Close
Parresa, Familjeresa eller Kompisresa?

Parresa, Familjeresa eller Kompisresa?

Parresa, familjeresa eller kompisresa? Varför välja när man kan få alla tre?

Min man och jag har ett koncept där vi planerar (minst) tre olika typer av resor per år:

  • En parresa, utan barnen.
  • En resa tillsammans med barnen.
  • En (ensam) resa tillsammans med en eller flera kompisar.

Det blir tre helt olika typer av resor, där ingen är den andra lik. Just mixen av resesällskap på de respektive resorna gör att jag får det absolut bästa från alla världar!

Parresan gör vi antingen tillsammans bara jag och Tobias, eller tillsammans med ett annat par. Snälla släktingar och kompisar ställer upp som barnvakt, annars hade det inte funkat. 

Love

 

Familjeresan är bra grejer. Barnen är nu så pass stora att det verkligen blir ett äventyr för oss alla. De älskar att packa ihop sina egna väskor och sköter sig numera nästintill exemplariskt på flygresorna (peppar, peppar….)

Marbella

Kompisresan blir ofta en weekend till en storstad i Europa, samtidigt som Tobias och barnen roar sig hemma i Sverige. Tobias definition på kompisresa är däremot en golfresa, oftast i Europa, tillsammans med grabbarna.

Förra året var lite extremt, vilket i och för sig ingen är gladare än jag över! Vår parresa gick då till Schweiz, familjeresan till Skottland + Thailand och min(a) kompisresor till Istanbul och Moskva. Detta året har vi inte hunnit med någon familjeresa utomlands, men året är inte slut än… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close