Close
”Annika lever på att resa” – reportage Sydöstran

”Annika lever på att resa” – reportage Sydöstran

För ett par veckor sedan var jag hemma i Karlskrona och intervjuades av lokaltidningen Sydöstran, som har täckningsområdet Blekinge. Extra kul att få uppmärksamhet i min egen hemort såklart!

Sydöstran Foto Maths Olsson

Foto: Maths Olsson

En bitande kall aprildag stegade jag in på Sydöstrans kontor på Ronnebygatan i Karlskrona för att låta mig intervjuas   av journalisten Matilda Ohlsson. Det blev en timmes prat om allt från barndom till restips – vilket några dagar senare resulterade i ett fint heluppslag i tidningen.

Det här var tredje gången gillt jag blir intervjuad av Blekingetidningar. Först ut var ett reportage i Bas Blekinge inför vårt halvårs långa thaimout, ett par år senare hörde BLT av sig när det var dags att åka till Thailand igen – och nu var det alltså Sydöstran som hade uppmärksammat mig i sina sociala flöden. Här kan ni läsa hela artikeln: Annika lever på att resa. Min egen tolkning av rubriken skulle vara något i stil med ”Annika lever (nästan) på, och för, att resa”.

sydöstran

Om resorna:

”Nu för tiden reser Annika Myhre både med och utan familjen. Hon säger att hon inte försöker göra för stor skillnad på vilka resmål hon väljer utifrån om hon är själv eller inte, om det inte handlar om att till exempel vandra längs Inkaleden.

– Vi åker i princip aldrig på charter. Jag tycker att det är kul att visa världen som den är på riktigt, säger hon.”

sydöstran

Om bloggen:

”I den försöker hon variera innehållet med allt från reseguider till personliga tankar och anekdoter. Att hålla det personligt är något som hon strävar efter, även när hon bjuds in till pressresor och bloggresor.

– Utgångspunkten är att jag ska kunna stå för det själv. Bloggen är ju mitt personliga varumärke.


Det tidigare reportaget i BLT kan ni läsa om här. Vad säger ni, är det dags att bli omskriven även utanför Blekinges gränser snart!?

10 comments

 1. Så himla fint.
  Och yes – utanför gränserna nästa!

  1. Tack snälla. Mot rymden och beyond!

 2. Grattis och vilket fint repotage!

 3. Men gud så roligt!! Hejja dig!!

  1. Men tack! Väldigt roligt.

 4. Det finns mycket att säga om detta. Jag väljer det minst viktiga men icke oväsentliga: Fy bubbla va snygg du är!

  1. Hehe, fy bubblan gillar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close