Close
Att resa med min man (och fira 10 år!)

Att resa med min man (och fira 10 år!)

Att resa med min man Tobias gör jag ofta och gärna. Jag är glad att han stöttar mig i vått och torrt, att han är världens finaste livskamrat och inte minst att han följer med mig ut på diverse äventyr. I det senaste avsnittet av Att resa-podden får ni höra både honom och Lisas man Henrik berätta mer om hur det är att vara gift med en person som ständigt är ute efter nya resor och upplevelser.

De där resorna och upplevelserna behöver inte nödvändigtvis utspela sig på andra sidan jordklotet, jag uppskattar verkligen (och allt mer!) utflykter till våra närområden. I går checkade vi in på ett spahotell för att fira tio år som gifta. Vi bestämde oss redan i somras för att fira vår bröllopsdag någonstans i Sverige och jag var egentligen inställd på någon av de här platserna. I slutändan fick vi sikta på ett ställe i Stockholmsområdet för att våra barnvaktsplaner skulle gå i lås. Efter mycket velande fram och tillbaka föll valet på Blue Hotel, Lidingö, som jag hittade via en sökning på Hotel Specials. Nog för att jag älskar att resa med min man, men den här gången tog vi dessutom sällskap av våra vänner för att fira deras fyrtioårsdagar. Delad glädje är dubbel glädje!

att resa med min man

blue hotel lidingö

att resa med min man

hummer blue hotel
Matbilder, kanske det mest ointressanta min man vet – vilket han också bekräftar i podden. (Oavsett vilket var skaldjursfrossan på Blue Hotel igår riktigt bra!)
Innan vi stack ner till hotellfrukosten imorse lyssnade jag och Tobias gemensamt på det senaste avsnittet av Att resa-podden. Jag kan tillägga att det aldrig har hänt förut, i avsnittet avslöjar nämligen min man (till skillnad från Lisas) att han faktiskt inte alls lyssnar på vår podcast. Jag tror i och för sig att det här kan vara vändningen!

Så här lyssnar du på podcastavsnittet om att resa med min man:


Fotona på oss är tagna av Maria Olsson. 

6 comments

 1. Har varit på väg dit några gånger på spa men inte blivit av ännu…. ser fram emot recensionen! Jag älskar ju spa! Kul ska lyssna på den podden! Kram

  1. Tänk, jag visste inte ens att stället fanns – tycker ändå att jag har koll på ungefär vilka utbud som finns här i krokarna. Ja, det blev ett roligt avsnitt att spela in. 🙂

 2. Bästa poddgästerna!

  Grattis till 10 år – så stort! ❤️

  1. Tack – snart är det vår tur att gratta er! 🙂

 3. Otroligt kul poddavsnitt! Jag tror att de äkta makarna kan bidra till ev lyssnarrekord 😉 Det är liksom något speciellt med att få ”en mer personlig inblick/röst”.
  Grattis till det stortartade 10 år! Ni är ett mycket fint par.
  Kram

  1. Åh, blir glad att höra att du gillade det. Vi trodde också det kunde vara roligt med ännu mer personlig inblick.

   Och tack för grattishälsningar – 10 år är stort! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close