Close
Att resa smartare (och våra bästa resehacks)

Att resa smartare (och våra bästa resehacks)

Att resa smartare (och våra bästa resehacks) – det är alltså titeln på vårt senaste avsnitt av Att resa-podden som släpptes igår. Jag och Lisa delar med oss av ett gäng tips som förhoppningsvis kan vara bra att tänka på före, under och efter resan.

Att resa smartare kan till exempel innebära att planera din packning, att med fördel bära kameran i handbagaget istället för att checka in den, att mejla alla viktiga dokument till dig själv, att ladda ner filmer i offline-läge, att undvika parfymchock på flygplanet, men också…

Att resa smartare

… att underlätta vardagen inför hemkomsten från en resa! Jag och Lisa har spenderat större delen av sommaren på resande fot och var inte alls särskilt sugna på att åka och storhandla som första punkt på att göra-listan. I samarbete med MatHem.se, en matbutik på nätet, fick vi möjlighet att beställa hem mat som väntade på oss samma dag vi kom hem från våra respektive sommarsemestrar. I filmen nedan kan ni se hur det ut när jag packade upp maten hemma hos mig. Känsliga tittare varnas för barnskrik och allmänt stök, välkomna hem till familjen Myhres efter-semester-kaos!

Nu ser jag fram emot en höst med massor av frukt och grönt – och med ett betydligt mindre sockerintag än sommarens utsvävningar. (Hm, den har ni aldrig hört förut va?!) Här kan ni läsa mer om hur det såg ut när matkassarna landade hos Lisa.

Så här lyssnar du:

  •  iTunes (observera att du måste prenumerera för att få upp nytt avsnitt pga en bugg hos iTunes.)
  • Att resa-poddens hemsida
  • valfri podcast-app i din smartphone

Har ni några frågor eller önskemål om ämnen till podden? Mejla oss gärna på hej (at) attresapodden.se, eller på min personliga mejladress på annikamyhre (at) gmail.com. Ni får också hemskt gärna hashtagga så mycket ni bara kommer åt under #attresapodden. När ni ändå håller på får ni såklart också gärna lämna recensioner om podden på iTunes. Tusen tack! 

2 comments

  1. Direkt in i vardagen, utan filter. me like.

    1. Hehe, tack! Jag packade upp det sista från Filippinerna igår (!), nu börjar verkligheten… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close