Close
Fjärde advent: Tävla och vinn vistelse på Falkenberg Strandbad

Fjärde advent: Tävla och vinn vistelse på Falkenberg Strandbad

Det har blivit dags att öppna fjärde och sista luckan i adventskalendern. Som grand finale ligger i potten en lyxig vistelse för två på Sveriges bästa spahotell: Falkenberg Strandbad.

Falkenberg_resfredag

Den fjärde och sista luckan presenteras i samarbete med Falkenberg Strandbad, Sveriges bästa spahotell enligt den prestigefyllda tävlingen World Spa Award. Precis vid havets rand kan gästerna uppleva vad som har utsetts till landets bästa sparitual i SpaStar Awards. I dagens lucka hittar du logi, 2-rätters middag, frukost och inträde på det intilliggande Klitterbadet för två. (Värde: 2 540 kronor.)

Så här tävlar du: I en kommentar till detta inlägg vill jag att du svarar på följande frågor.

 1. Nämn ett land där jag har firat jul, förutom Thailand?
 2. Vem vill du ta med till Falkenberg Strandbad och varför?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 27 december 2015.  Lycka till! Tävlingen är nu avslutad. Vinnare blev Therese Wiksten, stort grattis!

Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du hemskt gärna gilla Resfredag på Facebook och/eller Instagram + Twitter under @resfredag.


*Vinsten skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. (Foto: Falkenberg Strandbad)

90 comments

 1. Alexandra Dalby says:

  1. Du har firat jul i Sydney när du var 16-17 år 🙂
  2. Min man. Vi har haft ett händelserikt år med lite tid för varandra. I mars slutar han veckopendla med jobbet, i april fyller jag 30 år och i november har vi varit gifta i 10 år. Mycket att fira! Vad härligt det vore att få fira just på Falkenberg Strandbad! God jul till dig och dina nära och kära Annika!

  1. Charlotte Hardenheim says:

   Costa Rica ?
   Vill åka med min man så unik,
   fantastisk och sagolik!
   Sommarsemestern gick i kras,
   min hälsena verkar vara gjord av glas…
   En övernattning vore plåster på såret,
   för 2015 har inte varit bästa året!
   Hoppas på tur ?

 2. Alexandra Dalby says:

  Dvs svar Australien på fråga 1. 😉

 3. 1. Australien. Bounus: Sverige 😉
  2. Jag tänker ta med mig min man och minnas den dagen han friade till mig på bryggan utanför Falkenbergs strandbad.

 4. 1. Skottland.
  2. Det får bli min mamma, för det passar bäst!

 5. Helena FREEDOMtravel says:

  Falkenbergs strandbad är superfint. Jag var där och åt lunch en gång när jag var i Falkenberg i jobbsammanhang 😉 Men mer än så har jag inte upplevt det, så varför inte vara med och tävla!? 😉
  1) Costa Rica
  2) Peter förstås

 6. 1. Australien
  2. Skulle ta med min äldsta dotter. för vi behöver en sådan mor och dotter tid för oss själva.

 7. I Australien!
  Jag hade bjudit med min sambo. Vi har inte varit iväg själva på 4 år. Förra året var hans 30års present bokad och klar men jag blev sjuk och hamnade på sjukhuset så vår planerade spahelg fick avbokas. Hoppas nu på lite tur så att vi kommer iväg och kan fira. Bättre sent än aldrig!

 8. Karin Synnergren says:

  1. Australien
  2.Min goa gubbe ,vi behöver ladda om för 2015 har varit fyllt av motgångar och bekymmer.Vi skulle må bra av att få njuta och koppla av på Falkenberg Strandbad.

 9. Costa Rica eftersom du i texten skriver att du har starkast minnen från den julen.

  En vistelse med min man på Falkenberg Strandbad vore höjden av lycka.
  En upplevese för alla sinnen kan jag tycka.

 10. Australien! Där har jag själv också firat en jul! Dock fick jag burritos och pumpkinpie istället för skinka och risgrynsgröt… Men va gjorde de? Nya vänner och hela hostlet som förberedde middag och julklappslekar!

  Jag skulle ta med mig min sambo! Det skulle vara en perfekt julklapp till oss, en romantisk helg bara till oss! ?

 11. 1. Sydney, Australien

  2. Jag vill åka dit med min fru, för att få lite vila och se något nytt, efter att båda två gått igenom varsin lång sjukdomsperiod, för att lite starta om på nytt och se framåt <3

 12. Kari Mette Karlsson says:

  Du har firat en spännande julafton i Costa Rica.
  Jag skulle vilja ta med min man på en vilsam helg i Falkenberg.

 13. 1. Du har bland annat firat jul ”down under”, i Australien 🙂

  2. Efter min sambos nyligen genomlidna strumaoperation,
  önskar vi båda få välbehövlig avkoppling och rekreation.
  En romantisk SPA-vistelse på prisat hotell i Falkenberg,
  skulle på den grå tillvaron genast sätta en varmare färg.
  Ja denna enormt åtråvärda upplevelse skulle ju med ens,
  utgöra allra bästa betingelser för en snabb konvalescens!

  GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! 🙂

 14. Britt-Marie Rosbäck says:

  1. I Storbritannien (London)
  2. Min brevvän / mail vän Lena Hjers. Vi har skrivit till varandra sedan 1975!! Träffats många gånger. Värt att fira. Vi började skriva genom en annons i ”Mitt livs novell” Hon bor i Varberg jag i Västerås. Falkenberg spa vore perfekt för nästa träff!

 15. Australien 🙂 Men det var flera 😉

  Åh jag skulle ta med maken på en Babymoon innan bebis ska komma.. Vore nåt ju, bara ett dygns avkoppling tillsammans vi två 🙂 Ladda batterierna innan alla sömnlösa nätter 😉

 16. Costa Rica, vilket jag är otroligt avundsjuk på 🙂
  Jag skulle ta med mig gubben såklart 🙂

 17. Jag har firat jul på Kreta, i ett enkelt hem byggt av sten och med jordgolv. Granen var 35 cm hög.
  Hur enkelt det nu var så var det en av mina bästa jular, bort från status och sönderstressade människor. Jag hade istället getter och höns som kikade in genom dörren i den här lilla byn.

  Vill gärna ta med min särbo till härliga Falkenberg, dels för att jag endast bilat förbi där och det såg så härligt och vackert ut. Och dels för att vi nu firar 10 år år tillsammans, genom storm och stiljte har vi stått enade.

 18. Hej!

  Verkar ha varit en lyckad jul även på nordligare breddgrader. Tycker själv att Skottland låter rätt lockande och mysigt i juletider.

  Till Falkenberg strandbad hoppas jag att jag vågar ta med en alldeles speciell vän,
  som jag inte helt och hållet känner än. Jag hoppas vi bara kan vara, på den andres frågor svara,
  gotta oss i det ät- och drickbara, njuta naturen och kanske hitta det allra mest dyrbara!

  God jul!

 19. Stefan Axelsson says:

  1. Australien

  2. Min sambo skulle jag med mig ta
  för med henne mysigt jag skulle ha
  på Falkenbergs strand bad med SPA.

 20. Australien
  Min pigga mor har till sin förvåning passerat de åttiosju
  förstått tillfullo att leva i stunden, här och nu
  njutningslusten intakt, men pensionen hennes mager
  därför jag denna chans att ge mor lite extra guldkant tager!

 21. 1. Australien
  2. Jag skulle ta med min kära make.
  Med tanke på att våra planer inför nästa år inte blev alls som vi tänkt oss; en cykelresa till Italien, springa Gbgvarvet, Sthlm Marathon och cykla Vätternrundan bl.a så har jag gått och blivit gravid! Vilket i och för sig ska bli FANTASTISKT att få ett litet barn till men skulle vara härligt med en fin helg tillsammans (och vinna sådär lite spontant och oväntat) eftersom att det kan vara skönt att vila upp sig lite. ?
  God Jul!

 22. Annika Andersson says:

  1. Australien
  2. Jag vill ta med mig min älskade man. Han har under de sista åren varit sjuk och inte orkat göra så mycket. Äntligen börjar han må lite bättre igen och jag skulle så gärna vilja överraska honom med en övernattning på fint hotell med god mat och bara få tala om för honom hur mycket han betyder för mig. <3

 23. Annica Tilander says:

  Norge är nära men ack så mysigt! Man behöver inte åka långt för att få ro i själen.

  Min make hade jag tagit med mig, som en paus från vårt välfungerande, men energikrävande bolag Familjen AB.

 24. Frida Öijerholm says:

  Costa Rica! Ett destination som verkligen är på min reslista!

  Jag vill överraska min res- och kärlekspartner som stöttat och peppat mig i fem år nu i Januari. Vi reser väldigt mycket och tillbringar nästan all vaken tid tillsammans så det är svårt att vara hemlig och lyckas fixa nån överraskning utan att han märker det. dessutom så har vi gemensamt bankkonto så när jag köper nåt åt honom i smyg så märker han det med! – Detta skulle därför sitta kalasbra!

 25. 1 – Du har firat jul i Costa Rica (aningen avundsjuk, jaa!!)

  2- Om jag äntligen hade turen med mig och vinna, få komma iväg och bara slappna av ordentligt så skulle jag ta med mig min bäste vän. Eftersom jag är en av ”alla” dem som faktiskt inte har någon parter så går det lika bra med att ta med en bäste vän!! 🙂

 26. Vin kvinnor sång i all ära,
  hellre Falkenbergs strandbad med min kära

 27. 1. Costa Rica ❤️
  2. Helst skulle jag vilja ta med grannen,
  för mig är han framtida mannen,
  men det vet han inte än,
  just nu är han bara min vän.
  På Falkenbergs strandbaden kan vi vara på tu man hand,
  kanske vi där knyter starkare band.
  Vad lycklig jag skulle bli,
  om jag en dag kan kalla oss vi!

 28. I Australien.
  Guldbröllop på G, varför inte låta det på Falkenbergs Strandbad ske?
  Denna min idé skulle inte bli refuserad, tvärtom premierad.
  Men det finns en hake, jag måste ju vinna tävlingen min krake.

 29. Anna-Karin Österström says:

  Svaret på frågan är Australien. Vill gärna min älskling ta med på ett riktigt äventyr vore toppen att få överraska med dena fantastiska vinst.

 30. 1. Australien
  2. Med min syster, för jag känner att vi spenderar inte mycket tid tillsammans!

 31. Australien ?
  Efter en tid på sjukhuset så dyster har både utsida och insida tappat sin lyster. Nu jag vill få en chans att uppleva detta tillsammans med min kärleksromans. För att ta igen förlorad tid och bara honom ha vid mig bredvid. Saknade att ha honom nära när jag i sjukhusets säng fått förtära. Äntligen är jag hemma och kämpar mig till där jag va. Snälla låt mignfå rehabilitera mig på falkenbergs spa

 32. Astrid Johansson says:

  Du har firat jul i bland annat Australien (lyckost dig!). Om jag vinner kommer jag att ta med min underbara sambo. Vi älskar att åka på spa då det är en riktigt ”boost” för förhållandet. Det är riktigt mysigt och romantiskt och passar oss perfekt eftersom vi båda älskar att bada!

  GOD JUL 😀

 33. Australien!!!
  Jag tar med mig 22-åriga sonen som varit sjuk länge men nu börjar se ljuset i tunneln. Lite tid ihop, lugn, bara vara, allt det där mysiga vi saknat så länge….det vore underbart.

 34. 1. Australien
  2. Min pojkvän och jag har varit tillsammans i mer än 4år men har aldrig hittat på något bara han och jag så det hade varit underbart att få bjuda med honom på en avslappnande vistelse i Falkenberg 🙂

 35. 1. Australien
  2. Åker med maken och lägger till ett rum eller extrasäng för vår 15-åriga dotter. Än så länge vill hon åka med föräldrarna men vem vet hur länge till??? Bäst att passa på att umgås på ett trevligt ställe
  där vi aldrig varit för barnen växer snabbt upp och får egna liv. Vilka härliga rese-minnen vi kan få.
  Det finns så mycket fint och oupptäckt på nära avstånd.

 36. 1. Australien
  2. God mat, avkoppling, rekreation,
  spaweekend är bästa källan till inspiration.
  Resfredag får mig på sundare banor
  Falkenberg Strandbad bjuder hälsosammare vanor.

 37. Emelie Jansson says:

  1. Du har firat jul i bland annat Australien, Costa Rica och Skottland.
  2. Jag skulle ta med min bästa vän, livskamrat och sambo. Efter en hektisk höst med mycket att göra tycker jag att vi båda är värda en tripp tillsammans, där vi bara kan få rå om varandra 🙂

 38. Bland annat Australien! 🙂

  Min kompis och jag behöver koppla av efter en kämpig höst i skolbänken. En vistelse i Falkenberg skulle göra oss gott!

 39. Rebecca Johansson says:

  1. Australien
  2. Min sambo önskar aldrig något till sig själv så nu vill jag ge denna vinst till honom. Det skulle bli den första barnfria natten sedan vår son föddes ♡♡♡

 40. 1. Australien
  2. Min mamma vill jag gärna ta med på detta, det skulle passa henne perfekt!

 41. Jessica Åkesson says:

  1. Australien
  2. Jag hade tagit med min käre sambo Mattias. Han pratade komiskt nog om spa för inte så många dagar sedan för han ville att vi ev. skulle fira vår 10-årsdag på ett sånt mysigt ställe. Det hade även varit första natten ensamma tillsammans sedan vi fick vår förstfödde son <3

 42. Jennifer sterner says:

  1. Australien och costa rica 🙂 (lagom sotis ) ^^
  2. Jag vill bjuda min sambo då vi har en tuff period jag är uppe var 20e minut hela nätterna och tar hand om min son som har kolik problem och min sambo jobbar 6 dagar I veckan. Sen välte ett träd på vårt hus i stormen gnorm och vi blev av med elen I 2 dygn och all mat I kyl frys och frysbox blev förstört.. och förra veckan började bilen brinna när sambon var påväg hem så blev en helt ny bilbarnstol och barnvagn förstörd… jag hade verkligen längtat efter gossens första jul men just nu orkar jag inte längre för jag har gett upp efter allt detta och glidit in i en djup depression och gubben är med helt slut körd. Det har varit hemskt tufft.
  Jag hoppas vi vinner så vi kan återhämta oss för våran son ❤

 43. 1. Australien ,Costa Rica ,Skottland, Sverige och mer där till .
  2 .Jag skulle ta med min underbara fru som har varit min käraste i 22 år , hon har haft tre barn fria nätter sen våran äldsta dotter kom till världen för 13 år sen .
  Så att få komma iväg och få se henne njuta av en sådan upplevelse skulle ge så mycket .

 44. 1. Costa Rica.
  2. Jag skulle ta med min sambo, som tack vare sitt jobb numera mest är särbo. Det vore jättemysigt att överraska honom med en helg på Falkenberg Strandbad!

 45. 1 costa rica
  2 min bästa vän går igenom tuffa tider. Hon behöver andrum, avkoppling och energi. Henne skulle jag ta med. Vi skulle skratta, gråta och dricka vin.

  God jul!

 46. Malin Parmskog says:

  Ja, du har ju firat jul på Costa Rica till exempel ?

  Om jag vinner en spa vistelse på Falkenbergs strandad så tar jag med mig min bästa vännina som kommer från falkenberg. Hon har inte varit i falkenberg sedan hennes föräldrar skilde sig och flyttade utomlands och hon pratar ofta om att hon vill åka tillbaka dit och visa mig hur fint det är. Men det har inte blivit av ännu och jag skulle verkligen vilja överraska henne med ett avkopplande spa på hennes önskeresmål nummer ett!

 47. 1. Australien
  2. Som ensam kvinna i familjen är jag så lycklig över att ha fått en svärdotter!
  En svärmor har ju ingen bra klang, men det skulle vara underbart att få dela tillvaron med henne på detta underbara ställe!

 48. Anna Lundqvist says:

  1. Australien
  2.
  God mat, lugn och ro
  På ett spahotell i vid havet vill jag bo
  Få uppleva lyx och flärd på högsta nivå
  Detta på Falkenberg strandbad jag kan få
  Massage, skrub och andra behandlingar för min trötta kropp och själ
  Efter en helg På västkusten kommer jag må så väl
  Tänk om jag fick åka hit med min underbara man
  Skulle verkligen vara en dröm som blev sann

 49. 1. Skottland
  2. Jag vill ta med mig min son till Falkenbergs Havsbad. Vi har haft två tuffa år och nu när vi börjar ana ett ljus i slutet på tunneln så börjar orken ta slut.

 50. 1. Costa Rica
  2. Med min man när vi firrar bröllopsdag. Gå på duospa vore väl något att njuta av en sådan speciell dag.

 51. 1. Skottland.
  2. Min fina vän Annika. Två slita småbarnsmammor i sina bästa år(?) skulle absolut behöva komma iväg ihop och ta igen oss lite grann. Familjelivet är fantastiskt på alla sätt och vis men herregud så skönt det skulle vara att komma iväg, bara hon och jag föe en dag. Prata utan att bli avbrutna, få maten serverad, slippa bädda sängen, njuta av varma bad och härliga ritualer. Ja du hör ju så underbart. Dessutom fyller vi båda jämt nästa år så det vore ett fantastiskt sätt att fira oss och vår vänskap!

 52. Gunilla Egelstad says:

  Australien
  Skulle ta med min älskade man sen 26 år- vet att jag med honom alltid supertrevligt får!
  Vi har lätt av att både njuta och roa oss – komma hem med massa reseminnen förstås.

 53. Johannes Forssell says:

  Ett rätt svar är Australien

  Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
  hon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.
  Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
  för mig var presenten såklart en fröjd.
  Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
  inte på vad hon skulle tycka var bra.
  Försöker nu starta på ny kula och göra hennes 2016 så speciellt jag bara kan
  därför hade det varit oerhört kul om jag SPA-presentkortet vann.

  Vi som är trötta småbarnsföräldrar och aldrig får tid till varann
  – visst vore det häftigt om vi en lyxig, rogivande natt för oss själva vann!
  En helt vanlig dag skulle jag överraska mamman till mina barn och kvinnan jag har kär,
  hon säger nog: ”Men det är ju inte julafton idag – hur kommer sig det här?
  Och jag svarar: ”Det var Annika som driver Resfredag som tyckte att du denna SPA-lyx skulle ha,
  hon ville hjälpa mig att göra så ditt 2016 börjar helt fantastiskt bra!”

 54. Skottland

  Skulle ta med mig en kär vän som är en riktig skatt, som förgyller min tillvaro och gör livet glatt!

 55. Australien

  Maken och jag behöver verkligen semester, önskar på Falkenberg Strandbad få bli gäster!

 56. Anette Eriksson says:

  Sveriges bästa spahotell väcker lusten
  jag vill åka till västkusten
  Koppla av och mysa med min sambo Mats
  i detta underbara strandpalats
  På romantiska minnen vill jag bli förmögen
  och för en helg slippa den växande tvätthögen

  1. Anette Eriksson says:

   Glömde svaret på frågan och det är Australien 🙂

 57. 1. Island
  2. Min kära syster vill jag ta med
  I Falkenberg vi får vara i fred.
  En tid för bara oss två
  Har vi inte haft sen vi var små!

 58. Åhh vilken härlig vinst!!

  I Australien har du firat jul!

  Jag skulle vilja ta med min man dit då vår senaste spavistelse inte alls blev som planerat. Båda var förkylda under vistelsen samt att jag åkte på en rejäl matförgiftning. Vore därför underbart att åka till Falkenberg tillsammans och både njuta av spa, god mat och framförallt varandra!

 59. Anita Karlsson says:

  Du har firat jul i Australien , likaså Skottland.
  Har sett att du nyss besökt Fredrikshamn, kan tänka mig att det kan vara en mysig julstad, jag var där för ett par år sedan i början av september och vi blev så förtjusta i denna mysiga danska idyll.
  Nu i oktober blev det en snabbtitt på Falkenberg Strandbad efter vårt besök i Ullared vi sa där vill vi bo en weekend, vi har många mil dit, cirka 70. Om jag skulle vinna skulle jag bjuda med min make och samtidigt passa på att träffa våra vänner i Småland.

 60. Nils Håkan Karlsson says:

  Svar Australien, Skottland och Costa Rica.
  Jag skulle vilja glädja min Gumma, hon skulle tycka Falkenberg Strandbad vara Mumma.
  Hon älskar ju SPA och gärna sitta i ett Bubbelbad.
  För oss som bor i Norrland vad Tycks? för ni på Västkusten har så mycket av denna Lyx.
  Om jag skulle vinna, fick gumman ta tåget och ta med sig sin väninna.
  Förra året reste de med tåg 80 mil till Ystads Saltsjöbad, gissa om de kom hem och var nöjda och glad.

 61. 1. Australien & Costa Rica
  2. Jag skulle ta med min utflyttade dotter. Saknar hennes sällskap så mycket. Med en dag på Falkenberg tillsammans hade vi fått egentid för oss själva. 🙂

 62. Annika Nilsson says:

  Svar: Costa Rica

  Jag skulle vilja ge min egen mamma en härligt lyxig upplevelse, en underbar mor-dotter-resa – en kärleksförklaring från mig! Mamma är mitt allt! Hon lyfter mig när jag faller, hon torkar mina tårar när jag gråter, hon uppmuntrar mig när jag är nedstämd, hon gläds med mig när jag är glad, hon ställer upp när jag behöver ett handtag, hon lugnar mig när jag är rädd, ja, hon finns alltid där för mig. Och det finaste av allt: hon ber för mig!

 63. Carina Rosengren says:

  1. Du har bla. firat i Costa Rica.
  2. Jag hade önskat att ta med min man som skulle behöva få en underbar avkoppling vid havet.

 64. Emma Thelander says:

  1. T.ex. i mitt drömresmål Costa Rica. Riktigt avis 🙂 Har också firat i Sydney dock, precis som du, inte fel det heller 🙂

  2. Jag skulle ta med min underbara mamma,
  utan henne vore livet inte detsamma.
  Hon skulle verkligen behöva detta fina pris,
  bara få koppla av och inte behöva passa upp på andra på något vis.
  Vi skulle bara njuta och ha det bra minsann,
  ja detta skulle bli ett minne guldvärt för oss båda om vi vann!

 65. 1) Costa Rica
  2) Jag bjuder min käresta med följande rim!:
  Jag är verkligen dålig, hörrödu,
  på att visa dig min uppskattning, allra käraste fru.
  Så jag frågar: vill du åka på spa med mej?
  Jag vet att bubbel i glas och runt kroppen verkligen är din grej 😉
  Och jag lovar att ställa upp på allt du ber mig göra.
  Du vet att du mig med en god middag enkelt kan förföra.
  Kanske även jag testar en behandling eller två.
  Vilket gott skratt du kommer att få dig då!

 66. B.la. Costa rica.

  Jag skulle säga min mor då jag behövder återgälda att hon har gjort för mig vilket är omöjligt meb skulld vara en bra start. God jul!

 67. Jag har firat jul i USA, Australien, Singapore och Danmark.

  Jag skulle vilja att min dotter och hennes blivande man kopplar av all bröllopsplanering och minns varför de vill gifta sig med varandra.

 68. Australien!

  Jag skulle ta med min fina väninna som fyllde 50 år i somras när jag var bortrest. Hon har haft ett tufft år, men tänker ändå på alla andra. Syltar, picklar, bakar och ger bort – och jag vet hur hon och hennes rygg skulle njuta av Falkenbergs strandbad, och vi skulle äntligen få tid att bubbla på alla sätt. Att hon dessutom jobbar med design, inredning och utsatta människor – skulle göra att hon uppskattade en vistelse där ännu mer, och få både inspiration och motivation!

 69. Denise Dunberg says:

  Australien 🙂
  Jag och min man har pratat länge om att åka dit, därför skulle jag självklart vilja ta med mig han. Vi trivs väldigt bra på Rose’ns väg 3 men det är alltid skönt att få komma iväg och koppla av 🙂

  1. Denise Dunberg says:

   Varför missade jag att motivera..
   Jag har haft en tuff höst på smärtrehab i 9 veckor och Mikael min man jobbar och sliter och kämpa på här hemma med renovering av husen. Så jag skulle väldigt gärna vilja ta iväg han för att bara få koppla.

 70. Ja på fråga 1. Svarar jag Costa Rica som Australien som du besökt.

  På fråga 2. Så vore det toppen att få överraska min älskling med denna vinst på hennes födelsedag som faktiskt inträffar på Alla Hjärtans Dag. Jag skulle alltså ta med min älskling
  Eva-Lena som är värd detta och som betyder så mycket för mig och våra 2 barn. Och att då få kunn planera för att få smita iväg på en helgtripp till Falkenberg vore toppen.
  Då vi gärna vill uppleva,ladda batterier som Rå varandra och förstås då även kunna bedöma om Falkenberg strandbad är det bästa stället för spa och avkoppling.

 71. Costa Rica

  Jag vill ta med min Sambo, vi behöver vila, har haft ett jobbigt år.

 72. 1) Australien! (Det har jag med, tre gånger – på Bondi Beach alla tre gångerna.)

  2)
  Bästa vännerna och systrarna Paola & Sandra har aldrig tid för varandra.
  Gör aldrig nåt bara vi två, bara stressar medan livet rullar på.
  Den ultimata 40-årspresenten skulle detta bli,
  vilken lycka — vilken vardagslyx — vilket ramaskri!
  En spavistelse vore en upplevelse utan dess like. Ett energiboostande himmelrike.
  Om denna gåva resfredag.se mig skulle ge, vore det nåt att leva på länge, länge. Kan lova de’!

 73. 1. Australien
  2. Min fru har länge till Falkenberg Strandbad velat fara,
  men jag har bara sagt, javisst, jag ska bara.
  Med detta till dig Aniika, jag nu vill vädja,
  hjälp mig att min älskade få glädja.

 74. Carina Ekelund says:

  1:Australien
  2:min syster, efter som att vår pappa är bortrest har vi behövt ta hand om allt efter inbrottet, städa och feja rätt ut vad som är borta tex alla våra minnen efter mamma . julklappar mm.
  Nu skulle vi bara komma bort från allt elände. Och ta hand om varandra i stället.

 75. Louise Eriksson says:

  Svar: Australien
  Jag skulle ta med mig min allra bästa väninna.
  lyxa till det och från vardagen en stund försvinna!
  Lämna män och barn hemma och bara njuta av tiden,
  promenera längst havskanten och sedan krypa ner i lakan av finaste siden,
  äta gott, fnittra och känna livets behag,
  vila och få nya krafter till kommande vardag.
  DU vet fylla på och tanka lite grann,
  få längta lite och känna glädjen när jag åter har barnen i min famn!

 76. 1. Australien
  2. Min sambo. Han gör så mycket för mig. Har haft ett riktigt tufft år, och han har släppt saker under året bara för att stötta mig. Jag höjer det han gör för mig till skyarna, och skulle vilja visa det med denna resan! Då vi bara kan fokusera på varandra, och jag ska ge han tillbaka all tid han gett mig. Båda vi förtjänar denna resan.

 77. 1 Costa Rica
  2 Min bästis sedan snart trettio år. Vi skulle mysa, prata, skratta och slappa. Kort sagt ha riktigt härlig tid tillsammans!

 78. 1. Australien
  Jag och min make behöver tid bara till varandra.

 79. 1. Costa Rica
  Min älskade fruga såklart!
  Drömmer om en liten get-away för oss två,
  nu när den långa mörka vintern knackar på.
  Falkenberg strandbad har precis vad vi behöver
  för att romantiken se över.
  Strosa runt och flanera,
  koppla av utan att planera,
  med god mat och äkta SPA gemyt,
  Tänk om vi har sånt flyt!

 80. 1. Costa Rica
  2. Jag skulle vilja ta med min man. Det skulle vara fantastiskt kul att få överraska honom med en spahelg, lite som tack för att han gör det möjligt för mig att följa mina drömmar genom att försörja oss tills mitt nystartade företag börjar gå med vinst:)

 81. 1. En jul firade Du på Costa Rica (då tallrikarna på bordet plötsligt började skaka)
  2. Motivering:
  Jag har en vansinnig tur i kärlek men aldrig i spel,
  fast i och för sig är det väl heller inte helt fel.
  Men utslitna föräldrar det vill kidsen inte ha,
  så en weekend på ett grymt hotell med inbyggt SPA,
  ger oss chans att bara vara, koppla av och varva ner,
  tid är dock en hake, av den vill vi ha mer och mer,
  ”Din resa börjar här” – det är nyckelorden,
  så Tinna Hermansson följer du med mig?
  För jag älskar dig mest i hela Norden!!!

 82. Svar: Costa Rica!
  Jag vill ta med min älskade sambo till detta lyxiga spahotell, För att han är bara bäst, Så enkelt är det. Jag älskar honom!<3

 83. Suzanna Andersson says:

  1. Australien är ett.
  2. Min man skulle jag vilja ta med mig, då vi aldrig har nån ensamtid. Sen barnen kom (väldigt tätt fick 4 barn under 2 års tid) så är vi konstant trötta och har varken tid eller ork för varandra längre känns det som. Vi har haft det jäkligt tufft med vaknätter, sjuka barn och evigt pendlande till akuten. Har alltid trott och hoppats att familjen skulle finnas där och stötta oss när det var som tuffast men de har alltid lyst med sin frånvaro när vi bett om hjälp. Så en enda helg bara vi två för att försöka hitta det vi en gång förälskade oss i hos varandra hade varit den finaste julklapp vi nånsin kunnat få.

 84. Har bara firat jul i Sverige. Är ju lite heligt med julen för mig så då vill jag helst vara hemma med familjen och att det ska vara mysig vinter =).
  Vill ta med mig sambon till Falkenberg strandbad. Skulle bli en mysig minisemester för oss =).

 85. ^Åh lykost vinnaren 😉 Ha en fin helg, kram Lina

 86. Australien. God jul och gott nytt år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close