Close
Breaking news: Nu släpper vi en resepodd!

Breaking news: Nu släpper vi en resepodd!

Den senaste tiden har jag levt och andats resor ännu mer än i vanliga fall. Anledningen? Lisa och jag har spelat in en podcast om att resa! Nästa vecka släpper vi första avsnittet av vår resepodd med buller och bång. Ni hänger väl med?

Från och med nästa vecka kommer ni alltså att få höra mig och min vän (och numera poddkollega, tjohoo!) Lisa att diskutera resor på alla möjliga plan. Lisa bloggar på Livet från den ljusa sidan och är minst lika tokig i att resa som jag. Dessutom är hon en naturlig poddtalang. Lisa har barn i ungefär samma ålder som jag, och de där barnen har redan rest mer än vad de flesta hinner under ett helt liv.

Efter timmars, dagars och månaders bollande, diskuterande, lyssnande, pratande och klippande har det nu äntligen blivit dags att släppa första avsnittet på riktigt. Stay tuned!

attresa_1800x1800

resepodd

Jag och Nelly i Taiwan (Foto: Pernilla F) och Lisa med sin dotter i Wadi Rum, Jordanien. Att resa med barn är en självklarhet för både mig och Lisa.

10 comments

 1. Men ja, SÅ roligt! Jag längtar så till nästa vecka och släppet – och till inspelning och släpp av varenda avsnitt efter det.

 2. Stort, stortgrattis Annika och Lisa!!

  1. Tack Lola! Vi ser fram emot intressanta samtal och spännande gäster. Och grattis själv till fina insatser i går, du är verkligen en inspirationskälla för många – inklusive mig själv. Kram!

   1. Awww, tack så mycket! *blushing*

 3. Skitkul! Försökte att gå in på den på podcaster men hittar inte??? Hjälp!!!

  1. Vi släpper första avsnittet nästa vecka. Som sagt, stay tuned… 🙂

 4. Oj oj oj så roligt! Jag är storkonsument av poddar på svenska så jag lär bli en av era trogna lyssnare 🙂
  Hälsningar från Linnea i Bayern

  1. Vad kul Linnea, då blir det fler än våra familjer som lyssnar – haha!

 5. Jaaaa va kul!!! Så pepp det här:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close