Close
Respodden om Kapstaden och Sydafrika

Respodden om Kapstaden och Sydafrika

Respodden handlar idag om min poddkollega Lisas drömresa till Kapstaden för några veckor sedan. Jag lär inte vara den enda som är sugen på en copy paste efter att ha följt hennes resa, och av den andningen valde vi att ägna vårt senaste podcastavsnitt till att prata mer om Kapstaden och dess omgivningar.

Under det drygt timslånga avsnittet av respodden tar Lisa med oss på en resa genom grönskande vingårdar, efterlängtade safariupplevelser med vita lejon (!), häng vid Waterfront och berömda hajker mot milsvida utsikt över Kapstaden- men vi får också anledning att prata mer om mina förutfattade meningar att Kapstaden är livsfarligt att vistas i om kvällarna samt om apartheid och de blandande känslorna i att besöka en kåkstad.

Kapstaden

Kapstaden respodden

respodden om sydafrika

Foto: Lisa/Livet från den ljusa sidan

Vill du veta mer om vår podcast? Vi satsar på en personlig podcast där ni får höra oss diskutera resor och att uppleva världen. Det är just den vinklingen vi vill ha, att verkligen uppleva världen. Högt och lågt, långt bort och nära.

I podcasten bjuder vi regelbundet in intressanta gäster. Vår ambition är att du som lyssnare ska kunna scrolla bland avsnitten och känna att du kan hitta olika teman och vinklingar om resor som tilltalar just dig.

Vi har samarbetat med ett flertal av Sveriges främsta aktörer inom resebranschen och har även medverkat vid ett flertal tillfällen som reseexperter i radio och tv. Vill du komma i kontakt med oss? Lämna en kommentar i bloggen eller maila oss på hej@attresapodden.se

Så här lyssnar du på hela respodden om ”Att resa till Kapstaden”:

Här kan du läsa mer om Lisas härliga resa. Fler inlägg om Kapstaden hittar du bland annat hos 155cm.se, ReadyfortakeoffCathinka på vift och Hallins reseblogg.


Det aktuella avsnittet sponsras av RefundFlight – ett företag som kan hjälpa privatpersoner att få ut ersättning vid försenade, inställda eller överbokade flyg. RefundFlight tar enbart ut arvode i de fall du får kompensation från flygbolaget, får du ingen ersättning är tjänsten med andra ord gratis.

2 comments

  1. När man själv bara; ”åååh, bilderna!”. Och sen inser att man faktiskt tagit dem själv. Haha!
    Galet vackert, det där Kapstaden och Sydafrika. <3 Gör en copy paste så snart du bara kan!

    1. Men ja, förstår att du måste ha undrat vem den fantastiska fotografen var – hahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close