitt.

Vill du vara en av kandidaterna som testas? Du kan ansöka om att vara med på castingen till reklamfilmen på följande länk – det baserar sig på att man kan vara i Stockholm den 8-9 mars 2016. Personligen fortsätter jag att följa mitt hjärta genom att befinna mig på Koh Lanta ett par månader till. Det känns rätt i varje fiber i hela kroppen!


Inlägget är skrivet i samarbete med Travellink.

4 comments

  1. Åhh, innan jag åker definitivt mycket hjärna, jag älskar att planera, hitta bra flygbiljetter osv. Men det är ju hjärtat som kommer på alla idéer och som hänger med på resan!

    1. Haha, du har helt rätt Emmi. Hjärna och hjärta är en utmärkt kombo!

  2. Jag är nog lite av samma skrot och korn…både och…jag tittar först, planerar, men drömmer mig bort med hjärtat och inspireras av vart jag vill åka…:)
    Skulle vilja resa jorden runt för att vara säker på att jag inte missar något…för jag vill åka överallt och jag vill uppleva allt.

    1. Intressant att höra Gisela. Ja, det finns ständigt en önskan att se mer, uppleva mer. Skön känsla ändå, tänk om man var ”klar” med resandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close