Det aktuella podcastavsnittet sponsras av RefundFlight.

För några veckor sedan åkte min poddkollega Lisa på en drömresa till Kapstaden i Sydafrika. Jag lär inte vara den enda som är sugen på en copy paste efter att ha följt hennes resa, och av den andningen valde vi att ägna vårt senaste podcastavsnitt till att prata mer om Kapstaden och dess omgivningar.

Under det drygt timslånga avsnittet tar Lisa med oss på en resa genom grönskande vingårdar, efterlängtade safariupplevelser med vita lejon (!), häng vid Waterfront och berömda hajker mot milsvida utsikt över Kapstaden- men vi får också anledning att prata mer om mina förutfattade meningar att Kapstaden är livsfarligt att vistas i om kvällarna samt om apartheid och de blandande känslorna i att besöka en kåkstad.

Kapstaden

Kapstaden

Foto: Lisa/Livet från den ljusa sidan

Så här lyssnar du på hela avsnittet ”Att resa till Kapstaden”:

Här kan du läsa mer om Lisas härliga resa. Fler inlägg om Kapstaden hittar du bland annat hos 155cm.se, ReadyfortakeoffCathinka på vift och Hallins reseblogg.


Det aktuella avsnittet sponsras av RefundFlight – ett företag som kan hjälpa privatpersoner att få ut ersättning vid försenade, inställda eller överbokade flyg. RefundFlight tar enbart ut arvode i de fall du får kompensation från flygbolaget, får du ingen ersättning är tjänsten med andra ord gratis.

Aniika
http://resfredag.se
Välkommen till Resfredag - resebloggen där drömmar blir verklighet. På Resfredag hittar du praktiska tips, ny inspiration och spännande reseskildringar från jordens alla hörn. Frågor? Kontakta mig på annikamyhre@gmail.com
 • Lisa / livet från den ljusa sidan
  http://livetfrandenljusasidan.se

  När man själv bara; ”åååh, bilderna!”. Och sen inser att man faktiskt tagit dem själv. Haha!
  Galet vackert, det där Kapstaden och Sydafrika. <3 Gör en copy paste så snart du bara kan!

  mars 23rd, 2017 9:38
  Reply
  01
  • Aniika
   http://resfredag.se

   Men ja, förstår att du måste ha undrat vem den fantastiska fotografen var – hahaha!

   mars 23rd, 2017 15:57
   Reply
   02

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *