Close
Besöksrekord på bloggen, sommarsjuka och AcroYoga

Besöksrekord på bloggen, sommarsjuka och AcroYoga

Juli blev visst augusti, och ännu en vecka av sommarlovet har gått. Det har varit en vecka med både tråkigheter och roligheter, där mitt besöksrekord på bloggen ändå väger tyngst!

Jag har för övrigt aldrig tagit så få kort på Sturkö som den här sommaren. Semesterlunken är total (well, med inslag för sjukstuga) och det är skönt att låta kameran och mobilen vila. Ett tag funderade jag över att dokumentera varje solnedgång under vistelsen här, färg och form är nya varje kväll, men det projektet la jag ner innan jag ens tänkt klart tanken.

Besöksrekord på bloggen, sommarsjuka och AcroYoga:

#1. Den Stora Sommarsjukan

magsjuka sommar

Redan förra fredagen började jag känna mig lite risig runt lunchtid. Det eskalerade på natten, när jag svimmade. Helgen var urtråkig, och lagom till jag kände mig okej igen började Julia kräkas. Ja, ni fattar. Den Stora Sommarsjukan slog helt enkelt till, och det finns liksom inte så mycket mer att göra än att vänta ut den. Är det tråkigt att vara sjuk i vanliga fall, är det väl ännu tråkigare att vara det under semestern?

#2. Besöksrekord på bloggen!

Mitt allra första inlägg på resfredag.se

Det här med bloggstatistik är en märklig historia, och kanske ganska ointressant om man inte bloggar själv. Jag blev i alla fall riktigt glad när jag nådde över 20 000 unika besökare /månad förra sommaren, och började fundera över om det ens var möjligt att våga hoppas på 30 000. Och vet ni, för ett par veckor sedan eller så spräckte jag 30 000-gränsen, därefter 34 000. Det är stort för mig ska ni veta, TRETTIOFYRATUSEN unika besökare under de senaste 30 dagarna. Det är värt att fira!

#3. Träningsweekend med AcroYoga i Blekinge skärgård

Vi har tidigare pratat om konceptet med träningsresor i Att resa-podden. En variant jag själv gärna hade gått på om jag hade möjlighet är en träningsweekend med AcroYoga i Järnavik (Blekinge skärgård) den 6-8 september, där ett par av mina duktiga kusiner är med som instruktörer. Under helgen kan deltagarna testa vanlig yoga, AcroYoga och yoga på SUP – du kan delta oavsett om du är nybörjare eller van utövare.

Läs mer och anmäl er på den här Facebook-länken

#4. Ledighetens faser

I veckan läste jag ett blogginlägg hos Underbara Claras om ledighetens faser, och alltså igenkänningen är stor! Kan du känna igen dig?

Läs hela inlägget här: Ledighetens faser

#5. Helg och kalasförberedelser

julia på stranden

I helgen är det fullt fokus på kalasförberedelser, eftersom vår Julia fyller 9 år på måndag. Jag känner nog ingen som älskar att fylla år lika mycket som Jullan, vi har fått höra om den här dagen sedan… ja, ungefär förra gången hon fyllde år! I vanliga fall brukar vi fira med släkten i Göteborg, den här gången firar vi med släkten i Blekinge. Jag vet inte om den här sommarungen någonsin har fått fira sin dag på hemmaplan? Å andra sidan är det bra mycket roligare att fira med släkten, som annars har svårt att ta sig till Stockholm för enstaka kalas.


Omslagsbild från vår köksutsikt i villavagnen. För dig som är nyfiken på fler spaningar, tips och veckosammanfattningar hittar du dem under kategorin Resfredag vecka för vecka

11 comments

 1. Stort grattis till besöksrekordet.
  Härligt med framgångar och din blogg är något jag gärna läser ❤

  1. Tack snälla, vad glad jag blir!

 2. Ja, grattis till besöksrekordet! Det är riktigt riktigt stort! 😀

  1. Ja, alltså allt är relativt – men såklart kul att uppnå mål som tidigare kändes sååå långt borta.

 3. Grattis till besöksrekordet och stort tack för att du skriver om vår AcroYoga Weekend, synd du inte själv kunde delta, varmt välkommen vid annat tillfälle! Sist men inte minst – Stort grattis i förskott Jullan!

  1. Tack Camilla – tipsar såklart gärna om saker jag själv hade velat gå på. Ska hälsa Jullebulle. Kram!

 4. Stort GRATTIS till besöksrekordet!!! Roligt! Det känns som att det går bra för resebloggare i sommar, och det gör mig glad. Keep up the god work, och önskar en fin helg! Kram

  1. Tack, och grattis själva. Ni är ju uppe i galna siffror! Kram!

 5. Såå himla kul och välförtjänt :). Nu mot nya rekord och nya fantastiska resor. Hoppas ni alla kryat på er <3

  1. Tusen tack Daniela – och grattis själv till alla roligheter. Kram

 6. Hurra! Så roligt det är att det går bra för dig. Jag tror att det stora fokuset på hemester/Svemester kanske kan ha med saken att göra? Här hemma laddar vi nästan lika mycket för Julias kalas som hon själv. Ses imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close