Close
En försmak på Valborg och majbrasor

En försmak på Valborg och majbrasor

Jag sitter i bilen på väg från Karlskrona till Nynäshamn och en helg full av intryck. Gårdagen spenderade vi på Sturkö, där vi tjuvstartade Valborg och majbrasan ett dygn i förväg.

Valborg

Valborg på Sturkö

Det är inte ofta mina bröder figurerar här i bloggen, men under gårdagen lyckade jag fånga både Peter och Hans på bild. Med tanke på att båda två var mer eller mindre pyromaner under sina barndomsdagar kan ni kanske gissa att de trivs ganska bra när det vankas eld och brasor.

Vi har haft en fantastisk fin helg tillsammans här nere i Blekinge – alla syskon var samlade för att idag sprida Fars aska vid hans tallbacke i skogen. Jag må ha en outsinlig längtan ut i världen, men jag vore noll och ingenting utan min familj (både den stora och lilla) och kraften jag hämtar där. Att få ha familjen i mitt liv betyder allt.

Ta hand om era nära och kära medan det finns tid och ni fortfarande har möjlighet, en dag kan det vara för sent!

3 comments

  1. Jag är känslomässigt helt slut efter den här helgen, men så tacksam och glad samtidigt. Älskar dig.

    1. Ja, behövs lite tid att komma igen efter alla intryck. Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close