Close
Hjälp oss med feedback, tack!

Hjälp oss med feedback, tack!

Jag vet att flera av er bloggläsare också lyssnar på Att resa-podden som jag driver tillsammans med Lisa. Vi tycker fortfarande att det är hur roligt som helst att podda, men behöver ständigt se över vad vi kan göra ännu bättre.

Jag och Lisa behöver med andra ord hjälp från dig! Vad är bra, vad kan vi göra bättre, vad vill du höra mer av – och för all del mindre? Har du någon drömgäst du vill att vi försöker bjuda in – eller något drömtema? Är podcasts överhuvudtaget inget för dig, och vad skulle i så fall krävas för att få dig på andra tankar? Vi tar tacksamt emot all typ av feedback – både bra och dålig såklart.

Feedback Att resa-podden

Disclaimer: nedan kommer jag allra ödmjukast att tigga om hjälp…

… vilket kan få oss att sprida ordet om Att resa-podden ännu mer genom det ständigt surrande mediebruset. (Lyssnar du inte på podcasten har du förmodligen redan slutat läsa vid det här laget.) Vi skulle först och främst bli jätteglada för recensioner på iTunes, vilket innebär att vi har möjlighet att komma högre upp på iTunes listor, och därmed ha större chans att få ytterligare spridning. Så här gör du:

 1. Klicka in på den här iTunes-länken
 2. Klicka er vidare på (den blå) rubriken ”Visa i iTunes”
 3. Hitta rubriken ”Betyg och recensioner” och klicka er vidare
 4. Skriv en recension och…
 5. … vi är er evigt tacksamma!

Vill ni hjälpa oss att få ytterligare spridning kan ni även använda er av hashtaggen #attresapodden i social media. Det vore guld. TUSEN TACK!

13 comments

 1. Jag gillar verkligen er och podden och beundrar också allt ni gör. Tycker det är så fint att få ha resebloggskollegor som är så gulliga och även känns lite som kloka men sjukt coola storasystrar som en lite yngre och ibland lite vilsen själ kan få se upp till… 🙂 <3

  Tycker ni lyckas blanda ämnen väldigt bra och visst är det spännande när ni bjuder in gäster. Det är ibland svårt att veta vad exakt man tycker är bra också… jag ska försöka återkomma med mer bra och positivt feedback när jag lyssnar!

  En annan sak som mer konstruktiv kritik är kanske när ni gör intervjuer, jag har lite svårt för när det blir väldigt mycket ord som fantastiskt/superhärligt/jätteroligt. Men det kanske bara är jag personligen? 😛 Jag tänker att det är sånt man säger i vanliga konversationer men för en intervju kanske kan hoppa… Äh jag vet inte, känns som fånig kritik också, haha. Men det var allt jag kunde komma att tänka på.

  Fortsätt så bra som ni gör! :* Kram!

  1. TACK Jennifer, det är precis sånt här som jag vill höra! Jag har verkligen tänkt på det senaste tiden, att jag har en förmåga att säga FANTASTISKT jätteofta. Jag får försöka utöka ordförrådet lite… 🙂 Tack igen, det uppskattas verkligen att du tar dig tid att svara.

 2. Inte för att dra ner stämningen här men jag skulle vilja ha ett riktigt raljant, irriterat och nästan argt inslag/avsnitt om saker ni verkligen dissar. Jag tror att det ändå, även om det låter negativt, kan riva ner många skratt och glada miner. Om surtanter på tåget exempelvis. Ett helt avsnitt med sånt! Kolla om Brämhults kan vara sponsor med någon citrondryck eller så.

  Med vänlig hälsning
  Gubbkepsen

  1. Fotbollspodden Offside har ett briljant intro på ett av sina avsnitt (#121). Om ni behöver inspiration alltså. 😉 http://podcasts.nu/avsnitt/offside-podcast/122-you-suck-asshole

  2. Haha, väldigt bra idé Daniel. Att resa och BLI ARG kan vi döpa avsnittet till…. Och Brämhults är säkert på, hur kan de inte vilja haka på en sådan här grej liksom? Älskar att du delar med dig av uppslag, det här kan bli riktigt bra. 🙂

 3. Är tyvärr väldigt dålig på att lyssna på poddar men tycker ni är jätteduktiga och inspirerande och har täckt en massa intressanta ämnen. De avsnitten jag lyssnat på och lockats av har varit när ni haft andra resebloggare som gäster. Kanske dryden ska vara med i dissaavsnittet :).

  Kommer så klart tipsa om podden i min nästa manadssammanfattning.

  Stort lycka till. ♡

  1. Tack för feedback Daniela – jättebra att höra vad som lockar mer än annat. Dryden har faktiskt redan varit med ett avsnitt som kommer att släppas framöver (men han var ovanligt odissig om jag minns det rätt, så han kanske behöver vara med igen, haha!)

   Vad kul att du kommer att tipsa om oss, det uppskattar vi! Kram

   1. Haha! Säg till i god tid innan så att jag inte hinner skriva något manus men så att jag har lagom vettig blodsockernivå i kroppen. 😉

 4. Att resa utomlands för vård som inte finns i Sverige? Allt finns på nätet, men jag ÄLSKAR böcker. Världens bästa reseskildringar/guideböcker/resebiografier? Vad sägs om pilgrimsresor som tema? Försäkringar och förberedelser? (Man har ju hört talas om folk som skadats svårt utomlands o inte haft försäkring.) Hälsoresor verkar poppis (intervju med Malin Berghagen som väl har något yogatjosan utomlands/yoga girl Rachel/Lofsan). De olika världsdelarna som tema? Resa utomlands för att jobba (Norge, kibbutz, volontär i länder med kris). Där tog min kreativitet slut.

  1. Många bra uppslag, några har vi redan på gång! ☺️ TACK!

 5. Gillar att inte alla avsnitt är så långa! Snarare tvärtom. Gör inget med blandning det blir bara naturligt men när jag ser poddavsnitt som är över en timme och kanske mot 1,5 då blir jag lite matt och stor risk jag inte börjar lyssna för det känns för övermäktigt (gäller alltså generellt för alla poddar och inte bara er)

  1. Jag fungerar likadant… Tack för feedback, uppskattas verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close