Close
Alla hjärtans dag och kärleksbombning x 5

Alla hjärtans dag och kärleksbombning x 5

Firar ni Alla hjärtans dag? Jag och Tobias har varit dåliga på det, eller snarare, vi har inte brytt oss så mycket om denna ytterst kommersiella dag. Sedan föddes vår dotter Julia, den festligaste lilla varelsen på denna planet. Hon älskar allt som har med firande att göra. Fester, kalas, disco, högtider, jul, påsk, midsommar – det är bara att kapitulera! Dessutom är det väl aldrig fel att ta tillvara på varje tillfälle som dyker upp för att fira, oavsett anledning. (Alla hjärtans)-dagen till ära bjuder jag, i Julias fotspår, på fem kärleksbombningar.

Alla hjärtans dag och kärleksbombning x 5

#1. Min alldeles egen femma

expedition myhre

Mitt i alla dessa återkommande fredagsfemmor finns en alldeles särdeles fin femma som jag har den stora lyckan att tillhöra. Vi är inte alltid bästa vänner, vi är inte alltid snälla mot varandra, vi skrattar inte alltid tillsammans, men vi är ett team och vi finns där för varandra – oavsett vad som händer. Min familjefemma, min Expedition Myhre, mitt allt!

#2. Syskon och storfamilj

syskonen håkansson

Utöver #expeditionmyhre har jag en annan grundval, ett skyddsnät och en stomme att förlita mig på i alla lägen. Den vetskapen kan inte värderas med allt guld i hela världen. Jag älskar mina syskon oändligt. Lägg på storfamiljen på det, med svågrar, svägerskor, svärföräldrar, kusiner och hela konkarongen – jag känner mig rik med alla dessa fantastiska relationer i mitt liv.

#3. Vänner och kollegor

Tjejweekend i Europa
Foto: Katarina Wohlfart

Vissa vill inte synas på bild, andra fastnar inte på bild. Alla förtjänar att kärleksbombas idag – från grannar, klasskompisar (både grundskola, gymnasium och universitet), kyrkvänner, vänner från mammagruppen, träningskompisar, kollegor från juristvärlden och resebloggsvärlden. (Ingen nämnd, ingen glömd.) TACK för att ni finns i mitt liv!

Jag gillar för övrigt konceptet med GALENTINES”, som jag nyligen läste om hos Efva Attling: ”Galentines har blivit mer och mer populärt bland kvinnor för att uppmärksamma styrkan av kvinnlig vänskap.” Vänner förtjänar att kärleksbombas, särskilt under Valentines Galentines.

#4. Hälsan!

Aldrig uppskattar jag min hälsa så mycket som när…

tips på födelsedagspresent till en kvinna

… jag själv eller någon i min omgivning är sjuk. Jag ska försöka att inte ta min hälsa för givet. (Och vill bli bättre på att skapa bättre förutsättningar för min kropp att må bra, men det är en annan historia)

#5. Resorna – mitt livselixir

resereflektioner

Med jämna mellanrum funderar jag över min inneboende rastlöshet, varför kommer reselängtan krypande om jag nu samtidigt påstår att jag har så fina relationer på hemmaplan? Jag tänker att det ena inte behöver utesluta det andra. Vetskapen om att jag ska ut och resa gör mig glad! Jag är nyfiken på världen, jag vill se mig om och jag vill uppleva. Japp, just idag får min kärlek till resor lite extra kärlek. <3

Glad alla hjärtans dag – och tack för att ni kikar in här på bloggen. Jag kan fortfarande inte riktigt vänja mig vid tanken på att den här plattformen numera är en del av mitt jobb, utan er hade det aldrig hänt!


För dig som är nyfiken på fler spaningar, tips och veckosammanfattningar hittar du dem under kategorin Resfredag vecka för vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close