Close
Resfredags adventskalender 2015

Resfredags adventskalender 2015

Snart är det äntligen dags att plocka fram julpyntet här hemma. Ända sedan barnsben har jag älskat allt som har med julen att göra. Doften av nybakade lussekatter, adventsljusstakars sken i decembermörkret och inte minst att få öppna luckorna i adventskalendern.

I år är äntligen premiär för Resfredags adventskalender! Från och med nästa söndag och fram till jul har ni läsare möjlighet att vinna finfina priser – vilka såklart alla går i resandets tecken.

resfredags adventskalender

Under de senaste åren har jag övergett chokladkalendrarna och istället varit med och tävlat i olika adventskalendrar på nätet. Min personliga favorit är Trendensers julkalender, vars luckor varje år lockar med fantastiskt fina priser. Och vet ni, för några år sedan vann jag luckan på självaste julafton, vilken bland annat innehöll en svart Laminofåtölj som fortfarande är den utan tvekan finaste (och dyraste) möbeln jag äger. Bättre julklapp kunde jag inte få.

En av mina drömmar har varit att någon gång få rodda ihop en egen julkalender á la Trendenser-Frida. Och ja, det här året har det äntligen blivit dags för mig, tillsammans med ett gäng samarbetspartners, att agera jultomte. Varje söndag fram till jul, med start första advent, öppnas en lucka där ni läsare har möjlighet att vinna en fin resejulklapp. Ni har sedan en vecka på er att tävla. På söndag kör vi igång med första luckan. Lycka till!

(För er som undrar om julgranskulan i form av en jordglob är denna inköpt i en presentbutik i Dublin för ett par år sedan. Där hänger den i gott sällskap med bland annat Ernie från Sesame Street som jag fick i present när jag jobbade på ett Girl scout camp i USA. Jag älskar att dekorera min julgran med små minnen från min familjs resor.)

8 comments

 1. Vad roligt Och fantastiskt att du vann hos Trendener.

  1. Ja, du får vara med och tävla! Och vad gäller Trendenser fick jag typ läsa vinnarmejlet typ 10 gånger innan jag fattade att jag verkligen hade vunnit. Sånt händer liksom inte i verkligheten!?

 2. JA va kul, ska bli kul att följa! Jisses vilket flyt du hade på den luckan 🙂

  1. Kul att du vill haka på! Vad gäller Trendenser la jag ner rejält med tid på att skriva en vinnande motivering, och det funkade faktiskt. Som sagt, plötsligt händer det!

 3. Oooo vad vi ska tävla. Redo!!!

  1. Dig kan man lita på, haha!

 4. Å vilken rolig idé!!!

  1. Synd att jag inte får tävla om de här priserna själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close