Close
Att resa till alper och fjäll

Att resa till alper och fjäll

Är ”alper och fjäll” synonymt med nypistad manchester och perfekta carvingsvängar – eller kanske snarare med längdspår över vidsträckta snölandskap och rykande het varm choklad? För mig, som fortfarande inte har kommit över min rädsla för skidbackar, är valet det senare. Oavsett vilken nivå av skidåkare ni är så tror och hoppas jag att det senaste avsnittet av Att resa-podden ska inspirera.

Eftersom jag för tillfället befinner mig Thailand känns det inte helt naturligt att tänka på och prata om snö, men hemma i Sverige och i övriga Europa är skidsäsongen långt ifrån slut. Jag jobbar varje år mer eller mindre energiskt på att övervinna min rädsla för skidbackar (bakgrunden till min rädsla kan du höra mer om i podcasten), men jag har fortfarande en rejäl bit kvar. Min poddkollega Lisa får också hög puls av att se en skidbacke, men av helt andra anledningar än mig!

att_resa_podden

alperna

Lisa är nämligen en inbiten skidåkare och har rest på otaliga skidresor, både inom Sverige och till övriga Europa. I just det här poddavsnittet har vi dessutom nöjet att ha med oss en expertgäst på skidor i form av  Sofia Bursjöö som driver tränings- och outdoorbloggen Upp och hoppa.

barn_sälen

Min son Sebastian är lyckligtvis förskonad från mina skidgener och älskar att hänga i backarna under våra julresor till Sälen.

Gå in på Att resa-poddens hemsida för att lyssna på skidavsnittet: 006 – Att resa till alper och fjäll. Du kan också klicka in och lyssna direkt på iTunes. Trevlig lyssning!


Det aktuella podcastavsnittet om att resa till alper och fjäll sponsras av skidarrangören SnowTrex. Har du några frågor eller funderingar om podcasten får du gärna lämna några rader här på bloggen, eller mejla mig och Lisa på hej (at) attresapodden.se. Vi finns även på Instagram under @attresapodden.se där det för övrigt vore hemskt kul om ni ville hashtagga oss under #attresapodden!

2 comments

  1. Ja, nu måste du komma över det där, fjällen är ju helt magiska när de visar sig från rätt sida! 🙂

    1. Hm, kanske ska börja med att lära mig åka vattenskidor här nere!?? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close